Homepagina » Buitenland » De JSF is een verschrikkelijk toestel. Kijk wat de Australische luchtmacht zegt over dit mislukte vliegtuig
De JSF is een verschrikkelijk toestel. Kijk wat de Australische luchtmacht zegt over dit mislukte vliegtuig

De JSF is een verschrikkelijk toestel. Kijk wat de Australische luchtmacht zegt over dit mislukte vliegtuig

De Australische luchtmacht heeft geen goed woord over voor de F-35, beter bekend als de JSF.

Australië kreeg afgelopen jaar twee toestellen geleverd van vliegtuigbouwer Lockheed Martin, maar daar schort nogal wat aan.

Australische media melden op basis van bronnen binnen de luchtmacht dat het honderden miljoenen dollars gaat kosten om de toestellen gevechtsklaar te maken.

160 aanpassingen

Er moeten zo’n 160 aanpassingen worden gedaan, schrijft nieuwssite News.com.au.

Gebleken is dat de meeste systemen aan boord van de F-35 nooit goed zijn getest. Toch wordt de JSF al geleverd aan diverse landen, waaronder ook Nederland.

Het Australische ministerie van Defensie speelt mooi weer en claimt dat er alleen wat kleine problemen zijn geweest met de software.

Area 51

Ook uit de Verenigde Staten komen steeds berichten over problemen met de F-35. De Technical Airworthiness Authority stelde bijvoorbeeld dat de schietstoel niet goed werkt, wat de komende jaren tot wel 22 piloten het leven kan kosten.

Er zijn daarnaast steeds meer aanwijzingen dat een vliegtuig dat onlangs neerstortte bij Area 51, een F-35 is geweest.

De Nederlandse regering besloot in 2013 om de F-16 te vervangen door de F-35. Het aantal voor Nederland bestemde JSF’s is vastgelegd op 37.

Absolute nachtmerrie

Amerikaanse overheidsfunctionarissen die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van het gevechtsvliegtuig zeiden vorig jaar dat de F-35 mislukt is en dat het hele project een absolute nachtmerrie is.

Het is alleen veel te laat om het project, waarmee meer dan 400 miljard dollar is gemoeid, te stoppen. Nederland houdt voorlopig vast aan de peperdure aanschaf van het mislukte vliegtuig.

[Faqt]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
3 jaren geleden

Dus de Roverheid koopt 37 waardeloze toestellen van ons belastinggeld? Tja, als je er al veel in hebt geïnvesteerd, wil je geen gezichtsverlies lijden ondanks de vele kinderziekten en na-kosten.
Weer een stukje van ondeugdelijk bestuur van de Roverheid.

Justin
Justin
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Precies, stelletje tenenkrommende …. zijn het.

densie
densie
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

van onze gestolen energie ja…
want WIJ vragen hierom hé? Oorlog….
Nou….volgens mij niet….!

allemaal illusie….
dus duidelijk: zij die dit allemaal bekokstoven leven dus in angst voor hun eigen moordlust…
zo binnen. zo buiten….

Liefde voor de waarheid
Peace…

namaste

peter
peter
3 jaren geleden

Gelukkig hebben wij een bekwame minister van defensie. Hoeveel er ook zouden neerstorten, het kan natuurlijk altijd wel eens gebeuren.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
Louise
Louise
3 jaren geleden

Nou dat de Mens steeds dommer wordt is bijzonder treurig, maar dat het steeds zoveel geld moet kosten……Ik geloof dat we met die JSF al zo’n 20 jaar bezig zijn , zelfs Pim Fortuyn was er faliekant tegen “…..Nou kan je van Nederland zeggen ,ach ze weten niet beter……maar waar is het dan mis gegaan, kan me niet voorstellen dat het de techniek is, misschien de mens die nog niet met die techniek kan om gaan…of teveel politiek of prestige projecten …….. Nog zo’n financiële klapper maar dan hier…… de Hsl trein………Kennelijk is er veel te veel geld en kunnen mensen het niet meer hanteren …Het blijkt toch moeilijk te zijn om goed met geld om te gaan en het wat beter te verdelen….

eNdEmiOn
eNdEmiOn
3 jaren geleden

Typisch zoiets waar ik zo moe en gefrustreerd van raak. Het ligt zo voor de hand dat JFS’s kopen een hele foute zet is en was maar toch gebeurt het en blijft men er zelfs in investeren ook al is nu wel heel erg duidelijk dat het weggegooid geld is. Maja het zal wel met het welvaart niveau te maken hebben zoals meestal het geval is omtrent geld over de balk. Het welvaart niveau mag namelijk niet te hoog worden want dan rake mensen beter opgeleid en hebben mogelijkheden om te procederen en zo voorts en dat is niet handig voor de onderdrukkende hand. Beter om ze arm slecht geïnformeerd en in een staat van overleven ipv voorspoed te houden.

