Buitenland

President Trump geeft openlijk toe dat hij alleen de Syrische olie wil. Hoe zijn waarheidsbom de wereldorde op zijn kop zet

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele weken geleden trok president Donald Trump de Amerikaanse troepen terug uit Syrië.

Diezelfde Amerikaanse troepen zullen naar alle waarschijnlijkheid toch blijven. Niet om hun Koerdische bondgenoten te helpen, maar vanwege de olie.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van politiechefs zei Trump: “We houden de olie, onthoud dat. Dat heb ik altijd gezegd. We willen de olie houden: 45 miljoen dollar per maand.”

Waarheidsbom

Misschien is Trump nu wel de eerlijkste president uit de geschiedenis, aldus Polly Boiko van het RT-programma ICYMI.

“We weten allemaal wel dat Amerika alleen in het Midden-Oosten zit vanwege dit zwarte spul, maar iedereen was intussen een beetje gewend geraakt aan de status quo,” zei ze.

Trumps waarheidsbom zet de wereldorde op zijn kop, waarbij iedereen Amerika ervan beschuldigt een militaristische, oliehongerige imperialist te zijn, Washington dit bestrijdt en zegt alleen geïnteresseerd te zijn in mensenrechten en democratie, blablabla, en vervolgens alsnog doodleuk de olie inpikt.

Wat doen we nu

Dit is dus ook al geen complottheorie meer. “Maar wat doen we nu Trump het openlijk toegegeven heeft?” vraagt Boiko zich af.

Stel je nu eens voor dat iedereen opeens eerlijk zou zijn.

Wat als de Democraten zouden toegeven dat ze de Russen de schuld geven van alles omdat dat beter is dan toegeven dat je van Trump hebt verloren?

Wat als de Europeanen zouden toegeven dat ze in de NAVO blijven omdat dat veel goedkoper is dan jezelf verdedigen?

En wat als Israël zou toegeven…?

Bekijk het filmpje hieronder:

[ICYMI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
2 jaren geleden

Als dit olie is van de Amerikaanse/Europese bedrijven, die de bedrijven hebben opgezet(lang geleden met toestemming Syrië), dan is die olie gewoon van hen en dan steel je het dus niet. Feit is wel, dat deze bedrijven lang stil hebben gelegen. Oud krantenbericht:
https://www.parool.nl/nieuws/ook-total-staakt-olieproductie-in-syrie~b929e1a9/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
Beetje basis informatie over oliebedrijven: De seven sisters en the new seven sisters.

rop
rop
2 jaren geleden

Wat als opeens iedereen eerlijk zou zijn? dat word moeilijk voor vele mensen of eigenlijk voor iedereen, zal dan zijn leugen erkennen, geen verstoppertje meer wat toch leuk is,alles draait op leugen of bedrog of het nu bewust is of onbewust, iedereen verstopt wel iets omdat het gezicht is waarmee men is opgegroeid en een ingebakken vorm aanwezig is, een leugentje om bestwil kan ook weer beschermend werken, omdat men niet weet wat waarheid is word er om de waarheid veel gespeculeerd en speculatie brengt geld in het laatje,.er is maar Een waarheid, dat is de waarheid dat alles bedekt kan zijn met een leugen,ten bescherming van zichzelf of voor het hele land dat door leugen en bedrog is ontstaan en opgegroeid, omdat zo maar ineens naar de prullenbak ter verwijzen zal een heel land met zijn volk en de leiders in een crisis brengen, want volk en leiders zijn ermee besmet,en alles wat besmet is met deze virus kan alleen maar met wortel en tak uitgeroeid worden door de virus totaal te vernietigen en dat zal maar niet zomaar gaan ,want er is geen medicijn ervoor, de gescheidinis bewijst genoeg daarover , het kan daarom ook niet zomaar uitgeroeid worden, deze verandering van de leugen heeft een begin nodig dat kan beginnen bij elk individu zelf en om dat zelf [individu] zelf de wortel is van een ingebakken leugen zal men deze bij zichzelf moeten beginnen ,dan word deze virus en de kracht van deze ontmanteld , de buiten wereld laat dat niet zien,alleen de binnen wereld zal de buiten wereld veranderen. en dat zal tegenover de heersende leugen een ontzettende moeilijke taak zijn . de menselijke wereld veranderd niet als men naar elkander wijst en elkaar beschuldigt van leugens ,Trump geeft toe,dat is al heel wat, maar nou nog het systeem zelf, die men zelf heeft gecreëerd gebaseerd op leugens , de mensheid en het systeem houden het zelf in stand ,daarom verspreid het ook vele onzin verhalen, die verre van waarheden zijn , maar voor een ieder een Waarheid kan zijn ,maar toch niet in zijn geheel een Waarheid Is, ja het volk en leiders hebben een Heel Groot probleem. leugens en bedrog uitroeien ,kan alleen maar gebeuren er geen energie meer in te steken dit is een ombuigen van het ene uiterste naar een ander uiterste. dat uiterste begint bij het individu zelf.

Elise
Elise
2 jaren geleden

En wat heeft dit te betekenen omtrent wereldorde?: https://nos.nl/artikel/2308821-saudi-aramco-grootste-oliebedrijf-ter-wereld-gaat-naar-de-beurs.html
Ik probeer een beetje inzicht te krijgen wat er aan de hand is. De dollar is immers gekoppeld aan olie.
Moeten alle staatsbedrijven(wereld) naar de beurs? Hoe zit de constructie wereldbank/centralebanken/beurzen precies in elkaar? Zit je dan in het web?

IIS
IIS
2 jaren geleden

Trump wil zakelijk gezien alleen de olie, echter de masters of power wilden/willen regime change, wilden een Rothschild gecontroleerde centrale bank en het land regeren middels een door het westen gecontroleerde nep democratische regering.

Het is de pure moordadige maffia, o.a. de Bilderbergclub, die het gehele Midden-Oosten naar hun hand trachten te zetten. Europa is reeds kapot en de bevolking tot slaaf geramd, getrapt, verkracht en vermoord en dat met wet en regel tegen ze gebruikt.. De moorddadige, vervloekte en door demonen bezeten overheid en politiek zijn niet onze vrienden, maar onze grootste vijand,, het zijn de psychopatische puppets van de VS/ISR/SA!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x