Mens en Dier

Journalist die rechtszaak tegen Reiner Füllmich bijwoont: ‘Het stinkt aan alle kanten’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Journalist Djamila le Pair was donderdag in Göttingen aanwezig bij de rechtszaak tegen Reiner Füllmich en bracht bij Rico Brouwer van Potkaars verslag uit.

Er gebeurde iets opmerkelijks: één van de advocaten van Füllmich, dr. Christof Miseré, heeft aangifte gedaan tegen de rechter. “Dat is nogal een punt,” merkte Le Pair op. De verdediging van Füllmich vertrouwt de rechtbank niet meer. Die bleek niet onpartijdig te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Tijdens de vorige zitting hadden de advocaten aan de rechter gevraagd waarom er zo’n enorme politiemacht was opgetrommeld en waarom zowel de handen als voeten van Füllmich geboeid werden.

Bekijk het verslag:

De rechter heeft dus gelogen

De rechter beweerde toen dat hij daar niks van wist. Volgens de rechtbank lag het initiatief bij de politie. De politie beweerde op zijn beurt in opdracht van de rechtbank te hebben gehandeld.

“Dat is een wrakingsgrond,” zei Brouwer resoluut. “De rechter heeft dus gelogen,” benadrukte Le Pair.

De tweede advocaat van Füllmich had zich ziek gemeld, met als gevolg dat er niemand was om hem te vertegenwoordigen. De zitting was al na een uur weer voorbij. Het is de bedoeling dat de zaak op 10 juli weer verder gaat.

“Die rechter is in on it, of zo,” aldus Brouwer.

Nekslag

Le Pair liet zich vertellen dat vooral de uitzendingen die Füllmich deed over mind control, kindermisbruik en de schadelijke effecten van straling veel weerstand opwekten.

Füllmich interviewde Cathy O’Brien, een slachtoffer van MK-Ultra, twee keer. Volgens mensen die alle zittingen hebben bijgewoond, zijn die uitzendingen voor hem de nekslag geweest.

Na de oorlog haalde de CIA vele naziwetenschappers uit Duitsland over om te experimenteren met het hersenspoelen van de bevolking. Het Amerikaanse ministerie van Defensie financierde experimenten om de persoonlijkheid van volwassenen en kinderen te veranderen.

CIA-directeur Allen Dulles stond toe dat de experimenten werden uitgevoerd op nietsvermoedende burgers. Het eindproduct was MK-Ultra.

Het stinkt aan alle kanten

Füllmich interviewde ook dr. Barrie Trower, die gespecialiseerd is in de negatieve effecten van straling. Na dat interview werd hij Amerika niet meer ingelaten en besloot hij naar Mexico te gaan. Daar werd hij uiteindelijk opgepakt.

“Het stinkt aan alle kanten,” zei Le Pair over de zaak tegen Füllmich. “Het is gewoon uitschakelen van een platform dat het heel goed deed.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 212 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst hoorde van advocaat Reiner Füllmich, was ik diep onder de indruk van deze integere man. Aan mijn mening van TOEN is inmiddels helemaal niets veranderd.

Dat hele proces is niets meer of minder dan een POLITIEK proces, precies hetzelfde als hier in Nederland gebeurt met Gideon van Meijeren, Mona Keizer en Raisa Blommestijn.

Waar het alléén maar om gaat, is het definitief UITSCHAKELEN van iedere persoon, die genoeg volgers heeft, en die TEGEN het systeem is.

Reiner Füllmich was al vér gevorderd met het samenstellen van een club van advocaten, die de cabal (elite is wat mij betreft een veel te mooi woord) wilde uitschakelen.

Daar is natuurlijk (helaas met succes) een einde aangekomen. Althans, dat is zoals ik ernaar kijk.

Ze hebben Reiner een mes in zijn rug gestoken met smerige, vermeende laster en op die manier hem de wind uit de zeilen genomen.

Als je kijkt naar HOE hij de rechtszaal wordt ingeleid, geboeid aan handen en voeten, dan krijg je toch de tranen in je ogen? Hij wordt voorgesteld als een levensgevaarlijke crimineel. Iets wat hij natuurlijk totaal niet is.

Wat wij in ieder geval kunnen vaststellen, is, dat “ze” hartstikke bang voor hem zijn.

Ik hoop van harte, dat deze advocaat, doordat de rechter duidelijk heeft gelogen, het voor elkaar krijgt om deze nepzaak NIET ONTVANKELIJK te verklaren.

Maar ik heb zomaar het idee, dat er vast en zeker wel weer een “geitenpaadje” wordt gevonden.

De cabal beschikt helaas over heel wat geitenpaadjes.

M.Bentoéra
M.Bentoéra
1 maand geleden

Corruptie viert hoogtij.

Locke
Locke
1 maand geleden

The Doctrine of the Lesser Magistrates.

Pastor Matthew J. Trewhella

roro 237
roro 237
1 maand geleden

Ik vrees voor zijn leven!

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x