Homepagina » Gezondheid » Jesse werd ernstig ziek na een poliovaccin. Hij stapte over op rauw voedsel en herstelde volledig
Jesse werd ernstig ziek na een poliovaccin. Hij stapte over op rauw voedsel en herstelde volledig

Jesse werd ernstig ziek na een poliovaccin. Hij stapte over op rauw voedsel en herstelde volledig

Jesse Bogdanovitsj komt uit Kroatië. Toen hij als baby een poliovaccin kreeg, raakte hij verlamd en werd hij ernstig ziek. De behandelingen in het ziekenhuis maakten alles alleen maar erger. Jesse kreeg last van maagproblemen en ook verzwakte zijn immuunsysteem. Zijn ouders besloten met hem de natuur in te gaan, iets wat volgens hem wonderen heeft gedaan.

Artsen vertelden Jesse dat zijn situatie alleen maar zou verslechteren en dat hij waarschijnlijk de puberteit niet eens zou halen. Hij moest vaak huilen en dacht op den duur zelfs aan zelfmoord.

Zijn vader stuitte op een dag op het boek The Miracle of Fasting van Paul en Patricia Bragg. Zijn moeder besloot naturopaat te worden. Jesse begon te vasten, tot wel 21 dagen achtereen. Hij dronk in die periodes alleen water. “Dat heeft mijn leven gered,” aldus Jesse.

Pas toen hij overstapte op een rauw veganistisch dieet ging hij met sprongen vooruit. In 1998 liet zijn moeder hem kennismaken met het boeken Nature’s First Law en The Sunfood Diet Success System van David Wolfe. Enkele jaren later ontmoette hij dr. Doug Graham en kreeg hij diens boek The 80/10/10 Diet, dat hem hielp om zijn dieet nog beter af te stemmen.

De inmiddels 36-jarige Jesse heeft tijdens zijn zoektocht naar eigen zeggen vele bijzondere ervaringen gehad. Hij geeft aan dat je om te kunnen genezen eerst je mindset moet veranderen. Hij eet het liefst seizoensgebonden fruit en groenten, rechtstreeks uit de natuur. Andere tips die Jesse heeft: ga vaak de natuur in, beweeg, mediteer en plant veel fruitbomen.

Meer informatie over Jesse vind je op zijn website The Whole Lifestyle.

[Collective-evolution]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dit
dit
5 jaren geleden

Hij eet het liefst seizoensgebonden fruit en groenten, rechtstreeks uit de natuur. Andere tips die Jesse heeft: ga vaak de natuur in, beweeg, mediteer en plant veel fruitbomen.

hopelijk veranderd hij niet in een fruitvlieg

Cindynl68
Cindynl68
Reactie op  dit
5 jaren geleden

Wat een kinderachtige reaktie

nunki
nunki
Reactie op  Cindynl68
5 jaren geleden

De Mens is een omnivoor, en geen herbivoor. Anders hadden we een totaal anders spijsverteringssysteem. Deze gast zal dus ook niet oud gaan worden.

Emile
Emile
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

Tja, volgens de zogenaamde doktoren haalde hij misschien de puberteit niet en daar is ie op z’n 36ste al ruim 20 jaar overheen, dus hoezo niet oud worden, wie kan uberhaupt van te voren weten of je oud word nav wat je eet.
Ik ken mensen die altijd “gezond” hebben geleefd en gegeten en die worden ook opgegeten door kanker etc..
En dan te bedenken dat het bij deze man allemaal is begonnen bij een “onnatuurlijke” prik tegen polio.

densie
densie
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

de mens is een herbivoor…de darmen zijn dubbel zo lang als van een carnivoor, zoals de leeuw, die verorbert vlees en dat is zo verteerd, bij ons blijft dat te lang in de darmen, vandaar…dierlijke eiwitten die te lang blijven zitten, worden tot gif die de periferie ingaat, uitgestoten word, met alle gevolgen vandien, op de oude dag, stijve botten en spieren, ontstekingen e.d.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  densie
5 jaren geleden

En een omnivoor zit daar weer tussenin…

Stian
Stian
Reactie op  nunki
5 jaren geleden

Wat een l*l koek, het gebit vd mens is gemaakt voor het eten van planten en niet voor vlees.
Waarom je eigen ‘soortgenoot’ op eten ?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Stian
5 jaren geleden

De mens kan veganistisch leven (India) of carnivoor (Groenland). En hoe noemt men dat bij soorten waarbij die hele range mogelijk is juist omnivoor. Het hangt gewoon maar net af vd omstandigheden en dus wat voor voedselbronnen er beschikbaar zijn. En als je de keus hebt eet waar je trek in hebt maar wel met mate (let natuurlijk wel op onnodige toevoegingen van tegenwoordig) want tenzij je de hele dag op de been bent heb je echt geen 3 maaltijden per dag nodig.

Laurens
Laurens
5 jaren geleden

Wat een baas ! + slimme ouders 🙂

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en andere nieuwsfeiten, verzameld door Arie Goedhart
5 jaren geleden
Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Leuk voor hem hoor. Hij heeft nu een Eigen service: http://thewholelifestyle.com/

Oeboema
Oeboema
Reactie op  Hawks
5 jaren geleden

OK dan. Als je langer dan 2 weken blijft, en met twee personen op een kamer slaapt, dan is het 280 per twee personen per dag op basis van volpension. 140 euro per persoon als je langer dan 2 weken blijft. ALs je korter blijft, dan is het 150 Euro.

Zo te zien wil deze meneer er goed aan verdienen. Dat gun ik hem van harte, maar tergelijkertijd zou ik zijn beweringen met enige argwaan benaderen. Bovendien: één geval is geen bewijs, dat is slechts een casus.

Er zijn meer van dit soort heilsleren. Neem nou makrobiotiek. Zou kanker en Alzheimer voorkomen en HIV genezen. Beweerde Adelbert Nelissen, veroordeeld goeroe te Amsterdam. De man is maar 65 geworden. En nee, niet overleden door een aanslag of een ongeval. Ik wil maar zeggen, verwacht er geen wonderen van.

x

Check Also

afrika

VN: Door Gates gefinancierd vaccin veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika

In Afrika voltrekt zich momenteel een groot ...

overgewicht. scaled

Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

Om gezond te vermageren is in de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x