Homepagina » Het Complot » De wereld wordt gerund door hagedissenmensen, Reptilians. Deelnemer Love Island doet hoogst opmerkelijke uitspraken
De wereld wordt gerund door hagedissenmensen, Reptilians. Deelnemer Love Island doet hoogst opmerkelijke uitspraken

De wereld wordt gerund door hagedissenmensen, Reptilians. Deelnemer Love Island doet hoogst opmerkelijke uitspraken

Ovie Soko heeft in het Britse televisieprogramma Love Island gezegd dat de wereld wordt gerund door hagedissenmensen. Dat schrijft Metro.

“Hagedissenmensen runnen de wereld! Reptilians!” zei Ovie in het bijzijn van deelnemers Chris Taylor en Curtis Pritchard. Amber Gill keek ondertussen verbaasd toe.

“De meest rijke en beroemde mensen ter wereld zijn Reptilians,” vervolgde hij.

Koningin Elizabeth

Ovie wilde niet zeggen of de Britse koningin Elizabeth een hagedismens is.

“Ik zweer het je. Het zijn Reptilians! Het is een feit. Ze hebben geleerd hoe ze zich kunnen voordoen als mens om niet op te vallen,” zei hij.

Hij voegde toe dat er beelden zijn die laten zien hoe mensen ‘veranderen’. Ook zijn er volgens Ovie foto’s van mensen met ‘hagedissenogen’.

Bekijk het fragment hieronder:


Dit bericht bekijken op Instagram

Conspiracies with Chris 🦎 👽 ….. I’m actually part Salmon 🐟 @loveisland @itv2 #loveisland

Een bericht gedeeld door Chris Taylor (@christophertaylorofficial) op

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. De wereld wordt gerund (onderdrukt, berooft en verkracht) door NARCISTEN !! Zolang we niet in staat zijn om deze monsters tijdig te herkennen en onschadelijk te maken zal er GEEN hoop voor de echte mensen op aarde zijn.. Gewetenloze, gevoelloze en schaamteloze monsters maken ook in ons land de dienst uit en zijn verantwoordelijk voor de vergaande afbraak van: democratie, zorg, koopkracht, welzijn, privacy, rechten, vrijheden, de “menselijke maat”, pensioenen, ongekleurde nieuwsvoorziening, een onbeZORGde oude dag, vrije meningsuiting, sociaal vangnet, enz. enz, enz. maar zorgden WEL voor dwangarbeid, stuitende propaganda, censuur, bedrog, “onafhankelijke onderzoeken”, onderdrukking, leugens, fraude, grootschalig graaiwerk, angstzaaien( russen, rokers, mazelen, klimaat, rupsen, teken “terroristen”, de islam en de griep), belastingontduiking van de schatrijke vrindjes, terreur voor arme, gehandicapte, zieke, oude, dakloze of werkloze mensen die ze “veur de lol” nog even bestalen van het zogenaamde vakantiegeld.. (hoe christelijk weer..(kuch). Fascisme en dictatuur zijn helemaal terug van weggeweest en men doet ook nog net alsof het “normaal”is… Arm Shellonië..

  50 likes
 2. De reptielen (dinosauriërs e.d.) heersten inderdaad ooit op de aarde, maar die tijd is al lang voorbij.
  De mens van vandaag heerst mbv technologie. Maak iedereen afhankelijk van technologie, dan kan je ze goed uitzuigen. Dat is wat nu gebeurt. Mensen zijn dol op de technologische ontwikkelingen……totdat ze gaan merken dat het tegen hen gebruikt wordt. Maar dan is het al veel te laat.

