Homepagina » Binnenland » De verkiezingen komen er weer aan. Tijd dus voor een spoedcursus politicus!
De verkiezingen komen er weer aan. Tijd dus voor een spoedcursus politicus!

De verkiezingen komen er weer aan. Tijd dus voor een spoedcursus politicus!

Door Pieter Stuurman: Met de verkiezingen voor de deur staat er weer een hele lichting nieuwe toppolitici klaar om het hoogste podium van de landelijke politiek te betreden. Graag wil ik daarom onze aanstaande leiders deze korte cursus politicus aanbieden.

Binnenkort neemt u zitting in de Tweede Kamer en wordt u dus toppoliticus. Het beroep van politicus kan u vele voordelen bieden en is niet moeilijk. Om van de voordelen te kunnen genieten, doen aanstaande regeerders er echter goed aan om enkele belangrijke voorwaarden en principes te kennen. Hieronder treft u de belangrijkste aan.

1- Neem nooit verantwoordelijkheid

U als politicus gaat de regels maken. En uiteraard moet iedereen zich aan uw regels houden. Om die regels door het aan u ondergeschikte volk geaccepteerd te krijgen, moet u uitleggen waarom die regels in het voordeel zijn van diezelfde ondergeschikten. Vervolgens dwingt u, dreigend met straffen, het naleven van uw regels af.

U zult snel merken dat uw regels nooit in het voordeel zijn van de ondergeschikten (dat is ook niet de bedoeling van regels) en het gebeurt met enige regelmaat dat die ondergeschikten daar ook achter komen.

Het is dan geen probleem om toe te geven dat de regels niet in orde waren, maar het is van vitaal belang dat u nooit toegeeft dat u een fout gemaakt hebt. Als u politicus wilt blijven dan moet u afzien van het nemen van iedere vorm van verantwoordelijkheid. U geeft simpelweg iemand anders de schuld of beroept u op “overmacht” en stelt vervolgens nieuwe regels op die even nadelig zijn voor de ondergeschikten (of liever: nog erger). U zult er verbaasd over staan hoe gemakkijk dit is.

Merk daarbij op dat collega’s die (gedwongen; uit zichzelf zullen ze het niet doen als ze slim zijn) verantwoordelijkheid nemen, ogenblikkelijk hun verworven positie verliezen.

2- Lieg

De mensen hebben u niet nodig. U hebt de mensen nodig. Zonder hen kon u geen politicus zijn, en dan verloor u uw positie. Het is echter van groot belang dat de mensen deze waarheid niet kennen. Uw bestaansrecht is gebaseerd op de leugen dat de mensen u nodig hebben. Om dat bestaansrecht te behouden, dient u voortdurend te liegen.

Waarheid is uw grootste vijand en daarom mag u alleen iets waars zeggen als dat uw leugens dient. U kunt bijvoorbeeld zeggen dat Nederland een land is waar betrekkelijk veel oudere mensen wonen. Dat is waar, en die waarheid kunt u gebruiken om te zeggen dat uw volk daarom meer belasting moet betalen omdat die oude mensen vervelende, nutteloze, zieke, geldverslindende individuen zijn. En dat is natuurlijk niet waar. Uw werkgever, de staat, heeft immers van niemand meer geld ontvangen dan van mensen die, hun lange leven lang, het grootste deel van hun inkomen hebben afgestaan aan uw baas.

Het is maar een voorbeeld, maar u snapt het wel. Zo niet, dan raad ik u aan een ander beroep te kiezen.

U dient als politicus dus voortdurend te liegen, wilt u kans maken op een beetje een vruchtbare carrière. Als uw leugens zo nu en dan uitkomen, is dat geen probleem. De mensen zijn immers al eeuwen gewend aan politiek en denken daarom dat liegen gewoon bij het beroep van politicus hoort.

Omdat waarheid uw grootste vijand is, dient u ervoor te zorgen dat u waarheid altijd belachelijk maakt, zodat iedereen er hartelijk om kan lachen. Lachen is immers gezond.

Om effectief te kunnen liegen – dat wil zeggen liegen met het door u gewenste resultaat – zult u over de zaken waarover u liegt, zelf wel enige waarheid moeten kennen. Dit is eigenlijk het enige punt dat het vak van politicus soms bemoeilijkt, maar met een beetje doorzettingsvermogen gaat het u waarschijnlijk wel lukken.

