CoronaBinnenland

Plannen coronafonds onthuld: zo besteelt het kabinet de burger

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Minister Kaag van Financiën heeft de plannen onthuld waarmee het kabinet 4,7 miljard euro uit het coronaherstelfonds van de EU wil krijgen. Het gaat onder meer om de wijziging van auto- en energiebelastingen, CO2-heffing voor de industrie en vliegbelasting. Het kabinet wil ook de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie stimuleren.

In ruil voor het geld moet er hervormd worden. Eén van de dingen waar de EU op aandringt, is dat Nederland de hypotheekrenteaftrek meer beperkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Regelrechte diefstal

BVNL, de partij van Wybren van Haga, spreekt van regelrechte diefstal. “Dit geld zou ten goede moeten komen aan alle schade die is geleden door het coronabeleid,” schrijft de partij.

“In plaats van de eigenhandig aangerichte schade te repareren, geeft het kabinet liever geld uit aan zaken die ons nog verder in armoede zullen storten. Vergeet de failliete Nederlandse burgers, minister Kaag van Financiën en haar klimaathysterische collega’s kopen liever nog een paar windturbines,” stelt BVNL.

Nederlandse burger wordt bestolen waar hij bijstaat

Het kabinet stort de klimaatkas vol, voor het bekostigen van een hoax, waar de murw geslagen en aan de bedelstaf geraakte Nederlander helemaal niets voor koopt, aldus de partij.

“Het is diefstal, je kunt er weinig anders van maken. De Nederlandse burger wordt bestolen waar hij bijstaat, terwijl hem de afgelopen jaren al zoveel is afgenomen. Van een kale kip kun je niet plukken, maar dit kabinet slaagt er desondanks iedere keer weer in. Zo meteen zitten we met een Noordzee vol dure, wanstaltige windturbines, maar heeft de hardwerkende Nederlander geen nagel om zijn kont te krabben.”

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

175 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
2 jaren geleden

De burgers zijn van geen belang.
de wereld moet worden klaar gemaakt voor de happy few.
wij gaan in opdracht van deze criminelen onszelf opruimen.
en wij gaan allemaal luisteren toch?
neem de macht terug burgers, het is tijd.

H.J
H.J
2 jaren geleden

Bedankt kiezers op partijen van het Rutte Kartel dank zij jullie stem op de bv de VVD, D’66, CDA, CU, PvdA, Gr Links is onze vrijheid verdwenen.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dit zijn duidelijke plannen, die, tenzij WIJ als burgers van Nederland NU niet keihard aan de bel trekken, allemaal doorgang zullen vinden.

Nederland is het land, waar een groot deel van de bevolking de hoogste hypotheekschuld heeft.

DAT zou zomaar één van de redenen kunnen zijn, dat wij binnen de EU zo aantrekkelijk zijn, om alle snode plannetjes uit te kunnen voeren.

Ik zeg er met opzet bij: één van de redenen, omdat de belangrijkste reden toch eigenlijk is, dat onze “leiders” toch wel beschouwd kunnen worden als de braafste jongetjes en meisjes in de WEF-klas.

Door die enorm hoge hypotheekschuld zijn de mensen hier te lande ongelooflijk kwetsbaar.

Denk maar eens aan het hypothetische geval, dat de huizen, waar deze mensen wonen, in principe het bezit zijn van de banken.

Daar komt dan ook nog eens bij, dat de afgelopen jaren de huizenprijzen zo ongeveer door het dak zijn gegaan.

Dat is, volgens mij, kunstmatig veroorzaakt. Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken: het grote gebrek aan woningen. Dat heeft natuurlijk de enorme prijsverhogingen veroorzaakt. Het binnenhalen van tienduizenden, zo niet honderdduizenden “vluchtelingen”, allemaal bedoeld om de Nederlandse bevolking niet alleen te verdelen, maar zeer zeker te verzwakken. Ook het massaal opkopen van huizen door grote investeerders heeft de prijzen opgedreven.

Woningnood is natuurlijk van alle tijden. Dat was er al kort na de Tweede Wereldoorlog, in de zeventiger jaren en is eigenlijk nooit weggeweest.

Dit brengt mij eventjes op de andere kant van het verhaal. Vanochtend las ik een stukje tekst van “dissident”, waar gerefereerd werd aan een verhaal van Larry Fink, een heel hoge pief van BlackRock.

Hij wil dat CEO’s van bedrijven keihard hun best gaan doen om hun werknemers te dwingen alles te doen, wat er van hun verwacht wordt.

En dan bedoelt hij niet, dat ze alleen maar hun werk naar behoren zullen doen, maar véél meer.

Een paar voorbeelden: om te beginnen natuurlijk alle spuiten nemen, gehoorzaam de auto laten staan en op de fiets gaan, het eten te consumeren wat voorgeschreven is en natuurlijk niet zomaar in een vliegtuig stappen, omdat JIJ dat graag wilt.

PRECIES zoals dit omschreven staat in de plannen van het World Economic Forum.

In Utrecht wordt begonnen aan het realiseren van een heel nieuwe wijk met de naam Merwede.

Daar zal je straks geen auto meer zien rijden of stilstaan. Alles gaat daar straks met het openbaar vervoer of op de fiets.

Uiteraard moet daarnaast nog van alles gedeeld worden. Het principe van: You will own nothing, but you will be happy.

Voor iedereen die nog steeds denkt, dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen…. krab nog maar eens achter je oren.

O ja, tot slot. Larry Fink praat er duidelijk over, dat al deze restricties voor de werknemers alleen is voor diegenen, die minder dan 300.000 dollars verdienen.

Behoor je tot de groep, die méér verdient, dan gelden AL deze regels NIET!

Frans
Frans
2 jaren geleden

En er zijn kruimels voor de compensatie voor de gestegen energiekosten en voedsel voor de burgers.
Te walgelijk voor woorden, we laten ze niet vallen, zegt Kaag. Klopt bungelen en dan laten de mensen zich wel vallen. Deze mensen mogen wat mij betreft een enkeltje krijgen naar……..

Back to top button
175
0
We lezen graag je reactie!x