Gezondheid

Luchtvervuiling en hoe we belazerd worden!

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe veilig is de lucht die we inademen? Tegenwoordig zitten er katalysatoren in auto’s die de uitlaatgassen filteren alvorens ze het milieu ingeblazen worden. Je zou daarom mogen verwachten dat er minder luchtvervuiling is, maar is dat ook zo? Ogenschijnlijk is er minder smog, maar zitten er dan ook daadwerkelijk minder gifstoffen in de lucht?

Eén van onze lezers is, gedwongen door zijn eigen gezondheid, op onderzoek uitgegaan en wat hij ontdekte is BIZAR! Een nieuw staaltje wereldwijde volksverlakkerij!

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het gaat vér… héél ver! En het raakt ons allemaal! Bekijk de onderstaande overduidelijke video en laat ons in de reacties eronder weten wat je ervan vindt.

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacqueline Catherina Maria
Jacqueline Catherina Maria
8 jaren geleden

Ik denk dat we allemaal heel goed weten wat er loos is ,maar ik zal eerlijk zijn ik rijd geen auto en ben best wel oplettend met dingen zoals de kraan niet voor niets laten lop met het gas en licht zal ik eerder een vest aandoen dan de kachel hoger en ik heb geen lampjes branden voor de gezelligheid maar er staat 1klein lampje aan in de kamer .Maar eerlijk gezegd denk ik dat er heel veel mensen niet zo goed weten wat ze er aan kunnen doen en hopen dat En ook heel graag willen dat er een oplossing komt.En dan heb ik het dus als ik het over heel veel mensen heb,mezelf daarbij gerekend .

Wilma Ouwerkerk
Wilma Ouwerkerk
8 jaren geleden

Dat is de reden dat Mevr. Els Borst is vermoord..ze wilde een boek uitbrengen en zij wist o.a. over het geinpregneerd hout en ik vermoed dat ze dit wilde vertellen voor haar dood.
Ze was natuurlijk niet de jongste. De meeste van ons wisten dat fijnstof een groot probleem was, maar we dachten aan alleen diesel, nu blijkt dat de zgn. loodvrije benzine vol zit met ultra ultra fijnstof…iedere keer denk je nu weet ik alles..en hoe erg je het vind steeds weer wordt je verbijsterd met nieuwe kennis over hoe iedereen wordt bedonderd en ziek gemaakt.
en dan zegt KWF “we zijn er bijna” lekker hoor bedankt voor een knap stukje onderzoek ik neem mijn petje af voor deze man. groet Wilma Ouwerkerk

Lian Krijnen
Lian Krijnen
8 jaren geleden

Lucht vervuiling is zoals we allen al heel lang weten een groot probleem maar wie doen er werkelijk aan mee om het tij te keren? vraag jezelf eens af wat doe ik .

De lichaams PH.
Ontsteking reacties zijn een waarschuwing van het lichaam we eten dan te zuur.
Een verzuurd lichaam krijgt ontsteking reacties vroeg of laat.
Hou een goede Base verhouding aan dat betekend heeeeeeel veeeeel groene verse Groenten en vers fruit .
Groenten zijn Base dat voorkomt degeneratieve ziekte, ons lichaam is van nature Base ,een te veel aan zuren d.m.v. slechte levens stijl veroorzaakt ontsteking reacties in lichaam
Zoals ik al in de vorige rubriek schreef is kanker geen ziekte maar een symptoom van voornamelijk slechte leef gewoonte .
In groene bladgroente zit heeeel veeeel Chlorofiel .
Ook wel het groene hemoglobine genoemd.
Gogel maar eens wat Chlorofiel allemaal voor je lichaam kan betekenen.

Laat je niets wijs maken, steek je hand in eigen boezem en ga aan de slag met je eigen gezondheid voor zover jij dat zelf kan beinvloeden en wees bewust wat laat IK achter op deze planeet.

douwes
douwes
8 jaren geleden

Overbevolking !!!!!!!!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x