3- Denk strategisch

U hebt als politicus alleen bestaansrecht als u belooft om de dingen die niet in orde zijn, in orde te maken. Mensen gedogen uw bemoeiingen namelijk alleen als ze geloven dat u met uw beleid dingen zult ‘verbeteren’.

Dat zal nooit gebeuren en daarom moet u de aandacht van de mensen altijd gericht houden op een ‘betere’ toekomst, zodat ze de resultaten van uw beleid niet opmerken. Er komt namelijk een moment waarop de gevolgen van uw eerdere leugens zichtbaar kunnen worden in het heden en u wilt niet dat dit u aangerekend wordt. Zie hiervoor ook punt 1.

Uiteraard mag u nooit daadwerkelijk succesvol zijn en uw voorgestelde doelen bereiken. U zou uzelf dan overbodig maken. Doordat uw beleid (uw strategie) nooit de gewenste resultaten oplevert, blijven de dingen niet in orde en blijft u dus nodig om ze alsnog in orde te maken. U belooft vervolgens dat te doen, maar doet het niet. Zo blijven de dingen niet in orde en blijft men denken u nodig te hebben.

Al eeuwenlang geloven mensen dat nieuwe politici het deze keer wel in orde zullen maken. Dit gebeurt uiteraard nooit. Het is wellicht merkwaardig dat de mensen dit blijven geloven terwijl de beloofde resultaten altijd uitblijven, maar zo werken mensen blijkbaar. Maak u hierover geen zorgen.

In sommige gevallen helpt het ook om dingen die wel in orde zijn, te saboteren. Zo creëert u problemen, en als er problemen zijn zullen de mensen u vragen om ze op te lossen. U kunt zo eenvoudig uw positie bestendigen.

4- Doe niets

U als politicus hoeft niets te doen. Het is zelfs beter als u niets doet want als u wel iets doet kunt u voor het resultaat aansprakelijk gehouden worden (zie punt 1). Een goed politicus doet dus zelf niets, maar laat anderen de door hem gewenste dingen doen. Bedenk daarbij dat geen van de grote machthebbers uit de geschiedenis (neem er één in gedachten; eentje met een markante beharing op de bovenlip en een doordringend stemgeluid, volstaat prima) ooit zelf iemand gevangen gezet of gedood heeft. Hij liet anderen dat doen.

Het is niet uw taak als politicus om zelf iets te doen. Het is uw taak om anderen te laten geloven dat het opvolgen van uw bevelen in hun voordeel is, zodat ze het ook daadwerkelijk gaan doen. Uiteraard is dat niet werkelijk in hun voordeel, maar in uw voordeel. Zie hiervoor ook punt 2.

5- Heb rijke vrienden

Van politiek wordt u niet echt rijk. Toch hebt u ervoor gekozen om politicus te worden en dat hebt u niet voor niets gedaan. Wilt u een beetje profijt hebben van uw keuze, dan is het noodzakelijk dat uw vrienden goed voor u zorgen. Eén van de mooie kanten van het vak is dat het heel gemakkelijk is om rijke vrienden te krijgen. U maakt immers de regels en rijke mensen staan erom bekend dat ze uiterst royaal kunnen zijn als die regels hun belangen dienen. Denk dus bij het maken van regels altijd aan de belangen van uw rijke potentiële vrienden, en uw leven zal lange tijd aangenaam comfortabel zijn.

Uw titel is ‘volksvertegenwoordiger’, maar het is van belang dat u het volk dient noch vertegenwoordigt. U vertegenwoordigt uw rijke vrienden, en het is uw taak om het volk uw rijke vrienden te laten dienen, zodat uw rijke vrienden u dienen.

6- Creëer angst en schaarste

Mensen hebben eigenlijk niet zulke bijzondere verlangens. De meeste mensen willen voornamelijk voor zichzelf en hun dierbaren kunnen zorgen. Door ervoor te zorgen dat dit voor de mensen moeilijk gemaakt wordt, blijft de aandacht van die mensen voortdurend gericht op overleven.

Door het creëren van schaarste zullen ze steeds veel harder moeten werken dan nodig is. Voor het creëren van de gewenste schaarste is het hebben van rijke vrienden (zie punt 5) een belangrijk voordeel. Door hen te bevoordelen krijgen ze de gelegenheid om op de rest van de mensen te parasiteren en zo ontstaat de schaarste.

