UFO

Voormalig CIA-agent: Roswell-UFO kwam niet van aarde

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vijfenzestig jaar geleden meldde de Roswell Daily Record dat het leger een vliegende schotel had gevonden op een afgelegen ranch bij Roswell, Nieuw-Mexico.

Volgens een voormalig CIA-agent is het echt gebeurd. Het was volgens hem geen weerballon, maar een vaartuig dat duidelijk niet van deze planeet kwam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

brandon23948723498237234Het is daar neergestort en er is voor mij is geen twijfel over mogelijk dat de woorden ‘overblijfselen’ en ‘lijken’ werden gebruikt. Dat zegt CIA-veteraan Chase Brandon. Hij werkte 25 jaar lang voor een elite-eenheid binnen de CIA. De laatste 10 jaar van zijn carrière was hij de contactpersoon bij de CIA voor Hollywood. In de negentiger jaren liep hij een speciale afdeling van het hoofdkantoor van de CIA in Langley binnen.

Kluis

De Historical Intelligence Collection (HIC) ligt diep weggeborgen in een kluis, aldus Brandon. Op een dag liep hij rond in de ruimte en trof hij een doos aan met het opschrift ‘Roswell’. Hij rommelde door het geschreven materiaal en de foto’s en concludeerde voor zichzelf dat Roswell echt gebeurd is.

De ontdekking die Brandon deed komt voor kernfysicus en ufoloog Stanton T. Friedman niet als een verrassing. In de zeventiger jaren kwam Friedman ooggetuigen op het spoor die als legerfunctionaris betrokken waren geweest bij de gebeurtenissen in Roswell in 1947.

Geheimhoudingsverklaring

Ondanks dat de Amerikaanse luchtmacht het gevonden object in het officiële verhaal binnen een dag veranderde van een vliegende schotel in een weerballon kwamen vele getuigen naar voren om hun verhaal te doen. Diverse onderzoekers hebben sindsdien nieuwe feiten aan het licht gebracht.

Volgens Brandon, schrijver van het boek The Cryptos Conundrum, wordt hij niet door de CIA beperkt in het naar buiten brengen van details over het Roswellincident, hoewel hij er verder niets over kwijt wil. Wel moest hij als werknemer van de Central Intelligence Agency een geheimhoudingsverklaring ondertekenen, wat inhoudt dat hij niets over bronnen, methodes of geheime informatie met betrekking tot de CIA mag vrijgeven.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jos
jos
11 jaren geleden

alles goed en aardig , maar kom eens met bewijzen , lullen kunnen we allemaal

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Verassend, weer iemand die een boek te verkopen heeft maar niks kan bewijzen.

Ik sluit niet uit dat aliens bestaan, sterker nog, ik ben ervan overtuigd. Alleen wordt ik zo moe van mensen die claimen geheime documenten te hebben gezien, contact hebben gehad met aliens, regelmatig ufo’s zien, gechannelde informatie ontvangen en ga zo maar door. Steevast zijn deze mensen:

– vreemde kwibussen die geen weldenkend mens serieus neemt, laat staan dat een hoogintelligent ras dat lichtjaren heeft gereisd dat zou doen.

of

– mensen die er financieel op één of andere manier beter van willen worden, zoals deze manier

of

– mensen die uit zijn op aandacht

En niemand die ook maar iets wat op overtuigend bewijs lijkt kan overleggen.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

#2 Wesley:Uw woorden hadden de mijne kunnen zijn!!Dus helemaal eens!!

Rijst
Rijst
11 jaren geleden

[quote name=”Wesley”]Steevast zijn deze mensen:

– vreemde kwibussen die geen weldenkend mens serieus neemt, laat staan dat een hoogintelligent ras dat lichtjaren heeft gereisd dat zou doen.

En niemand die ook maar iets wat op overtuigend bewijs lijkt kan overleggen.[/quote]

Haha! Grapjas! Wat denk je van getuigenissen van hooggeplaatste militairen, astronauten, piloten, wetenschappers, etc., etc.

Bewijs genoeg! Het internet staat er vol mee! Vele, vele, bewijzen uit de oudheid tot onze moderne tijd, vandaag de dag.
Alleen compleet genegeerd door de meeste wetenschappers.

Wanneer is het voor jou voldoende bewijs?? Als je het met eigen ogen ziet? Dan is er voor veel van wat je als waar aanneemt dus ‘ook’ geen enkel bewijs.

Toch opmerkelijk dat je wel de overtuiging hebt dat aliens bestaan. 😉

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x