Buitenland

Alle ogen zijn gericht op het Oekraïne-onderzoek tegen Trump. Waarom is er geen aandacht voor deze opmerkelijke ontwikkelingen?

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de mainstream media is er de laatste dagen veel te doen rond het onderzoek dat Trump zou hebben laten uitvoeren naar de activiteiten van zijn politieke rivaal Joe Biden in Oekraïne.

Een klokkenluider van de CIA meldde zich met informatie hierover bij de Amerikaanse overheidswaakhond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De hoogste Amerikaanse diplomaat in Oekraïne, William Taylor, verklaarde daarnaast voor een commissie van het Huis van Afgevaardigden dat Trump de Oekraïense president Zelensky onder druk heeft gezet door militaire steun aan Oekraïne te bevriezen.

Onthullende tweets

In dit soort gevallen is het altijd interessant om te kijken waar de Trump-hatende media géén aandacht aan geven.

Onderzoeksjournalist Jack Posobiec van One America News Network (OANN) plaatste enkele onthullende tweets over de activiteiten van Adam Schiff, het gezicht van het onderzoek tegen Trump, nadat hij de informatie van de CIA-klokkenluider had ontvangen.

Schiff stuurde één van zijn medewerkers naar Oekraïne voor een ontmoeting met voormalig president Porosjenko, die het bij de verkiezingen moest afleggen tegen Zelensky.

De reis werd gefinancierd door een denktank die wordt betaald door de Open Society Foundations van miljardair George Soros.

Konvooi van tientallen vrachtwagens

Porosjenko onderhield nauwe banden met de regering-Obama, met name toenmalig vicepresident Biden.

Afgelopen weekend werd een konvooi van tientallen vrachtwagens gezien bij het huis van Porosjenko.

Zijn hele huis werd leeggehaald.

CD Media meldde dat Porosjenko wordt beschuldigd van witwassen en het verduisteren van honderden miljoenen aan hulpgeld van het IMF aan Oekraïne, en dat het Oekraïense openbaar ministerie een onderzoek heeft ingesteld.

Ontsnappen

De rechterhand van Porosjenko is enkele dagen geleden door het anticorruptiebureau van de Oekraïense openbaar aanklager opgepakt op verdenking van corruptie.

Volgens Oekraïense media is Porosjenko van plan om te ontsnappen naar het buitenland.

Zelensky helpt de FBI ondertussen bij een onderzoek naar inmenging door de Democraten in Oekraïne in 2016 en de schimmige activiteiten van de familie Biden in dat land, aldus CD Media.

Verdoezelen

Het anticorruptiebureau was overigens opgezet door de regering-Obama om grootschalige corruptie van de Democraten in Oekraïne te helpen verdoezelen en om toenmalig presidentskandidaat Trump aan te pakken.

Het toenmalige hoofd van het bureau, Artem Sytnyk, is inmiddels veroordeeld wegens samenspanning tegen Trump.

Sytnyk is er onder meer verantwoordelijk voor dat Paul Manafort, Trumps voormalige campagnemanager, nu in de gevangenis zit.

[The Gateway Pundit]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

Hopelijk komt er – dankzij Trump – daarmee meer duidelijkheid over MH17, en ook over de vooringenomen houding van een aantal politici v.w.b. de Krim-crisis en de associatie-overeenkomst met Oekraïne.
Ikzelf sluit niet uit dat MH17 daarin is gebruikt als pressiemiddel, en dat een aantal politici vanaf het begin daarvan op de hoogte zijn geweest.
De huidige ontwikkeling zou de angst voor Trump verklaren van een aantal politici, en daarmee de propaganda kanalen van de MSM.

Van donker naar licht.

Bewust
Bewust
4 jaren geleden

Hadden wij maar een Trump , dan konden Mark Rutte en Fransje Timmermans ( de klimaat-specialist van de EU ) aan de wilgen wegens hun betrokkenheid met het MH -17 schandaal , werd Poetin gevrijwaard van lasterpraatjes en kon de ziekmakende George Soros acher de tralies wegens zijn bijdrage in de grote misleiding .
Het is een satanisch incest zootje , dat niets anders verdient dan lik op stuk .

Inez
Inez
4 jaren geleden

Waarom richten wij onze hoop op Trump. Ik dacht dat de ‘wakkeren’ er het over eens waren dat het niet uitmaakt wie er president is. Het script wordt toch uitgerold en gespeeld. Wie er ook in het Witte Huis zit.Toch laten dezelfde ‘wakkeren’ zich in de luren leggen door het merk Trump en het merk Rechts. ‘De Wakkeren’ zouden zich moeten afvragen wat dit over hun wil zeggen.

Freba
Freba
4 jaren geleden

Het wordt zo saai met die Trump. Hij wordt alleen maar aangevallen door Democratisch/Amerikaanse Joden. De Soros-, Zuckerberg-, Rothschild- Schiff et.etc bende. Hetzelfde gajes zit bij ons al meer dan 70 jaar bij de VARA en de PvdA, met hier en daar een paar takken bij RTL. Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat een bevolkingsgroep van naar schatting 25 miljoen de dienst uitmaakt voor meer dan 7 miljard? De zigeuners van de Arabische Wereld.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x