Maak daarnaast mensen bang voor elkaar. Vertel voortdurend dat het wemelt van onverantwoordelijke criminelen, zowel in binnen- als buitenland. Zeg dat u de verantwoordelijkheid neemt om de mensen hiertegen te beschermen (zie punt 1 en punt 2).

Het creëren van angst en schaarste levert verschillende voordelen op. Ten eerste zullen de mensen angst en schaarste als probleem ervaren. U kunt uzelf dan opwerpen als de oplosser hiervan (natuurlijk niet werkelijk, maar zie hiervoor weer punt 2 en punt 3).

Ten tweede willen mensen het liefst voor zichzelf en hun dierbaren zorgen. Indien ze dat werkelijk zouden doen, dan zou iedereen voor iedereen zorgen, en dan hebben ze u niet meer nodig. Dit kan uiteraard niet worden toegestaan.

Angst en schaarste leiden de mensen af van hetgeen ze werkelijk drijft: liefde voor elkaar. Het is van het grootste belang dat mensen dit niet doorkrijgen anders wordt u overbodig. Door ze hun aandacht voortdurend op overleven te laten houden, blijft u in het zadel. Zorg er daarom voor dat mensen niet beseffen dat ze van elkaar houden, maar elkaar bestrijden (beconcurreren) omdat ze denken dat dit nodig is.

7- Lieg tegen uzelf

U beseft goed dat uw macht gebaseerd is op uw leugens. Wanneer u dit niet begrijpt kunt u beter geen politicus worden. Toch is het ook voor u lastig om uzelf iedere ochtend in de spiegel te begroeten als u daar steeds het beeld van een leugenaar ziet. Lieg daarom ook tegen uzelf.

Zeg daarom tegen uzelf: ‘Mijn macht is goede macht, want ik ben goed!’

Zeg tegen uzelf: ‘Ik snap dat mensen creperen onder mijn beleid en dat niet iedereen dat leuk vindt, maar ik ben verantwoordelijk voor het grote geheel en moet soms harde maatregelen treffen om het goede te bereiken’.

U kunt vast nog wel enkele andere leugens verzinnen die u uzelf kunt laten geloven. Zo wordt uw bestaan minder onaangenaam en kunt u het langer in het door u gekozen vak volhouden.

8- Tenslotte

Het vak van politicus is niet echt moeilijk en stelt eigenlijk geen bijzondere eisen aan u. Wel is het handig om een goed geheugen te hebben. Wanneer u uw eerdere leugens kunt onthouden kunt u consistenter liegen en wordt u gezien als een politicus met ruggengraat. Daarnaast moet u kunnen onthouden wanneer u bepaalde zaken vergeten dient te zijn. Zie hiervoor punt 1.

U zult op den duur zeker ongelukkig worden, maar u moet er iets voor over hebben. En bovendien, wie kan er nou werkelijk gelukkig zijn in een gecorrumpeerde, door leugens geregeerde wereld als deze…?

Ik wens u veel succes in uw nieuwe functie!

[Pieter Stuurman]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
3 jaren geleden

Haal ze met feiten onderuit, als er weer eens onzin gepraat over bijv. dat vakbonden niet meer nodig zijn door dalend aantal leden.

Lid van Politieke Partijen: 290.000
Lid van vakbonden: 1.700.000

Loki
Loki
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

Rob
Vakbonden zijn niets meer dan een verlengde arm van de politiek en als je een beetje had opgelet dan wist je dat ze ook op Bilderberg-conferenties worden uitgenodigd. Dat zegt al genoeg.

Uit ervaring weet ik, dat ze als het er op aan komt wanneer je ze nodig hebt, je laten vallen als een baksteen. Dan beginnen ze eerst met de vraag “kun je nog wat mensen mobiliseren binnen het bedrijf”. Gebeurd dat niet, dan ben je voor hun een nummer die contributie betaald en doen ze helemaal niks.
Vakbonden zijn een lachertje en bestaan alleen nog maar door betaalde gelden van leden.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

En daarom zeg ik steeds dat jullie zwart-wit denkers zijn.
Het gaat er hier uitsluitend om politici te pakken op hun onzin uitspraken. Het is al vaak genoeg voorgekomen dat een politicus opmerkingen maakte over het bestaansrecht van vakbonden, gezien het ledenaantal. Nu kan je duidelijk zien hoe de stand is als het om het bestaansrecht gaat…

“Vakbonden zijn een lachertje en bestaan alleen nog maar door betaalde gelden van leden.” Dat gaat dus nog meer op voor politieke partijen.

