CoronaBinnenland

Wie bestuurt ons eigenlijk? ‘Er lijkt zich een stille staatsgreep te voltrekken’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

De vraag is wie ons eigenlijk bestuurt. Er lijkt zich een stille staatsgreep te voltrekken waarvan slechts kleine stukjes van de ijsberg boven komen drijven in de media, schrijft Marianne Zwagerman in een column voor BNR.

In de Wob-documenten die vrijkomen, blijkt dat de NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, red.) in de coronacrisis een ongekende macht naar zich toetrok. De terreurbestrijder […] had zelfs de macht om een veto uit te spreken over welke bewindslieden wel en niet aan mochten schuiven in het crisisoverleg, aldus Zwagerman.

“De NCTV staat in Nederland blijkbaar boven de ministers en staatssecretarissen. Zorgelijk nietwaar?” twittert de columnist.

Aanschuiven

Data-analist Wouter Aukema verwijst naar een Wob-document waaruit blijkt dat Tamara van Ark in haar hoedanigheid als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wilde aanschuiven bij een overleg van de Ministeriële Regeling Crisisbeheersing (MCCb).

Dit is een ministeriële raad bij crises. Vaste leden van de commissie zijn de premier en de minister van Justitie en Veiligheid. De commissie werd onder meer geactiveerd bij de vliegramp MH17 en de coronacrisis.

NCTV geeft aan dat dat niet kan…

In een e-mail die is verzonden op 25 maart 2020 schrijft Krista Kuipers, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, aan Van Ark en vicepremier Wouter Koolmees: “Ik heb aangegeven dat Tamara wil inbellen of aanschuiven, maar NCTV geeft aan dat dat niet kan…”

Aukema vraagt: “Hoezo bepaalt de NCTV dat?” Op 3 september vorig jaar trad Van Ark af vanwege nekklachten. Haar taken werden overgenomen door Hugo de Jonge, lid van het kernteam van de MCCb.


4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
6 maanden geleden

Wie ons bestuurt is mij al langer een raadsel. Wel weet ik inmiddels dat de Nederlandse regering ons NIET bestuurt maar nog slechts de wensen van anderen omzet in wetten en beleid.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Dankzij de volledig gehypnotiseerde Kudde Volgzame Laffe Hersendode Herkauwende Collaborateurs heeft Pathologisch Aartsleugenaar Führer Rüttler een Staatsgreep in Nederland kunnen plegen…En zijn Autocratische Dictatoriale Dystopische Discriminatoire Nazi-Apartheidsstaat kunnen installeren…Vervolgens heeft die volkomen doorgesnoven, Compleet gestoorde Psychopatische Landverrader Herr Doktor Hugo Mengele volledig de Vrije Hand gekregen voor Zijn Megalomane Operatie-Depopulatie-Genetische Modificatie-Experiment zodat hij lekker KINDEREN, ZWANGERE VROUWEN & Gezonde Volwassenen kon injecteren met zijn Experimentele mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Parasieten-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Nood-VacciNazi…Inmiddels heeft de NAVO de Oorlog verklaart aan Rusland door op te Rukken tot aan de Russische Grens, het Steunen van OekroNazis & Terroristen met geavanceerd Wapentuig…Dus ook allemaal Héél erg Hartelijk Bedankt daarvoor beste Hersendode Nazi-Collaborateurs hier in Nederland, mede dankzij jullie niet aflatende, Tomeloze inzet is Nederland verandert in één Grote Totalitaire Puinhoop…

H.J
H.J
6 maanden geleden

Het is simpel, het is na de tweede wereldoorlog bestuurlijk nog nooit zo’n grote ko….e zooi geweest, in Nederland.
Achtereen volgend hebben Kok, Balkenende en Rutte er een grote bende van gemaakt.
Door het demoniseren en het uitsluiten van anders denkenden, is een dictatuur ontstaan.
De macht strekt zich via buitgemaakte zetels, uit tot in alle lagen van het bestuur.
Alle posities worden ingenomen door sympathisanten, van het huidige Rutte Kartel.
Rutte is de slechtste MP van Nederland, van na de tweede wereldoorlog.

VRIJHEID?
VRIJHEID?
6 maanden geleden

Het lijkt niet alleen een staatsgreep, het is er één van ongekende omvang! een terroristische staatsgreep gepleegd door een terroristische organisatie!!!
Alle regeringsleiders die zaken doen met Het WEF,WHO,GATES en de rest van dat criminele nazituig dienen geen dag langer zich volksvertegenwoordigers te mogen noemen!!
Een leider die het volk laat lijden is het leiderschap niet waardig!!
WEGWEZEN DUS!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x