Homepagina » Buitenland » President Trump geeft openlijk toe dat hij alleen de Syrische olie wil. Hoe zijn waarheidsbom de wereldorde op zijn kop zet
President Trump geeft openlijk toe dat hij alleen de Syrische olie wil. Hoe zijn waarheidsbom de wereldorde op zijn kop zet

President Trump geeft openlijk toe dat hij alleen de Syrische olie wil. Hoe zijn waarheidsbom de wereldorde op zijn kop zet

Enkele weken geleden trok president Donald Trump de Amerikaanse troepen terug uit Syrië.

Diezelfde Amerikaanse troepen zullen naar alle waarschijnlijkheid toch blijven. Niet om hun Koerdische bondgenoten te helpen, maar vanwege de olie.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van politiechefs zei Trump: “We houden de olie, onthoud dat. Dat heb ik altijd gezegd. We willen de olie houden: 45 miljoen dollar per maand.”

Waarheidsbom

Misschien is Trump nu wel de eerlijkste president uit de geschiedenis, aldus Polly Boiko van het RT-programma ICYMI.

“We weten allemaal wel dat Amerika alleen in het Midden-Oosten zit vanwege dit zwarte spul, maar iedereen was intussen een beetje gewend geraakt aan de status quo,” zei ze.

Trumps waarheidsbom zet de wereldorde op zijn kop, waarbij iedereen Amerika ervan beschuldigt een militaristische, oliehongerige imperialist te zijn, Washington dit bestrijdt en zegt alleen geïnteresseerd te zijn in mensenrechten en democratie, blablabla, en vervolgens alsnog doodleuk de olie inpikt.

Wat doen we nu

Dit is dus ook al geen complottheorie meer. “Maar wat doen we nu Trump het openlijk toegegeven heeft?” vraagt Boiko zich af.

Stel je nu eens voor dat iedereen opeens eerlijk zou zijn.

Wat als de Democraten zouden toegeven dat ze de Russen de schuld geven van alles omdat dat beter is dan toegeven dat je van Trump hebt verloren?

Wat als de Europeanen zouden toegeven dat ze in de NAVO blijven omdat dat veel goedkoper is dan jezelf verdedigen?

En wat als Israël zou toegeven…?

Bekijk het filmpje hieronder:

[ICYMI]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

Als dit olie is van de Amerikaanse/Europese bedrijven, die de bedrijven hebben opgezet(lang geleden met toestemming Syrië), dan is die olie gewoon van hen en dan steel je het dus niet. Feit is wel, dat deze bedrijven lang stil hebben gelegen. Oud krantenbericht:
https://www.parool.nl/nieuws/ook-total-staakt-olieproductie-in-syrie~b929e1a9/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
Beetje basis informatie over oliebedrijven: De seven sisters en the new seven sisters.

rop
rop
1 jaar geleden

Wat als opeens iedereen eerlijk zou zijn? dat word moeilijk voor vele mensen of eigenlijk voor iedereen, zal dan zijn leugen erkennen, geen verstoppertje meer wat toch leuk is,alles draait op leugen of bedrog of het nu bewust is of onbewust, iedereen verstopt wel iets omdat het gezicht is waarmee men is opgegroeid en een ingebakken vorm aanwezig is, een leugentje om bestwil kan ook weer beschermend werken, omdat men niet weet wat waarheid is word er om de waarheid veel gespeculeerd en speculatie brengt geld in het laatje,.er is maar Een waarheid, dat is de waarheid dat alles bedekt kan zijn met een leugen,ten bescherming van zichzelf of voor het hele land dat door leugen en bedrog is ontstaan en opgegroeid, omdat zo maar ineens naar de prullenbak ter verwijzen zal een heel land met zijn volk en de leiders in een crisis brengen, want volk en leiders zijn ermee besmet,en alles wat besmet is met deze virus kan alleen maar met wortel en tak uitgeroeid worden door de virus totaal te vernietigen en dat zal maar niet zomaar gaan ,want er is geen medicijn ervoor, de gescheidinis bewijst genoeg daarover , het kan daarom ook niet zomaar uitgeroeid worden, deze verandering van de leugen heeft een begin nodig dat kan beginnen bij elk individu zelf en om dat zelf [individu] zelf de wortel is van een ingebakken leugen zal men deze bij zichzelf moeten beginnen ,dan word deze virus en de kracht van deze ontmanteld , de buiten wereld laat dat niet zien,alleen de binnen wereld zal de buiten wereld veranderen. en dat zal tegenover de heersende leugen een ontzettende moeilijke taak zijn . de menselijke wereld veranderd niet als men naar elkander wijst en elkaar beschuldigt van leugens ,Trump geeft toe,dat is al heel wat, maar nou nog het systeem zelf, die men zelf heeft gecreëerd gebaseerd op leugens , de mensheid en het systeem houden het zelf in stand ,daarom verspreid het ook vele onzin verhalen, die verre van waarheden zijn , maar voor een ieder een Waarheid kan zijn ,maar toch niet in zijn geheel een Waarheid Is, ja het volk en leiders hebben een Heel Groot probleem. leugens en bedrog uitroeien ,kan alleen maar gebeuren er geen energie meer in te steken dit is een ombuigen van het ene uiterste naar een ander uiterste. dat uiterste begint bij het individu zelf.