Loki
Loki
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

Ach Rob, ik denk niet zwart-wit, ik ben meer een rationeel denker met veel levenservaring. Heb heel, heel veel meegemaakt waardoor ik zaken kan overzien. Daarnaast ga ik niet over 1 nacht ijs en zoek ook zaken tot de bodem uit.
Maar denk je dat het beetje geld dat politieke partijen van hun leden ontvangen genoeg zou zijn om te kunnen bestaan. Wat dacht je van flinke subsidies en buitenlandse giften.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Dus zonder die (overheids)subsidies zou menig politieke partij geen bestaansrecht meer hebben.
Naast ledenaantal nog een punt wat gebruikt kan worden, toch?

Richard
Richard
3 jaren geleden

Hallo!
Mag ik ons even voorstellen?
Wij zijn de NEP partij. En wij zij echt nep.
Wij presenteren u een nep parlement onder een nep koning, met echte nep wetten en ook nep regels. Wij presenteren u een echte nep premier die echt de nep waarheid liegt. En wat hij liegt is echt nep en dan ook niets anders dan nep. En dat is een waarheid als een koe.
Wij zijn ook tegen nep asielzoekers. Die zetten wij meteen onze nep grenzen over. Wij zijn dan ook echte nep nationalisten. Wij zeggen wel dat wij weg willen uit deze nep EU, maar dat is alleen maar om u te neppen. Ja! Wij als NEP partij staan voor echte nep idealen! Daarom zijn wij voor het voeren van nep oorlogen in nep landen ver weg en maken het volk bang met nep aanslagen, zogenaamd uitgevoerd door een nep vijand die wij aan u bekend maken via nep nieuws. En dan beloven wij u nep veiligheid in ruil voor uw nep vrijheid. Lever uw nep verworvenheden maar weer in! Want de wereld is een echte nep gevaarlijke plek! Vooral de nep wereld!
Wij zijn voor meer nep banen en hogere nep lonen zodat u nog meer nep geld kunt uitgeven in onze nep economie zodat u rustig slapend uw nep leven kunt lijden in nep weelde en nep luxe.
Bent u een nep zwevende nep kiezer en weet u nog niet door wie u genept wilt worden? Raadpleeg dan de nep stemwijzer die wij als NEP partij hebben laten nep hacken door echte nep russen.
Bent u nep, genept, of houd u van nep?
Stem dan op 15 maart 2017 op NEP! (Lijst 82) Voor als u echt genept wilt worden.
Btw. Wij kunnen ook naaien, mocht u dat op prijs stellen.
Bedankt en tot ziens!
Maar niet echt…

Kritische Denker Jay
Kritische Denker Jay
Reactie op  Richard
3 jaren geleden

Geniaal, alleen jammer dat het nep is.

Richard
Richard
Reactie op  Kritische Denker Jay
3 jaren geleden

Wij, als NEP partij hebben bovenstaande lessen toch echt ter harte genomen en alles echt uit onze duim gezogen.
Nep is niet nep als het niet echt NEP is.

Earthaxis
Earthaxis
3 jaren geleden

De meeste politici hebben deze vaardigheden al van nature. Ze zijn ermee geboren. De meeste leiders in de politiek en bedrijfsleven zijn namelijk psychopaat….

Één op de 10 mensen is trouwens psychopaat. Dat verklaart een heleboel van de ellende in de wereld nietwaar?

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Earthaxis
3 jaren geleden

Wat is een psychpaat volgens Wikipedia: Psychopaten staan vooral bekend om hun veronachtzaming voor de sociale en morele normen, waarbij ze vaak relaties hebben die zich kenmerken door geweld, uitbuiting of verleiding. Ze zijn niet tot nauwelijks in staat om empathie en berouw te voelen en ze reageren vaak abnormaal op angst en pijn. Andere emoties worden vaak oppervlakkiger gevoeld dan normale personen. Psychopaten hebben geen respect voor de sociale en morele normen omdat zij niet beïnvloed worden door gevoelens als schuld, wroeging en soms ook angst.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Meneer Pieter heeft een punt!!Maar waar komen deze mensen dan allemaal vandaan……is het niet zo dat onze moraal zo verloederd is de afgelopen….. decennia’s…….dat de mensen meer bezig zijn geweest met hun eigen egoïstische en materialistische doelen. Dat het opmerkelijk is dat er geen goede oppositie partijen meer zijn…….dat behalve klagen op het internet verder niks gebeurd…….dat door politieke correctheid, geen eisen meer gesteld worden, zodat je je afvraagt Hoe……zo’n persoon in hemelsnaam daar in is beland tegen een vergoeding wat de meeste mensen niet verdienen. Kort door de bocht gezegd, we hebben deze lapzwansen zelf gecreeerd, daarom ben ik zoooo benieuwd wat er in Maart gestemd gaat worden, en ik ben er niet erg gerust op…….want heel veel mensen zitten in hun angst en dat is een slechte raadgever.

Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Deze mensen worden aangesteld door degenen die erop stemmen

Faye
Faye
Reactie op  Pieter Stuurman
3 jaren geleden

Deze mensen krijgen de opdracht de bevolking naar de mond te praten, zodat ze gewillig op ze gaan stemmen.
Eenmaal op het pluche, uitgekiend plan, dat het altijd weer negatief uitpakt door de NWO agenda die ze, de cabal, erdoor willen drukken.
De mooie babbels van Wilders gehoord?
Die zijn ze van plan iets heel anders te laten doen maar ze weten dat je met honing meer vliegen vangt dan met azijn? Simpel toch?
Dat ga je toch niet verkondigen dat ze de bevolking uit willen moorden?
Dat oorlogen bewust opgestart worden door zijn eigen broodheren, om geld te verdienen en zodoende dat moslims hierheen gejaagd worden, dat ze ook liever thuis waren gebleven maarja, die oorlogen, dat geld wat er aan verdiend wordt.
Het idee dat hij straks minister president of misschien zelfs wel President is, hij weet het zeker.
Gaat niet gebeuren.

Johan
Johan
Reactie op  Pieter Stuurman
3 jaren geleden

Juist, zo simpel is het!

Peter
Peter
Reactie op  Pieter Stuurman
3 jaren geleden

Helaas wordt het stemmen van de bevolking er niet beter op.
Anders waren de twee beroepspinoccio’s,Rutte en Balkenende er nooit gekomen.,resp. VVD en CDA .
Maar om positief te eindigen, hoop ik Baudett of Roos in de tweede kamer te zien optreden.

Faye
Faye
Reactie op  Peter
3 jaren geleden

Jan Roos is Wilders 2, ook uit de Geenstijl, Telegraaf dus uit de Amerikaans georienteerde commercieele omroep hoek.
Aardige jongen hoor, maar we schieten er niets mee op.
Hij moet waarschijnlijk de PVV gaan versterken, zodat de NWO agenda alsnog doorgang kan vinden.
Dream on.
De SP is een gezondere keuze, op Scandinavisch model gestoeld, dat ziet er humaner uit dan het Amerikaanse nazi beleid.
Maar daar is de hele wereld gegarandeerd na de onthullingen van pizza gate die er aan zit te komen, dus daarmee de overname van de oude mainstream media, helemaal klaar mee.

bert s
bert s
3 jaren geleden

En daarom, ontkoppel u van dit systeem en begin hiermee door niet meer te stemmen. Wij zijn het volk, wij weten donders goed wat het beste is voor ons en daarom hebben we dit alles verslindende beest niet nodig. De laatste twee jaar zijn de ambtenarensalarissen het snelst gestegen van alle sectoren en nu wil men er ook nog 40.000 ambtenaren bij, nog meer mondjes die moeten worden gevoed met onze belastingen. Brussel is de baas en het vette monster wat we overheid noemen krijgt steeds meer honger, wordt wakker voordat we allemaal bij het beest op het bordje liggen.

Freba
Freba
3 jaren geleden

De typering van NSB’er zou de meeste politici niet misstaan. Alleen te veel eer. De Echten stonden nog ergens voor; dit is zo’n misselijk makend groepje tegenwoordig, met hun te dure stropdassen en de dames in Bonnetterie mantelpakjes. Zou eerst die bovenkamers maar eens grondig reinigen. En wel zelf doen; en niet door een personal coach.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Haha, het lijkt satire maar is de pure bittere waarheid. Geweldig geschreven en voor menigeen verhelderend bovendien.
Zo weet je weer precies waarom je bij de stembus weg dient te blijven. Het zijn allemaal beroepsleugenaars.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Niet stemmen houd volgens mij een groter gevaar in : dat partijen zoals DENK een meerderheid gaan behalen, want die kiezers stemmen wel! En dan zijn we nog verder van huis.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  Henk Azie
3 jaren geleden

Daar heb je wel gelijk in. Niet stemmen treft vooral de grote partijen. Kleine partijen zoals DENK hebben daar voordeel bij.

