Binnenland

Volgens BN’ers en virologen zijn ‘wappies’ nu ook verantwoordelijk voor mazelen, klopt dat?

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Mazelen leek een uitroeibare ziekte, nu is het aantal gevallen in Europa verdertigvoudigd, waarschuwen de media. Er barstte vervolgens een discussie los op sociale media.

“Bedankt Doutzen Kroes, Isa Kriens, Jorn Luka, Lange Frans, Wybren van Haga en al hun vrienden met verdorde moederharten en verlepte kinderbreinen,” schreef Tim Hofman op X. Volgens hem zitten we nu door hen met deze ‘nonsens’ opgescheept.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Te zot voor woorden

Het kwam hem op veel kritiek te staan. Medisch adviseur Wendy Mittemeijer zei bijvoorbeeld: “Eerst kregen mensen die kritisch waren op het coronabeleid of geen coronavaccin namen de schuld van de besmettingen, toen van volle ic’s, toen van het land dat op slot moest. Het zouden wappies zijn, egoïsten, moordenaars. Maar de waanzin houdt niet op. Kritische stemmen, die het opnamen voor onze kinderen en jongeren, krijgen nu de schuld van ‘mazelen’. Het is te zot voor woorden.”

Ook viroloog Marion Koopmans mengde zich in de discussie. “Ik ben niet voor blaming and shaming. Maar het is wel zo dat het actief actievoeren tegen vaccinatie gevolgen heeft. Mazelen is een serieuze ziekte waar kinderen langdurige immuunschade aan oplopen en zelfs aan kunnen overlijden,” beweerde ze.

11 gevallen

“Wanneer je actief en bewust bijdraagt aan de afname van vaccinaties, is het ook niet verwonderlijk dat je erop wordt aangesproken als besmettingen van ziektes opeens explosief toenemen, terwijl ze dankzij vaccinaties vrijwel non-existent waren,” voegde Trouw-columnist Emine Ugur toe.

Ze wordt door advocaat Boriana Petkova met de neus op de feiten gedrukt. Ze wijst erop dat er in Nederland in 2023 welgeteld 11 gevallen van mazelen waren. In 2019 waren het er 84. In Nederland is nauwelijks nog sterfte door mazelen.

Wie de mediaberichten leest, komt al snel tot de ontdekking dat het mazelenprobleem ergens in Eurazië heerst, met name Kazachstan. De virologen en BN’ers verspreidden dus desinformatie, constateert data-analist Cees van den Bos.

Petkova tegen Ugur: “Je verkondigt dus onzin. Tenzij ‘wappies’ invloed in Kazachstan hebben. En dan nog steeds – onzin.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

189 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boterbloem
Boterbloem
2 maanden geleden

Tim hofman….. ik kan me bedenken dat iedere gelukszoeker die hier binnen wandelt wel iets onder de leden kan hebben. Daar ooit aan gedacht lozer!!!

Greet Resist
Greet Resist
2 maanden geleden

‘infection by injection’ is een uitspraak vand dr. Judy Mikovits:

https://therealdrjudy.com/?EdNo=216

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

bangmakerij door dieren artsen en z g n bekende nederlanders was ik al klaar mee voor de plandemie.. hoeveel ziektes zouden er meegenomen worden door de migranten uit een 3 e wereld land . [wat wij zowat geworden zijn]. zit nog geen apen thee te drinken voor een verkoudheid ???

RealDutchPatriot
RealDutchPatriot
2 maanden geleden

De wappies hebben iedere keer gelijk gekregen en het zijn de spuitjes van de big farma maffia die verantwoordelijk zijn voor alle ziektes.

Back to top button
189
0
We lezen graag je reactie!x