  13 likes
  • @Straakmans,

   Of het zijn juiste de reptilians die de mensheid met behulp van technologie controleren om ons van onze menselijkheid te beroven. In diverse verhalen wordt ook wel gezegd dat ze jaloers en bang zijn voor ons. Jaloers omdat de mens liefde kent, bang omdat we hen kunnen doorzien als het doorzichtig wordt. En waarschijnlijk omdat de mensheid in de loop der tijd uitgegroeid is en daarmee een veel grotere populatie is dan hen. De reden dat ze ons dan willen onderdrukken is dan ook omdat ze bang voor ons zijn. Als je niet bang bent heb je geen reden om te onderdrukken en vernietigen.

   Er zijn veel artikelen over Draco’s op het internet. Voor zover ik het begrepen heb is dat een reptielensoort. Als die er inderdaad zijn (ik heb ze zelf nooit gezien) en ze zijn inderdaad zo vernietigend dat wordt wel duidelijk wat draconische maatregelen inhoudt. Die term is al heel lang bekend maar wie zou dat voorheen ooit gekoppeld hebben aan een soort die hier op de planeet zou leven. Die reptilians worden door sommigen ook weer gekoppeld aan Anunnaki bloedlijnen. De mens is als slaaf gecreëerd door de Anunnaki. Hoe logisch zou het dan kunnen zijn dat ze reptielachtigen hebben achter gelaten die de mens al die tijd onderdrukt en gecontroleerd hebben? De Anunnali schijnen dna manipulatie en of hun eigen dna vermengsd te hebben met een soort die er voor de mens was. Daardoor zou dus de mens gecreëerd zijn. Is het dan toeval dat de heersende macht (ook waarschijnlijk die reptielachtigen) nu het blanke ras wil vermengen met Afrikanen om het blanke ras te verwijderen? Ik zie er een patroon in.

   30 likes
   • Dat Annunakiverhaal is mooi, maar ik heb mijn twijfels erover. Waarom zijn ze niet op Mars, Maan of andere planeten gegaan en daar de scepter gezwaaid? Als de Annunaki inderdaad zo geweldig zouden zijn (qua technologie), dan hadden ze al lang van Mars een bloeiende kolonie gemaakt. Waarom hebben ze de Aarde verlaten? Ze waren hier toch heer en meester? Ze hadden de mens tot in eeuwigheid als slaaf kunnen gebruiken ipv vertegenwoordigers achter te laten. Dus ik heb zo mijn vraagtekens bij het Annunakiverhaal.

    7 likes
    • Voor zover mij bekend waren ze hier alleen maar om goud voor hun eigen planeet te halen en hebben ze daarom slaven gecreëerd om dat goud voor hen te delven. Hun eigen planeet (Nibiru) schijnen ze teveel uitgebuit te hebben zodat die in die ‘vreemde baan’ terecht is gekomen. In een podcast hoorde ik dat goed een soort van gewicht, balast, is om de planeet op een bepaalde locatie en in een bepaalde cyclus te houden. Haal je die balast weg dan mist die planeet de nodige massa en kan hij uit zijn positie raken.
     https://youtu.be/MVMt7WCbtso?t=7632 (tot 2:13:25)

     Daarbij wordt vaak gezegd dat de Anunnaki uit de 4de dimensie komen. Ze zouden zich dan waarschijnlijk niet beperken tot 3D zoals het menselijk leven werkt.

     3 likes
   • Holger Kalweit heeft 3 boeken in het Duits geschreven. Band 1 over de geschiedenis, band 2 over wie zijn degenen die de wereld exploiteren, de mens exploiteerd.
    Zeer duidelijk en goed leesbaar. In Band 2 beschrijft hij hoe de reptielen uit beeld blijven waardoor de mens continu misleid wordt.

    4 likes
   • :adrianus-johannes.

    kan je deze zin uitleggen ik begrijp het niet..
    En waarschijnlijk omdat de mensheid in de loop der tijd uitgegroeid is en daarmee een veel grotere populatie is dan hen.