Steez
Steez
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Graag nu een artikel over hoe onze stemmen gemanipuleerd worden, en we straks weer een president krijgen ( rutte) die door iedereen uitgekotst wordt. Dit gebeurde al eerder ( balkenende)

Middelman
Middelman
3 jaren geleden

Geef deze dwazen toch geen aandacht, ze zijn ziek in hun hoofd. Ze behoren opgesloten te worden in een inrichting. Gewoon compleet negeren deze zogenaamde “volksvertegenwoordigers”. Want je weet het: “hoe meer aandacht je iets geeft, hoe meer het groeit”.
Richt je dus op wat je WEL wilt en manifesteer dit. Er komt een goede dag dat deze “mensen” terecht gesteld worden.
Ohja, en stemmen heeft geen enkele zin! Geef deze nepshow geen aandacht want ze draaien toch hun eigen agenda af. Zegt het volk nee, dan zegt Rutte ja. Dus trap er niet in!!

Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
Reactie op  Middelman
3 jaren geleden

Ik zal je iets verklappen: ik heb het stukje helemaal niet geschreven voor politici. Ik heb het geschreven voor de stemmers. Zodat die zich misschien nog eens achter de oren krabben voordat ze weer braaf gaan stemmen op lieden die heel zaken vertegenwoordigen dan hun belang.

Faye
Faye
3 jaren geleden

Vreemd dat Pieter Stuurman het met geen woord over de poppenspelers heeft, naar wiens pijpen de politici gedwongen zijn te dansen.
Ze beginnen met de oprechte wens om iets voor de bevolking te betekenen maar dat gaat mooi niet door.
Daar komen ze pas achter als de papieren zijn getekend.

Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
Reactie op  Faye
3 jaren geleden

Niet alles is in één artikeltje te vatten. Wil je meer lezen over de machten achter de schermen, dan verwijs ik je graag naar mijn andere artikelen. Die vind je hier: http://pieterstuurman.blogspot.nl/

rob
rob
3 jaren geleden

Heel goed beschreven ….ik zou tegen iedereen zeggen ,…geef deze mensen die met leugens proberen een stem te verkrijgen en waar ze het volk voor nodig hebben …geen stem…ze zijn alleen maar op hun eigen belang uit ..en een ieder die wel stemt houd deze leugen praktijken in stand ,,alleen onbewuste mensen stemmen uit angst ze hebben een leider nodig en zoals men weet bestaat deze uit list en bedrog…, vraag u zelf maar eens af waarom u stemt..zit er vrede in of heeft de stem te maken met angst of zit er een eigen belang achter die u door te stemmen probeert te verwezenlijk aan een leider die met verdraaiingen of leugens u gebruikt als pion voor zijn eigen belangen , dit alles heeft te maken met mensen die uit een enorme ego bestaat en zelf belang op hun eerste plaats zet en net doet of ze regeren in het belang van het volk…als je deze mensen gelooft moet men gaan stemmen …maar zo geloof is.. er zit altijd een twijfel in het geloof van deze mensen ,,daarom draaien ze zo om vele zaken heen..en proberen het weer goed te praten of door te zeggen ..zo had ik het eigenlijk niet bedoelt o ik had dat niet zo moeten zeggen….je moet geen leider willen zijn als men wat zegt en niet waar maakt..en leiders kunnen er alleen maar zijn als ze met elkaar kunnen duelleren..zo blijven ze ook de aandacht op hun zelf en op het volk behouden …zielig gewoon zielig..deze mensen die zogenaamd het goede met het volk voor heeft…ze kennen de liefde niet trouwens ze weten niet eens hoe ze er mee om moeten gaan..goed en slecht dat is hun ziens wijze door elkaar te bevechten…om in het zadel te blijven moet men wel strijden zoals elke leider weet …om MACHT TE BEHOUDEN…

x

Check Also

trump

Persconferentie Trump-advocaten ‘de meest schokkende die ik ooit heb gezien’

Donderdag was daar de langverwachte persconferentie van ...

bewijs

‘Steeds meer bewijs voor stemfraude: verkiezingen nog lang niet voorbij’

Het bewijs voor verkiezingsfraude blijft zich opstapelen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x