Homepagina » Bewustzijn » Het nieuwe Maya-tijdperk is begonnen (video)
Het nieuwe Maya-tijdperk is begonnen

Het nieuwe Maya-tijdperk is begonnen (video)

Inwoners van Guatemala-Stad vieren het begin van een nieuw Maya-tijdperk. Mensen dansten rond een vuur op een archeologische vindplaats in de stad.

Volgens de overleveringen liep de lange telling van de Maya’s op vrijdag rond zonsopkomst af. Het moment werd door sommigen geassocieerd met het einde van de wereld terwijl anderen denken dat nu een spiritueler tijdperk begint.

Duizenden toeristen reisden af naar de verschillende oude Mayasteden in Mexico en Centraal-Amerika om aan het begin van de nieuwe kalender getuige te zijn van de ceremonies.

“We zijn heel erg blij,” zei Manuel Camposeco uit Guatemala. “We ervaren nu een samenstand van planeten die maar eens in de 25.800 jaar voorkomt. Het zou voor jou, mij en de rest van de wereld een bijzonder gevoel moeten geven om een dergelijke belangrijke gebeurtenis te mogen meemaken.”

In de jaren zestig zei een vooraanstaande Amerikaanse onderzoeker dat het einde van de dertiende baktun van de Maya’s gepaard zou kunnen gaan met een ‘armageddon’, een theorie die werd ontkracht door experts.

Bron: NTDTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Leuk te zien al die mensen in die indianenpakjes. De hele Mayahype is een grote hoax gebleken om het volk bezig te houden met brood en feestjes.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Leuk te zien al die mensen in die indianenpakjes. De hele Mayahype is een grote hoax gebleken om het volk bezig te houden met brood en feestjes.[/quote]
Wie heeft die hype geproduceerd??The WHITE FOOLS.Wie heeft de kalender en het feest van de Maya,s verstoord met hun domme gewauwel over het vergaan der aarde??THE WHITE FOOLS met name de media deed in de afgelopen dagen niets anders dan lopen beweren dat de maya,s zeggen dat de wereld vergaat.LEUGENAARS jullie white fools hebben deze story zelf verzonnen. Stakkers!!Mooie kleding overigens jij met je indianenpakjes welke er totaal anders uitzien.

joop
joop
9 jaren geleden

[quote name=”Aardebewoner”]Leuk te zien al die mensen in die indianenpakjes. De hele Mayahype is een grote hoax gebleken om het volk bezig te houden met brood en feestjes.[/quote]
??
lijkt er op dat je the point van het feestje gemist hebt, e.a. begint pas.

chieltjuh
chieltjuh
9 jaren geleden

iedereen gelukkig nieuw baktun!

x

Check Also

huisarts

Huisarts schrijft indringende brief aan Attje Kuiken: ‘Je kraamt onzinnige dingen uit over mensen die je niet kent’

Beste Attje, waar is de tijd gebleven ...

antifa

Beelden: Antifa verstiert massaprotest tegen coronabeleid in Brussel

In Brussel zijn zondag zo’n 100.000 betogers ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

45
0
We lezen graag je reactie!x