    1 likes
    • ‘Uitgegroeid is misschien de beste verwoording geweest. Maar het laatste deel van de zin is wat ik bedoel, dat de menselijke populatie gegroeid is in de loop der tijd. Hoe meer mensen er zijn, hoe moeilijker ze het onder controle kunnen houden. Daarom zullen ze dan ook wel gepland hebben om een groot deel uit te roeien in hun plan van een nieuwe wereldorde.

     2 likes
 3. Die deelnemers van love island, temptation eiland etc…..zijn nu eenmaal niet van de slimste!!

  15 likes
  • kun je daar ook maar iets van bewijzen?

   fff

   4 likes
   • Je zet je relatie niet in, om daar een paar weken te feesten de hoererij uit te hangen en dan bleiten op Tv omdat de relatie op de klippen is gelopen…tis een Soap in een jasje van goedkope porno.

    Nice body, but no brains YES!!!!

    10 likes
   • Het is in ieder geval niet “wijs”, om een ander als dom te betitelen.

    2 likes
    • De meeste mensen zijn met alle respect..dom en blind voor de realiteit om zich heen, heel zeker die mensen die meedoen met zulke programma’s.

     Als je dan op Tv kijkt wat voor brol er op is en wat voor mensen daar dan rondlopen, dan heb ik het nog over bepaalde uitspraken, hun gebleit/gejank…dat zijn mensen met serieus aandachtsproblemen.
     En pas op hé, als ze niet meer in beeld zijn geweest steken ze wel iets uit of doen uitspraken waar de haren van recht om hoog gaan…maar ze zijn wel weer in beeld geweest.

     Of zoals hier een politieker (Degucht) die stelde dat alle vlaams belangers (850k mensen)(ondanks dat het meer protest stemmen zijn dan iets anders)
     Stelde hij iedereen gelijk aan de Duitse Nasi.

     Dus u kan wel stellen het is niet “wijs” om anderen dom te betitelen, thans is het de normaalste zaak van het leven. (beestje mag mag van tijd tot tijd ook eens met naam genoemd worden)
     Wij worden voor die vele politici ook geacht om dom te zijn, meer nog, we moeten dom blijven, vandaar ook al die brol op Tv.
     Vandaag zijn celebs belangrijker om te volgen dan het gene werkelijk om ons rond gebeurd….degeneratie van het intellect is een feit!!

     5 likes
     • Tja een gehandicapte begon mij uit te lachen, dus vroeg ik wat er aan de hand is, hij zei toen “jij bent dom dat je werkt”. Ik geloof wel in domme dingen doen of domme uitspraken, ik denk dat jij minder waarde hecht aan het woordje “dom”.

      0 likes
   • Vladi, sommige dingen zijn zo duidelijk dat ze absoluut geen verdere toelichting of onderbouwing behoeven….

    3 likes
 4. :adrianus-johannes.

  ieder heeft een dominant oog!?

  he schrijft die gek nu weer wat, ieder weet dat mensen rechts- of linkshandig zijn.. dus aan de ene kant ben jij sterker dan de andere zijde.. wist je dat mensen ook een dominant oog hebben? jullie allen merken er meestal bijzonder weinig van, maar in sommige situaties is het je overduidelijk.. welk oog is jouw dominante oog..

  je kijkt met beide ogen gelijktijdig.. (wanneer je niet een oogje dicht knijpt) beide zien een ander stukje van de omgeving jij in bent, en toch zie je niet dubbele beelden (doe je hand wisselend voor beide ogen) je hersenen, reptiel of niet voegen die dubbele informatie samen tot één beeld, door deze ingenieuze optie in je systeem zie je dus niet dubbel, maar worden 2 beelden tot een derde(oog) verwerkt hier kun je diepte zien, afstanden inschatten, aura, energie zien (o nee veel is je niet geleerd) enz..

  met het samenvoegen gebruikt dat stukje brein de meeste info uit het oog dat het beste beeld geeft.. dat oog domineert en vaak ook die handkant..

  rechts ongeveer meer dan twee derde van de bevolking is zo.. links als dominant is dus best wel bijzonder om dat er minder van zijn.!

