Buitenaards

FBI doet inval bij insider om ‘buitenaardse brandstof’ in beslag te nemen. Deze zaak wordt steeds vreemder

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Motherboard heeft de hand weten te leggen op documenten die laten zien waarom de FBI een inval deed bij Area 51-insider Bob Lazar.

Hij claimt dat hij op de geheime basis onderzoek moest doen naar een buitenaards materiaal genaamd ‘element 115’, dat werd gebruikt om een buitenaards ruimteschip aan te drijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens hem is het zeer radioactief en kunnen buitenaardse ruimteschepen het gebruiken om door de kosmos te reizen.

Moordonderzoek

Lazar liet meerdere keren doorschemeren dat hij een stuk element 115 van Area 51 mee naar huis had genomen, en dat de overheid er zeer geïnteresseerd in was.

Het gaat hier overigens niet om moscovium, een element dat in 2003 werd gemaakt en in 2015 werd toegevoegd aan het periodiek systeem.

Tijdens opnames voor een documentaire over het leven van Lazar, ‘Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers’ werd er een inval bij hem gedaan door de FBI en de politie.

In de vrijgegeven documenten valt te lezen dat de inval te maken zou hebben gehad met een uitgebreid moordonderzoek.

Dekmantel

Het draait allemaal om de mysterieuze dood van de 31-jarige Janel Struzl in 2015.

Volgens doktoren was Struzl vergiftigd met thallium.

Lazar kwam in beeld omdat hij thallium verkoopt. De politie vermoedt dat de dader het van hem heeft gekocht.

In mei zei Jeremy Corbell, de maker van de documentaire, tegen de media dat dit verhaal een dekmantel was en dat de overheid op zoek was naar de brandstof uit Area 51.

Mysterieuze individuen

Lazar zei dat de FBI na de inval een geluidsopname had afgespeeld van een gesprek tussen Lazar en Corbell over element 115.

Hij zei dat twee mysterieuze individuen die aanwezig waren bij de inval vragen stelden over 115.

“De agenten waren in het geheel niet geïnteresseerd in de thallium,” zei Lazar.

[Motherboard]

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
4 jaren geleden

samen werking is de grond voor de nieuwe wereld orde,

Tot 2016 werd het element aangeduid met de systematische naam ununpentium, symbool Uup, ofwel ‘één-één-vijf’ volgens een classificatie die bedacht is door de IUPAC. In juni 2016 hebben de ontdekkers de naam Moscovium voorgesteld, naar de regio Moskou in Rusland, waar het Gezamenlijk Instituut voor Kernonderzoek zich bevindt. Dit is een van de onderzoekscentra die hebben bijgedragen tot de ontdekking van de laatste elementen van het periodiek systeem, waaronder Mc. Op 28 november keurde de IUPAC de voorgestelde naam officieel goed
bron : https://nl.wikipedia.org/wiki/Moscovium
niet samens werken maakt nieuwe wereld wanorde zo hij zich nu vormt door mensen die partij kiezen welke zij de ook..

mike
mike
4 jaren geleden

Je kan je afvragen of dit een inval was door positieve FBI agenten. Bob Lazar heeft al in een interview aangegeven dat ze het ook gewoon konden krijgen van hem als ze hem er gewoon even voor gebeld hadden. In zijn ogen was een inval behoorlijk over de top.

Als het element 115 daadwerkelijk nodig is om door de ruimte te kunnen reizen hebben de “geinteresseerden” het waarschijnlijk nodig voor dit doel en niet omdat ze bang waren dat het ooit in verkeerde handen zou kunnen vallen.

Er zijn ongetwijfeld een aantal lieden op aarde die maar wat graag met dit element aan de slag willen zodat ze het kunnen gebruiken in hun ruimteschepen om te vluchten voor de steeds sneller ontwakende samenleving.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

Naast het element 115, is het ook algemeen bekend dat ‘vliegende schotels’ ook mede worden aangedreven door de uit de ether afkomstige vrije energie.

Het wordt dan ook de hoogste tijd dat overheden meer openheid van zaken gaan geven over ufo- technologieën en welke zij hebben afgekeken/soms ook door gegeven hebben gekregen van de buitenaardsen zelf, dus hun kennis wel meer gaan delen met de mensheid, zodat de mensheid in ’t algemeen gesproken, meer bevrijd gaan worden uit hun akelige ‘onwetendheid’.

frans
frans
4 jaren geleden

(1)Volgens hem is het zeer radioactief!!! (2) liet meerdere keren doorschemeren dat hij een stuk element 115 van Area 51 mee naar huis had genomen,!!??
Hoezo?

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x