Gezondheid

De waarheid over borstkanker: essentiële oliën, de gevaren van mammografie en controverse rond Pink Ribbon

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf vanavond kan de negendelige documentairereeks The Truth About Cancer gratis online worden bekeken. Meer dan 1,4 miljoen mensen hebben zich al opgegeven. Hieronder is alvast de tweede aflevering te bekijken. Die gaat onder meer over borstkanker, hormonen en essentiële oliën.

Allison Huish werd op 13-jarige leeftijd gediagnosticeerd met hersenkanker. In haar hersenstam zat een tumor ter grootte van een ei. Op de dag dat ze het slechte nieuws kreeg wist Allison dat haar leven voor altijd zou veranderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze ging de dag erna gelijk al onder het mes. De helft van de tumor werd weggesneden, waarna Allison zou worden bestraald. Het gezin Huish zag af van bestraling en ging op zoek naar andere behandelmogelijkheden.

Er werd onderzoek gedaan naar voeding die het lichaam ontgift en het immuunsysteem ondersteunt. Ook deed het gezin onderzoek naar de kracht van essentiële oliën. Er zijn studies waaruit blijkt dat essentiële oliën ongelooflijke dingen kunnen doen.

Allison begon essentiële oliën in te nemen, waarna de resterende delen van de tumor begonnen te krimpen. Ze herstelde van de operatie en kon weer naar school. Na drie jaar zei haar neuroloog: “Je hebt geen tumor meer. Hij is helemaal weg.”

In de aflevering verder: tumoren en het immuunsysteem en de gevaren van mammografie.

Wist je dat?

Het gevreesde gen BRCA1, waarvan wordt gezegd dat het geassocieerd wordt met een ernstig verhoogd risico op borstkanker, een beschermend gen is? Het gen helpt DNA-schade te repareren. Als het gen muteert kan het problemen veroorzaken. Het zou muteren door onder meer bewerkte voeding.

Pink Ribbon

Dan is er nog de borstkankerbewustzijnsmaand om mensen door middel van roze lintjes te attenderen op borstkanker. In 1992 had Charlotte Hayley veel succes met haar lintcampagne tegen borstkanker.

Haar campagne werd echter overschaduwd door de invloed van farmaceutische bedrijven en cosmeticafirma’s, die de campagne financieren om hun eigen behandelingen te verkopen.

Het blijkt bovendien dat Pink Ribbon Nederland, de organisatie die geld ophaalt ten behoeve van borstkankeronderzoek, maar een klein deel van de opbrengsten daadwerkelijk hieraan besteed.

Er is veel kritiek op de werkwijze van Pink Ribbon. De organisatie zou te veel bezig zijn met marketing, het aan zich binden van beroemdheden en zich te weinig inzetten voor de bestrijding van de dodelijke ziekte.

Bekijk de aflevering hieronder:

[The Truth About Cancer]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Cancer video: Alternatives? | Ontembare Vrouwen Web
8 jaren geleden
an argie
an argie
8 jaren geleden

Wist je dat er een “kankerwet” uit 1939 bestaat die verbied dat er door een arts een andere behandeling mag worden aangeprezen dan bestraling of chemo?
Hij riskeert dan zelfs dat hij uit zijn ambt wordt gezet….
https://en.wikipedia.org/wiki/Cancer_Act_1939

Wist je dat van de 32 gangbare chemo’s, meer dan de helft op de lijst van carcinogene stoffen staat?
http://www.chemo-facts.com/

Veder mag op geen enkele manier een medische claim worden gehangen aan natuurlijke producten (uitgezonderd dat cranberries helpen bij blaasontsteking).
Lang lever de Codex Allimentarius!

En dat terwijl de behandelingen al lang en breed bekend zijn. Maar dit MAG niet algemeen bekend worden van de farmaceutische industrie. Schande.

http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v08n24.shtml

https://www.youtube.com/playlist?list=PL953B95B3BB977F54

http://www.whale.to/cancer/ferrellgerson.pdf

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x