  maar een heel kleine groep mensen zijn zonder dominant oog, links ziet precies even goed als rechts, kan je vergelijken met iemand die net zo goed rechts- en ook linkshandig is, met allebeide ogen even scherp ziet, komt nauwelijks voor onder mensen.. een dubbel dominant.! of totaal niet dominant.. dat is een vrije wil keuze..
  wel nu er zijn wat we onder de noemer reptielen, we hebben ook vogels en zoogvissen zij die geboren worden met beide ogen even dominant(is niet het juiste woord) maar ook de beide hersens-halve tevens de reacties van de fysieke zenuwen rechts en links even snel en onafhankelijk kunnen handelen..
  dit maak deze uitzonderlijke mensen, dieren superieur boven anderen.. helaas is in de mensen wereld, hier aangeleerd gebruik van te maken, in anderen te onderdrukken.. zeker is nooit deze eigenschap aan te wenden voor hun nut en het nut van iedereen.. deze dubbeldominantie is niet een EGO het is een gave de beschaving(volk, clan, nest, etc.) voor uit kan helpen.. op het moment deze mens dat gaat begrijpen.. tesla, einstein, rembrand, davinci, edison, gandy, hitler, napoleon, ga de hele geschiedenis naar na.. en zoek, de negatieve of positieve dominerende mens die de mensheid vooruit of op achterstand heeft gebracht..

  je merkt niets van jouw dominante oog, soms opeens wel.. wanneer je door een microscoop verrekijker of camera-lens kijkt.. je doet dan je niet-dominante oog automatisch dicht om goed te kunnen zien..

  herken je jouw dominante oog, maak met duim en wijsvinger een cirkel, maak niet uit of het je linker of rechter hand is, strek je arm uit en kijk met beide ogen open, door deze cirkel.. zoek een klein voorwerp verderop bv. deurknop.. houd deze positie, knijp nu je rechteroog dicht, onthou wat je ziet, open oog en knijp nu je linker oog dicht, onthou wat je ziet.. wat is nu je dominante oog!
  door welk oog zag je het voorwerp IN de cirkel? is dat jouw dominante oog.. of dat waar je de deurknop niet mee zag.. je brein beslist? of jij.. of zijn er mensen die jou door het oog kunnen laten kijken waarvan zij willen dat jij kijkt.. en WAT zie jij dan!.
  het is mij ook niet helemaal helder waarom jouw dominante oog rechts of juist links is, mogelijk omdat de linker- en rechterhelft van je hersenen onderling de functies verdelen, bij de een net even anders is dan bij de ander etc. .. of wordt ons op het onderwijs geleerd wat ons dominante oog moet zijn.. net als ik nooit links mocht schrijven op school..(tekenen weer wel)
  rond je zevende jaar is de dominantie van een oog(eigenlijk beide) zo goed als vastgelegd.. en hebben we niet geleerd dat beide ogen dominantie kunnen hebben.. elite wel! zien zij dan meer? heet dat reptiel.. en voor al wat zien zij meer!

  soms verandert de dominantie als je al volwassen bent, door bijvoorbeeld, als je dominante oog is beschadigt door een ongeluk of ziekte, zoals staar.. dan krijgt het andere oog die functie..
  het is dus op nieuw aan te leren wat jij als kind door ONDER-wijs is ontzegt.. ja weer aan te leren..
  te gaan zien wat je tot op heden in jou leven van 4000 weken op deze aarde niet zag.. het uitgeschakelde oog aan zetten..
  ik vraag je niet te lezen wat er staat, ik vraag je het te lezen, in jezelf begrijpen, je op zoek gaat in wat je altijd al ontleert is gebleven.. de parameters van jou robot te wijzigen..

  espavo van,
  :adrianus-johannes..

