Binnenland

Specialist komt ineens overledenen tegen met ‘stroperig donkerblauw tot zwart’ bloed. Wat is de oorzaak?

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week werd bekend dat het aantal overledenen in het grootste deel van september hoger lag dan gebruikelijk is voor de tijd van het jaar. Dat is te zien in alle leeftijdsgroepen, aldus het CBS. Dat mensen stierven met het coronavirus is maar een deel van de verklaring. Wat verder de onderliggende oorzaken zijn van de oversterfte is ‘niet bekend’.

Er circuleert momenteel een bericht op social media van een specialist postmortale zorg, Edwin Spieard, die schrijft dat hij steeds vaker hele kleine bloedingen tegenkomt in een overledene. Hij zegt dat hij steeds meer uit de kast moet halen om deze overledenen toonbaar te krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Afgelopen half jaar kom ik ineens wekelijks overledenen tegen met deze onaangename verkleuring in het gezicht, schouders en bovenarmen. De overledene is in het gelaat paars/blauw (niet wegdrukbaar) en blauw/zwart in de hals en op de schouders. Het zuurstofarme bloed dat ik uit deze overledene haal, is stroperig donkerblauw tot zwart (niet overdreven),” licht Spieard toe.

Hij vraagt of vakgenoten dit herkennen en hem kunnen vertellen waardoor dit veroorzaakt wordt. Het bericht maakt veel reacties los.

Wat ik zelf erg verontrustend vind, is het hoge aantal overledenen

Een overledenenverzorger laat weten: “Mijn partner overleed 4,5 dag na vaccinatie met AstraZeneca aan een acute hartdood. Inderdaad een paars/blauwe verkleuring in het gelaat. De frequentie waarover je spreekt, roept bij mij de nodige vraagtekens op. De onderste steen moet boven komen wat mij betreft. Er wordt veel verzwegen en er zijn artsen die wegkijken en bij voorbaat met ontkennende reacties komen, zoals in mijn geval.”

“De verkleuring die jij noemt, ben ik nog niet tegengekomen. Wel meerdere overleden personen met veel buikvocht. Wat ik zelf erg verontrustend vind, is het hoge aantal overledenen in de afgelopen maanden. Zoveel meer dan voorgaande jaren,” schrijft een uitvaartbegeleider.

Zeer hoge waarschijnlijkheid

“Het is ónze opgave opheldering te geven ten aanzien van de risico’s en bijwerkingen van het Covid-19-vaccin,” schrijft klinisch patholoog Indy Niedlich den Herder in een reactie. Ze zegt niet te zien wat Spieard opmerkt omdat er te weinig obducties worden aangevraagd. Zo heeft ze tot op heden nog niemand geobduceerd met de vraagstelling: ‘Graag uitsluiten overlijden door vaccin’.

“Hierbij mijn oproep om juist vooral een obductie aan te vragen indien een familielid binnen zes weken overlijdt na vaccinatie. Alleen dan kunnen we iets zeggen over de mogelijke toedracht!” benadrukt ze. “Wel is er door gerenommeerde pathologen uit Duitsland betrouwbare info beschikbaar waarmee zij met zeer hoge waarschijnlijkheid het verband tussen de vaccinatie en overlijden aangetoond hebben.”

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T,A
T,A
2 jaren geleden

dokters geven het niet toe
want als die zelfde dokters of assistentes van hun die prik hebben gezet zijn ze schuldig aan moord

rein
rein
2 jaren geleden

De onderste steen is allang boven ,alleen niet interessant voor politieker.

Arie N
Arie N
2 jaren geleden

En nu moet het na en voorjaar nog beginnen met die influenza die elk jaar wel de kop op steekt.
Hopelijk worden die verantwoordelijken eens een keertje opgepakt zoals die Dr Faughi die de boel opgehitst en daarvan genoten heeft.
Corona was heel ernstig volgens hem met een IFR van 3,4 wat later gewoon 0.15 bleek te zijn.
En nu moet influenza komend na en voorjaar ook weer gepresenteerd worden als heel iets ernstigs.
Het journaal van 18.00 uur gisterenavond ging er gewoon weer gewoon in mee om die vent met zijn leugens te laten zien.

Frits
Frits
2 jaren geleden

Precies wat een kennis die begrafenisondernemer is met vertelde een tijdje geleden. Ze kunnen bij het balsemen aan het bloed zien wie er de gifprik heeft genomen. Met name de vloeibaarheid en de kleur valt op

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x