Elise
Elise
1 jaar geleden

En wat heeft dit te betekenen omtrent wereldorde?: https://nos.nl/artikel/2308821-saudi-aramco-grootste-oliebedrijf-ter-wereld-gaat-naar-de-beurs.html
Ik probeer een beetje inzicht te krijgen wat er aan de hand is. De dollar is immers gekoppeld aan olie.
Moeten alle staatsbedrijven(wereld) naar de beurs? Hoe zit de constructie wereldbank/centralebanken/beurzen precies in elkaar? Zit je dan in het web?

IIS
IIS
1 jaar geleden

Trump wil zakelijk gezien alleen de olie, echter de masters of power wilden/willen regime change, wilden een Rothschild gecontroleerde centrale bank en het land regeren middels een door het westen gecontroleerde nep democratische regering.

Het is de pure moordadige maffia, o.a. de Bilderbergclub, die het gehele Midden-Oosten naar hun hand trachten te zetten. Europa is reeds kapot en de bevolking tot slaaf geramd, getrapt, verkracht en vermoord en dat met wet en regel tegen ze gebruikt.. De moorddadige, vervloekte en door demonen bezeten overheid en politiek zijn niet onze vrienden, maar onze grootste vijand,, het zijn de psychopatische puppets van de VS/ISR/SA!!

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Als je dan toch aan een dubieuze agenda vast zit, dan kun je het maar beter gewoon toegeven.

6th sense
6th sense
Reactie op  Arwijn
1 jaar geleden

Volgens mij zegt POTUS dat hij de öil secured”. Zodat de deepstate(of de EU) de olie niet kan stelen om nieuwe terroristische aanslagen te financieren.

Pablo
Pablo
1 jaar geleden

Trump’s Zionist Ball & Chain, God is not a Real Estate Agent
Ryan Dawson

Film like this are public funded consider dropping in a donation. PayPal.me/ANCReport
AIPAC’s power comes not from Jews but from a small clique of criminal billionaires
They are nicknamed MEGA for the Mega Donors. I have exposed the methods of these criminals
They have three pillars.
1 Banks/hedge funds
2 Real Estate
3 Media / films
And they use bribery and blackmail to advance in all three. The same gambit is used to gain political leverage through bribery, blackmail, and controlling the press. Once in power it’s a game of ethnic nepotism. This film focuses on #2 the Real Estate Syndicate

https://www.bitchute.com/video/RI74zSMQvC8/

of

https://youtu.be/RI74zSMQvC8

Tijn
Tijn
1 jaar geleden

Zoals anderen al opmerkten is het natuurlijk niet alleen om de olie te doen, maar de eerlijkheid van Trump hierover is verfrissend. Kunnen bepaalde Nederlands politici een voorbeeld aan nemen….

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

wanneer trum het om de grondstoffen gaat (dus niet de humane onddoening van IS en het verwijderen van de terrorist) die in de bodem zitten en deze wil en met dwang komen halen nu ??
het zal toch niet zo zijn dat hun deze dan gratis zijn!!
in het / de contracten zal best een bedrag overeengekomen zijn.. nu de vraag gaat trump en de rest dat ook betalen.. inkl, schade en kosten..
ja toch..

x

Check Also

oorlog

Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne? ‘De dreigingen nemen toe, en snel’

Over drie weken breekt er mogelijk een ...

oekraïne

Waarom pusht de regering-Biden Oekraïne om een oorlog met Rusland uit te lokken?

Op 24 maart verklaarde de president van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x