  4 likes
  • Adrianus Johannnes, jij bent volgens mij opticien .. ?
   Het oog wil ook wat.. zal ik maar zeggen

   3 likes
   • :adrianus-johannes.

    waarom zou een opticien alleen maar bekent zijn met de ogen en de geheimen daar van..
    te veel zijn slapende met ogen open, nog de wil meer te ontdekken wie jezelf bent, hoe je om de tuin geleid wordt.. terwijl er door de mooiste weg is..

    3 likes
  • De meeste dominantie zit bij hen, (regeringen, bedrijfsleven en banken) die, sex, geld en macht vanuit de bovenverdieping hanteert.

   3 likes
 5. Ik sta best open voor een hoop dingen hoor, maar dat ongecontroleerde gezwets over reptelians vind ik dood vermoeiend. Wat mij betreft niet meer als een goed stripboek, als je daar van houdt tenminste. Tja, en waarom ik dan toch reageer …. nou ik was toch al moe.

  9 likes
 6. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een mens met reptielenogen gezien en ik kijk ieder mens waar in contact mee heb in de ogen.

  2 likes
  • Het is dan ook een fabeltje….natuurlijk is er niet zoiets als een reptilian. Vroeger had je de serie ‘V’… daar komt dit een beetje vandaan. Zoals er mensen zijn die Area 51 gaan bezoeken, als in de film Independance Day. Of ,emsem die vinden dat The Matrix waarheid is.

   Ach ja….

   2 likes
   • nee kees,

    je praat onzin.
    het komt absoluut niet van de serie V.

    die serie is net als alle tv,mind control via predictive programming.

    alle oude culturen en geschriften en tekeningen spreken van serpent race en shape shiften.

    duizenden,tienduizenden jaren geleden.

    een beetje research kan geen kwaad voordat je onzin neerzet alds feit.

    fff

    1 likes
  • Het is moeilijk voor te stellen, maar er zijn inderdaad mensen met reptielenogen. Ik heb zelf normale ogen zien veranderen in reptielenogen (bij 3 verschillende personen), dit duurde maar een fractie van een seconde. Daarna hadden ze hun gewone pupillen weer onder controle. Emotie lijkt een rol te spelen bij het niet onder controle houden van hun ogen. Zeker de 1e keer weet je niet wat je ziet. Het heeft niet zoveel zin om die mensen daar op aan te spreken omdat ze het zelf misschien niet eens beseffen.

   3 likes
  • Willie, ga eens langs bij Pearl of Anders ( grapje )
   Maar.. ” ze ” zijn er wel degelijk, het hoeven niet de ogen te zijn perse, het kan ook de gebarentaal zijn, en dan meestal met de handen ( die gaan meestal vaak op en neer en maken rare bewegingen )
   Zelf heb ik ooit een vriendje gehad die ook rolde met zijn ogen als hij in de verleiding kwam om toe te geven aan zijn lusten.. kortom : alles is verklaarbaar)

   groet van deze

   0 likes
 7. Soms wordt je meegeleept. Onder invloed van de groep (bv theater, voetbal etc.).
  Onze geest is ontvankelijk voor invloed van buiten af.
  Soms kan dat overweldigend zijn. Niet te weerstaan.

  Zo kunnen we ons openstellen voor entiteiten. Onzichtbaar maar onmiskenbaar.
  Wanneer ze onze psyche overnemen, zijn we de klos.

  Het zijn riten en symbolen die ons doen openstaan en leiden tot overheersing.
  Voor het leven ?

  6 likes
 8. Dit soort “sprookjes” gaan erin als zoete koek. Geeft aan wat het verstandelijk vermogen van sommige mensen is.

