CoronaBuitenland

Overheidscijfers: Bijna 75 procent van Britse coronadoden was gevaxt

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Bijna 75 procent van de recente Britse ‘coronadoden’ was gevaccineerd, blijkt uit cijfers van het UK Health Security Agency, zeg maar het Britse RIVM. Van de 3700 doden die tussen 6 december en 2 januari zijn geregistreerd, waren meer dan 2600 volledig gevaccineerd. Nog eens 130 doden waren ‘deels gevaccineerd’. Dat is bij elkaar opgeteld bijna 75 procent.

Ook veruit de meeste mensen die in deze periode positief getest werden, waren volledig gevaccineerd. Volgens het Britse RIVM is dat te verwachten, aangezien ‘een groot deel van de bevolking is gevaccineerd en geen enkel vaccin 100 procent effectief is’.

Het agentschap vermeldt echter ook dat slechts 63,1 procent van de Britse bevolking zich twee keer heeft laten vaccineren en dat 45,6 procent een booster heeft gehaald.

Veel lagere vaccineffectiviteit

Het ligt in de lijn der verwachting dat ook een groot deel van de Nederlandse coronadoden gevaccineerd was. Oud-zorgminister De Jonge schreef in antwoord op Kamervragen van Fleur Agema dat sinds de zomer 61 procent van de oudere coronapatiënten gevaccineerd was. In de eerste weken van november was dit zelfs 66 procent.

Dit hoge percentage duidt mogelijk op een veel lagere vaccineffectiviteit dan de Nederlanders eerder werd voorgehouden, merkt data-analist Daniël van der Tuin op.

Tussen de 60 en 70 procent

Deze cijfers sluiten aan op data die worden verzameld door artsen van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Daaruit blijkt dat al maandenlang tussen de 60 en 70 procent van de coronapatiënten gevaccineerd is.

In de Kamer en tegenover de media sprak De Jonge steeds van een ‘pandemie van de ongevaccineerden’.

[Infowars]

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Volgens de betrouwbare Nederlandse overheid en de betrouwbare kritische onafhankelijke objectieve reguliere media is nul komma nul % van de Covid-19 doden gevaccineerd.

Dan rijst de vraag: wat doen wij in Nederland zo geweldig goed en wat gaat er in godsnaam verkeerd in het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland?

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

De kale kerel die het van de Jonge over heeft genomen is als twee druppels water gelijk aan de Jonge.

Dus gaat de leugencaravan gewoon door.

ineke
ineke
1 jaar geleden

ze gaan bij bosjes neervallen en misschien gaan dan eindelijk de ogen open. Degenen die zich niet hebben laten manipuleren zijn de lachende derden.

fransje
fransje
1 jaar geleden

En de WEF- regering gaat gewoon verder als of er niks aan de hand is laat een tegen geluid horen zondag aanstaande Amsterdam museumplein

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x