BuitenlandCorona

Documenten onthullen mogelijke bijwerkingen coronavaccin: STERFTE + 21 ernstige aandoeningen

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit overheidsdocumenten blijkt dat de FDA, de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond, weet dat het haastig ontwikkelde coronavaccin mogelijk een aantal levensbedreigende bijwerkingen heeft, waaronder de dood.

De media bombarderen ons met berichten waaruit zou blijken dat het coronavaccin ‘veilig en effectief’, en ‘noodzakelijk’ is. Zodra je kritische vragen begint te stellen, ben je een complotdenker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de FDA op 22 oktober dit jaar werd een powerpointpresentatie getoond. De zestiende slide bevat een voorlopige lijst van mogelijke bijwerkingen die de coronavaccins kunnen hebben.

Dit is een zorgwekkende presentatie, aangezien medewerkers van de FDA op de hoogte zijn van het feit dat coronavaccins mogelijk dodelijke bijwerkingen hebben. Deze handelswijze is ook in strijd met het voorzorgsprincipe, dat bepaalt dat een medische ingreep bewezen veilig moet zijn voordat hij op de markt mag komen, schrijft website GreenMedInfo.

Code van Neurenberg

Als van tevoren bekend is dat het product mogelijk schade veroorzaakt, of zelfs leidt tot de dood, en het wordt toch op de markt gebracht zonder het publiek te informeren over de risico’s, is dat in strijd met de ethische onderzoeksprincipes van de Code van Neurenberg, aldus de website.

Op de lijst van bijwerkingen staat opmerkelijk genoeg ook transverse myelitis, een aandoening die werd geconstateerd bij verschillende proefpersonen die meededen aan de vaccinonderzoeken. Ook narcolepsie staat op de lijst, een aandoening die veel mensen opliepen nadat ze het Mexicaanse griepvaccin hadden gehaald.

Meer mogelijke bijwerkingen: het syndroom van Guillain-Barré, acute gedissemineerde encefalomyelitis, stuiptrekkingen, hersenontsteking, beroertes, allergische reacties, artritis en auto-immuunziektes.

[GreenMedInfo]

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
R.N.
R.N.
3 jaren geleden

Mensen word wakker.
Als dit klopt dan ….

Eddy
Eddy
3 jaren geleden

Wat ben ik blij dat dit naar buiten komt, goedzo Edge geef dit nieuws een podium. Het vertrouwen in de overheid is nog steeds groot. Mensen gaan ervan uit dat dat vaccin veilig is, als dat door Hugo de Jonge gezegd wordt.

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Moet je die lijst met bijwerkingen eens zien!
En waar zou het tegen beschermen?
EEN ZWAKKE VORM VAN GRIEP……..
#NietDoen

Nelis.
Nelis.
3 jaren geleden

Als je graag een eind aan je leven wilt maken, dan heb je nu de mogelijkheid daartoe!!! Tot ziens in het hiernamaals.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x