  4 likes
  • definieer verstandelijk ‘vermogen’.

   geboren in een deceptie gekoppeld aan een monetair schuldensysteem,staats beleerd.

   maar toch praten over verstandelijk ‘vermogen’.

   alles uit de geschiedenis een sprookje,sage,mythe.
   behalve wat de verplichte staatsprogrammering betreft……dat echt de pure waarheid.

   dit jaar weer met een vlaggetje gezwaaid?

   fff

   2 likes
 9. het betiteling ‘serpent’ is niet zomaar uit de lucht gevallen

  3 likes
 10. Deze ‘reptilians’ zijn de satanisten, demonen en sturen zij verder de mensen aan die zich als bewustzijnsloze vampieren, zombies, monsters, beesten, draken etc. gedragen; onze wereld zit dus vol met regerend kwaad en is het nog een hele klus om deze allemaal te neutralizeren door de ‘meesters van het licht’.

  2 likes
 11. Ik frons ook mijn wenkbrouwen tot in het extreme als ik dit soort verhalen lees over reptilians …
  Echter..als ik sommige ogen van mensen zie zoals ene Trump, en zo zijn er talloze , ook die niet op machtige posities zitten dan vraag ik het me toch wel af.
  Maar ik hanteer dan een andere benadering , een verklaring die ik ooit ergens heb gelezen die nog niet eens zo gek is, mits hij klopt.
  In onze hersenen , ik weet de wetenschappelijke term niet, zit nog een primitief deel dat het repitielendeel zou zijn wat een overblijfsel is van heeeeeeeeel lang geleden. Dit deel zou bij “ reptilians” veel actiever zijn en dominanter. Het zou deze mensen meer tot reptielachtig gedrag aanzetten met de intelligentie van de hedendaagse mens…..zoiets dus.
  Het zou zo maar kunnen want de hersenen is nog een gebied met veel raadsels…
  Maar hagedissen die zich vermommen……….hmmmm…

  1 likes
 12. David wilcock hat volgens mij een hele omschrijving daarvoor, dat ze niet fysiek reptiel zijn maar de ziel in een menselijk lichaam. Je zou hun ware gedaante kunnen zien als je auras kan zien. Hun zouden telepathisch toestemming moeten geven voor je hun ware gedaante kan zien wat je de schrik van je leven geeft. Ik neem natuurlijk niet alles 100% maar het hoeft mij niet te overkomen.

  1 likes
 13. Wie ben ik? Ik ben hetero, ik ben homo. Ik ben pedo. Ik ben rijk, ik ben arm, Succesvol of een loser. Ik ben geschoold of ongeschoold. Ik heb een baan of ben werkeloos. Ik ben gek of ik ben normaal. Ik heb vrienden of ben niet geliefd. Ik ben dik of ik ben dun. Ik ben links of ik ben rechts. Ik ben een zoon of een dochter. Ik ben het beeld van mijzelf, en het beeld van een ander. Ik ben, dus ik besta. Ik ben de hel van mijzelf. Omdat ik denk dat ik ben.
  En als ‘ik’, de ui af pel, laagje voor laagje. Al die ‘ ik bens’ , helemaal tot voorbij de kern? Wie blijft er dan nog over? Wie ben ik? Is dat niet de grote verwarring waaruit al deze ellende ontstaat?
  ‘Ik’ ben mijn eigen hel. Daarom, het nummer van het Beest, is het nummer van de Mens. 666!

  0 likes
 14. Erde: Ik raad u toch aan het boek Openbaringen (opnieuw) te gaan lezen. Misschien wordt het dan duidelijk wat God met het getal 666 heeft bedoeld. Succes.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De rovende royals. Ex-parlementslid publiceert controversieel boek over het enorme fortuin van de Windsors

Ik was geschokt over wat ik ontdekte. Ex-parlementslid schrijft controversieel boek over rovende royals

De Britse royals zijn inmiddels een soort ...

De monarchie moet worden opgedoekt! Zo reageren parlementsleden na de 'anti-democratische stap' van 'dictator' Boris Johnson

De monarchie moet worden opgedoekt! Zo reageren parlementsleden na de ‘anti-democratische stap’ van ‘dictator’ Boris Johnson

De Britse regering schorst het parlement tot ...