Buitenland

‘WHO-baas staat op het punt Wereldgezondheidsdictator te worden, tenzij wij hem tegenhouden!’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

De Amerikaanse arts Meryl Nass waarschuwt dat de baas van de WHO op het punt staat een Wereldgezondheidsdictator te worden, tenzij wij hem tegenhouden.

De lidstaten van de WHO wordt gevraagd om in mei over twee documenten te stemmen die de WHO ongekende bevoegdheden zullen geven, aldus Nass in een artikel op Substack, dat is vertaald door het Artsen Collectief.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het nieuwe mondiale pandemieverdrag zou het gebruik van experimentele vaccins legaliseren, gezondheidscensuur opleggen en nog veel meer.

Enorme aanval

Daarnaast worden er belangrijke wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling voorgesteld, die de WHO de macht geven om bijvoorbeeld lockdowns en vaccinatiemandaten op te leggen.

Nass spreekt van een enorme aanval op onze burgerrechten, grondwetten, nationale soevereiniteit en individuele autonomie.

Landen zullen gedwongen worden wetten aan te nemen die het gebruik van haastig ontwikkelde vaccins voor toekomstige pandemieën mogelijk maken.

Waarom zijn ze geheim?

De baas van de WHO (die geen arts is) zou uw arts worden en bepalen welke behandelingen u krijgt, welke beperkt zullen worden en welke informatie u en uw arts mogen zien, aldus de arts.

De WHO zal van landen eisen dat ze online activiteiten van hun burgers in de gaten houden en alle informatie censureren die niet overeenkomt met het officiële narratief.

De WHO onderhandelt bovendien in het geheim over belangrijke amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling, en het is goed mogelijk dat we pas ontdekken wat erin staat nadat de amendementen zijn aangenomen. “Waarom zijn ze geheim?” vraagt Nass.

Blanco cheque

Verder heeft de WHO de mensenrechten geschrapt in de amendementen. “De WHO denkt kennelijk dat onze fundamentele mensenrechten onderhandelbaar zijn?” De WHO is van plan naleving van de Internationale Gezondheidsregeling af te dwingen.

Nass schrijft dat het voorgestelde verdrag de WHO een blanco cheque geeft voor pandemische paraatheid. Hoeveel gaat dat kosten? Schattingen lopen uiteen van 4 tot 30 miljard dollar per jaar of meer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
17 dagen geleden

Donder maar dood. Vieze engnek. Ik doe wat ik zelf wil. BASTA!!!!!!!!!!! Vieze schurk.

Ron
Ron
17 dagen geleden

WHO baas kan de pot op,dit gaat hem niet lukken. Ze zijn aan het einde van hun Latijn.
En proberen alles op alles te zetten,verzinnen iedere keer iets nieuws.

Piet
Piet
17 dagen geleden

Dit is een aanval op het Neurenberg Tribunaal , dit mag nooit gebeuren. Van der Leyen heeft ook al geprobeerd het Neurenberg Tribunaal af te schaffen. Hebben we geen mensen meer die inzien dat het Neurenberg Tribunaal een bescherming is van de mensheid. Ingesteld n.a.v. WW II. Hier kan en mag niemand voor stemmen.

theo
theo
17 dagen geleden

tja als de halve wereld gewoon doorslaapt is dat een kat in het bakkie. Feit dat die shit ondertekend gaat worden door demissionaire kabinetsleden is eigenlijk al niet rechtsgeldig, maar de regering en de msm zullen u wel uitleggen dat het echt noodzakelijk en beter voor ons is. weltrusten nederland

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x