Homepagina » Buitenland » Jeffrey Epstein vertelde bewakers dat iemand hem probeerde te vermoorden. Dood beruchte miljardair doet veel vragen rijzen
Jeffrey Epstein vertelde bewakers dat iemand hem probeerde te vermoorden. Dood beruchte miljardair doet veel vragen rijzen
Foto: Wikimedia Commons

Jeffrey Epstein vertelde bewakers dat iemand hem probeerde te vermoorden. Dood beruchte miljardair doet veel vragen rijzen

De beruchte miljardair Jeffrey Epstein heeft gevangenisbewaarders en medegevangenen in de weken voor zijn dood verteld dat iemand had geprobeerd hem te vermoorden. Dat heeft een bron tegen DailyMail.com gezegd.

De ingewijde, die Epstein meerdere keren heeft gezien in het Metropolitan Correctional Center, zei dat er geen aanwijzingen waren dat hij van plan was om zelfmoord te plegen.

De veroordeelde pedofiel werd op zaterdagochtend levenloos gevonden in zijn cel. Hij werd overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar hij werd doodverklaard.

Honderden foto’s

De FBI heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van de 66-jarige miljardair.

Epstein, die goed bevriend was met onder meer Bill Clinton en de Britse prins Andrew, werd op 6 juli gearresteerd op verdenking van seks met minderjarige meisjes in zijn woningen in New York en Florida.

Tijdens een inval in zijn huis in Manhattan – met een waarde van 77 miljoen dollar – troffen agenten honderden foto’s van naakte minderjarigen aan.

Vragen rijzen

“De dood van Epstein doet vragen rijzen die beantwoord moeten worden,” zei de Amerikaanse minister van Justitie William Barr.

Hij heeft beloofd ‘tot op de bodem’ uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

De minister stelde ook dat mogelijke handlangers van Epstein de dans niet zullen ontspringen.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. Blablabla. Clinton of Prins Andrew of al die andere pedo’s komen NOOIT voor de rechter, wat een onzin om zoiets te zeggen.
  De wereld elite wordt beschermd door het leger. Hebben eigen privé vliegvelden. Hebben eigen eilanden. Ze controleren de media en dan zeggen dat ze de dans niet ontspringen. Echt grote onzin. Volgende wek vliegt er waarschijnlijk een olie tanker de lucht in bij Iran en de wereldpers schrijf dan nooit meer over Epstein. Waarbij ik vraagtekens zet of deze man wel echt dood is.

  34 likes
 2. Werd gewoon in scene gezet. Ben er zeker van dat die nog ergens rondloopt.

  18 likes
 3. GOED GEZIEN BAS !
  Maar… het zou toch wel eens vreemd uit kunnen pakken
  las ergens dat de man een spion ook was / is
  denk wel dat hij nog gewoon leeft en heerlijk met een nieuwe porum rond loopt ( tip : zie film Face off )

  maar de elite schijt in de broek voor de files die bloot komen nu, ze zijn ook vreemd genoeg allemaal op bezoek bij papa popi geweest, ook ” onze ” oranjes.. ( ppfff wat zou de wereld opfrissen zonder deze zooi !)

  fijne dag nog

  14 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...