Het Complot

Vriendin MH370-passagier: “Er wordt iets onder de pet gehouden”

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vriendin van een Amerikaanse passagier aan boord van de vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines zegt dat de nabestaanden geen vertrouwen hebben in het onderzoek ‘omdat er iets onder de pet wordt gehouden’.

Sarah Bajc vertelde aan NBC News dat het onderzoek naar MH370 is gesaboteerd. Bajc is één van de 350 familieleden van passagiers aan boord van het vermiste toestel die hebben geëist dat ruwe data worden vrijgegeven zodat er onafhankelijk onderzoek kan plaatsvinden. Ten tijde van de verdwijning stond Bajc op het punt om in te trekken bij passagier Philip Wood, een 50-jarige werknemer van IBM in Maleisië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Als het oorspronkelijke onderzoeksteam de leiding blijft houden, zullen we het vliegtuig waarschijnlijk nooit terugvinden,” zei Bajc. “De zoekactie naar het vermiste vliegtuig wordt actief gehinderd.”

Hoe dat precies gebeurt kan ze niet met zekerheid zeggen. Ze vermoedt dat er informatie wordt achtergehouden, vals bewijs wordt aangeleverd of dat er iets verborgen wordt gehouden. De Australische onderzoekers die in de Indische Oceaan naar het toestel speuren, moeten zich volgens Bajc schamen. “Ze volgden een aantal pings onder het wateroppervlak, toen allang was gebleken dat ze niet accuraat waren,” zei ze. “Ze hebben de Maleisische autoriteiten niet gevraagd om alle informatie vrij te geven.”

Zes maanden na de verdwijning van de Boeing 777 houden familieleden nog altijd hoop omdat er een ‘zeer kleine kans’ is dat hun geliefden nog in leven zijn. “Zonder een crashplek en lichamen moeten we hoop houden dat er nog steeds passagiers in leven zijn.”

[NBC News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Ik ga voor de theorie dat Buitenaardsen zich hebben ingemengd om levens te redden.

frans
frans
9 jaren geleden

Door de 2 meevliegende straaljagers is een ander tijd-ruimtevak geopend en zit het vliegtuig met passagiers en al op een andere planeet? Met hun toestemming uiteraard?

john wichers
john wichers
9 jaren geleden

zijn gebruikt voor een experiment naar een ander hemellichaam/dimensie, via een sterrenpoort..helaas is het gelukt en zijn ze op een andere planeet/dimensie aangekomen. Die opening op de vluchtroute was er één naar de ingang holle aarde en een sterrepoort . Ik zeg via sterrepoort naar een andere planeet

Vandattem
Vandattem
9 jaren geleden

Zum kotzen

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x