Gezondheid

Jesse werd ernstig ziek na een poliovaccin. Hij stapte over op rauw voedsel en herstelde volledig

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jesse Bogdanovitsj komt uit Kroatië. Toen hij als baby een poliovaccin kreeg, raakte hij verlamd en werd hij ernstig ziek. De behandelingen in het ziekenhuis maakten alles alleen maar erger. Jesse kreeg last van maagproblemen en ook verzwakte zijn immuunsysteem. Zijn ouders besloten met hem de natuur in te gaan, iets wat volgens hem wonderen heeft gedaan.

Artsen vertelden Jesse dat zijn situatie alleen maar zou verslechteren en dat hij waarschijnlijk de puberteit niet eens zou halen. Hij moest vaak huilen en dacht op den duur zelfs aan zelfmoord.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zijn vader stuitte op een dag op het boek The Miracle of Fasting van Paul en Patricia Bragg. Zijn moeder besloot naturopaat te worden. Jesse begon te vasten, tot wel 21 dagen achtereen. Hij dronk in die periodes alleen water. “Dat heeft mijn leven gered,” aldus Jesse.

Pas toen hij overstapte op een rauw veganistisch dieet ging hij met sprongen vooruit. In 1998 liet zijn moeder hem kennismaken met het boeken Nature’s First Law en The Sunfood Diet Success System van David Wolfe. Enkele jaren later ontmoette hij dr. Doug Graham en kreeg hij diens boek The 80/10/10 Diet, dat hem hielp om zijn dieet nog beter af te stemmen.

De inmiddels 36-jarige Jesse heeft tijdens zijn zoektocht naar eigen zeggen vele bijzondere ervaringen gehad. Hij geeft aan dat je om te kunnen genezen eerst je mindset moet veranderen. Hij eet het liefst seizoensgebonden fruit en groenten, rechtstreeks uit de natuur. Andere tips die Jesse heeft: ga vaak de natuur in, beweeg, mediteer en plant veel fruitbomen.

Meer informatie over Jesse vind je op zijn website The Whole Lifestyle.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dit
dit
8 jaren geleden

Hij eet het liefst seizoensgebonden fruit en groenten, rechtstreeks uit de natuur. Andere tips die Jesse heeft: ga vaak de natuur in, beweeg, mediteer en plant veel fruitbomen.

hopelijk veranderd hij niet in een fruitvlieg

Laurens
Laurens
8 jaren geleden

Wat een baas ! + slimme ouders 🙂

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en andere nieuwsfeiten, verzameld door Arie Goedhart
8 jaren geleden
Hawks
Hawks
8 jaren geleden

Leuk voor hem hoor. Hij heeft nu een Eigen service: http://thewholelifestyle.com/

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x