CoronaBuitenland

Journalist onthult hoe ongevaccineerden worden vermoord in het ziekenhuis: ‘Het is misselijkmakend’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De awardwinnende Amerikaanse journalist en meteoroloog April Moss werkte tot voor kort voor CBS Detroit. Toen ze arts Joneigh Khaldun vragen stelde over ziekenhuisopnames na vaccinatie werd ze gedwarsboomd door haar producenten. Op een gegeven moment had ze er genoeg van.

Tijdens een weerbericht gooide ze alles eruit, ontmaskerde ze de leugens en kondigde ze aan dat ze een boekje open zou doen tijdens een interview met Project Veritas. Ze werd op staande voet ontslagen.

Moss werkt momenteel aan een documentaire die onthult hoe mensen worden vermoord in het ziekenhuis, met name ongevaccineerden. De behandeling die coronapatiënten in het ziekenhuis krijgen, blijkt averechts te werken.

Met of zonder toestemming

In de Stew Peters Show zei Moss blij te zijn dat mensen eindelijk wakker beginnen te worden uit hun comateuze toestand en niet langer zomaar alles geloven wat ze op tv zien.

De journalist sprak met 50 nabestaanden van coronapatiënten die na hun opname in het ziekenhuis geen voedsel en zuurstof kregen. Eén patiënt zei tegen de arts dat hij niet aan de beademing gelegd wilde worden, waarna de arts zei dat hij met of zonder zijn toestemming aan de beademing zou komen.

Kwaadaardig

“Het is misselijkmakend. Het is kwaadaardig. Artsen en verpleegkundigen die in het ziekenhuis werken, zijn verantwoordelijk voor het doden van mensen.”

Op de vraag of ze het ermee eens is dat de grote media worden aangestuurd door bedrijven en mensen als BlackRock, Vanguard, George Soros en Klaus Schwab antwoordde de journalist: “Honderd procent.”

4.7 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mariposa-1970
Mariposa-1970
8 maanden geleden

Wanneer komt alles overal aan het licht? De mondkapjes en de Corona leugens en, … en,…. en?????

!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
8 maanden geleden

Ook de verplegers zijn medeschuldig…want je werkt er aan mee..laatst nog in ziekenhuis en als je verplegers aanspreekt over de leugens..zeggen ze gewoon Corona is erg je weet niet hoeveel mensen er liggen..als ik zeg laat me dat dan eens zien..krijg je het antwoord “dat kan niet” zij zijn net zo schuldig aan medewerking van leugens!!!!uitzonderingen van verplegers die naar buiten komen hiermee!!

Niet bang
Niet bang
8 maanden geleden

De waarheid komt aan het licht. Voor de wakkere schijnt het een eeuwigheid te duren maar….Het komt. Volledige overgave. Noem het God, de bron, de alwetende, energie of wat dan ook. Ik heb er vertrouwen in.

Robert
Robert
8 maanden geleden

tja, dat wisten we al midden de jaren ’80 toen corona voor het eerst ontdekt werd en alle behandelingen en de meeste medicijnen averechts werkten!!!

en nu mede dank zij de dikke vinger van big pharma doen de ziekenhuizen,artsen en apothekers precies het tegenovergestelde waardoor veel mensen onnodig sterven!!! (met voorbedachte rade!)

de hele pandemie (nep) is een game welke gespeeld word door de superrijken om het klootjesvolk uit te dunnen!

welkom in een domme besluitloze wereld welke naar zijn mallemoer gaat, en de ongevaccineerden gewetenloos worden opgepakt,vervolg en zelfs vermoord om de leugen hoog te kunnen houden!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x