Bewustzijn

Het nieuwe Maya-tijdperk is begonnen (video)

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Guatemala-Stad vieren het begin van een nieuw Maya-tijdperk. Mensen dansten rond een vuur op een archeologische vindplaats in de stad.

Volgens de overleveringen liep de lange telling van de Maya’s op vrijdag rond zonsopkomst af. Het moment werd door sommigen geassocieerd met het einde van de wereld terwijl anderen denken dat nu een spiritueler tijdperk begint.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Duizenden toeristen reisden af naar de verschillende oude Mayasteden in Mexico en Centraal-Amerika om aan het begin van de nieuwe kalender getuige te zijn van de ceremonies.

“We zijn heel erg blij,” zei Manuel Camposeco uit Guatemala. “We ervaren nu een samenstand van planeten die maar eens in de 25.800 jaar voorkomt. Het zou voor jou, mij en de rest van de wereld een bijzonder gevoel moeten geven om een dergelijke belangrijke gebeurtenis te mogen meemaken.”

In de jaren zestig zei een vooraanstaande Amerikaanse onderzoeker dat het einde van de dertiende baktun van de Maya’s gepaard zou kunnen gaan met een ‘armageddon’, een theorie die werd ontkracht door experts.

Bron: NTDTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Leuk te zien al die mensen in die indianenpakjes. De hele Mayahype is een grote hoax gebleken om het volk bezig te houden met brood en feestjes.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Leuk te zien al die mensen in die indianenpakjes. De hele Mayahype is een grote hoax gebleken om het volk bezig te houden met brood en feestjes.[/quote]
Wie heeft die hype geproduceerd??The WHITE FOOLS.Wie heeft de kalender en het feest van de Maya,s verstoord met hun domme gewauwel over het vergaan der aarde??THE WHITE FOOLS met name de media deed in de afgelopen dagen niets anders dan lopen beweren dat de maya,s zeggen dat de wereld vergaat.LEUGENAARS jullie white fools hebben deze story zelf verzonnen. Stakkers!!Mooie kleding overigens jij met je indianenpakjes welke er totaal anders uitzien.

joop
joop
11 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Leuk te zien al die mensen in die indianenpakjes. De hele Mayahype is een grote hoax gebleken om het volk bezig te houden met brood en feestjes.[/quote]
??
lijkt er op dat je the point van het feestje gemist hebt, e.a. begint pas.

chieltjuh
chieltjuh
11 jaren geleden

iedereen gelukkig nieuw baktun!

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x