Martin
Martin
Reactie op  eNdEmiOn
3 jaren geleden

Vertel eens wat het allemaal zo duidelijk maakt?

Marcel Koningen
Marcel Koningen
3 jaren geleden

Wie kijkt naar het verleden ziet dat zins wij plaats gebonden werden door landbouw zich een leidende zich psychopathisch tegen over de gewone mens gedraagt om daar een uitstekend inkomen aan over te houden.
De standaard daarbij is een verhaal[leugen] over gevaar[angst]dan als het kan een wetgeving gebaseerd op
dat verzonnen verhaal om geweld[agressie] te gebruiken.En met die leugens en wetten daarmee afgeperst zogenaamd belastinggeld alles financiert.Onder tussen hebben de leiders afspraken hoe zij eventueel vrijgekocht kunnen worden.In onze tijd zie je die leiders zowel burger leider als ordedienst leider wel steeds in de media met een mengeling van leugen ,angst en agressie de bevolking bespelen maar nooit meer op het slagveld .Tegenwoordig is de enigste die sterft de ondergeschikte.
De jsf past in het verhaal afpersing op valse gronden met een product dat niet werk in moderne oorlogsvoering.Een moderne oorlog zal lijken op de Krim actie van Rusland.Dus volledige onzichtbare infiltratie en wakker worden[omsingelt] in een voldongen feit.Omdat infiltranten alles wat en wie belangrijk was in kaart gebracht hadden en koudgesteld hadden.
De jsf zou volkomen overbodig zijn in zulke gevallen.Het heeft in deze tijd meer zin om de bevolking b.v. te bewapenen met in kluisjes gestopte vingerafdruk hand wapens om dat soort acties tegen te gaan dan vliegtuigen te kopen die bestuurt worden door piloten die een paar mag verdragen kunnen terwijl de toekomst drones veel meer mags kunnen hebben en het dus winnen van een piloot met maneuvreren in de lucht.Wie het nieuwe Russische luchtdoel wapen gezien heeft wat zij ingezet hadden in het kort durende conflict na het neerschieten van Russisch vliegtuig weet dat vliegen dan heel gevaarlijk is.Het op een na oudste beroep is protectie tegen al dan niet verzonnen vijanden op kosten van een ander,of de wel de hoer beschermen .

realitycheck
realitycheck
3 jaren geleden

Een suhkoi is vele malen en beter en velen malen goedkoper.. maarja russisch he..

bert s
bert s
3 jaren geleden

Van dat hele JSF verhaal krijg ik altijd een onpasselijk gevoel over me heen. 400 miljard euro voor een vliegtuig project en de Nederlandse overheid heeft er nu al zo’n 5,2 miljard euro in gepompt. Wanneer we de 37 vliegtuigen hebben gekocht, voor ongeveer 130 miljoen euro per vliegtuig, bedragen de jaarlijkse onderhoud kosten circa 270 miljoen euro per jaar! Wat nou dat politici volksvertegenwoordigers zijn, het zijn vertegenwoordigers van de oorlogsindustrie en de farmaceutische industrie en de zorg industrie. Het zijn een stel volks verlakkers die de politiek als een persoonlijke springplank zien voor hun eigen carrière.
Nu krijgen 1,2 miljoen huishoudens jodiumtabletten uitgereikt van onze farmaceuten vertegenwoordiger Schippers, die nota bene geheime afspraken maakt met de pillenmakers, ter bescherming tegen een mogelijke nucleaire aanval. Die pillen gaan ons dan echt niet redden en die JSF toestellen kunnen dan meteen op de schroothoop. In ieder geval is er weer een mooie deal gesloten met een jodium pillen leverancier.
En maar kissen bissen over de zorgpremie en het eigen risico en ondertussen een godsvermogen uitgeven aan een project die alleen maar is bedoeld om mensenlevens te vernietigen. Groene belasting innen voor een zogenaamde opwarming van de aarde die er helemaal niet is, een kwartje van Kok die nooit is terug gedraaid, miljarden naar Griekenland die nooit terug zullen komen, erf belasting innen over geld waar al veelvuldige belastingen over zijn ge int en een koningshuis elk jaar tientallen miljoenen euro’s geven terwijl moeders een geschat vermogen heeft van over de 3 miljard euro. Een Wouter Bos die zonder enig democratisch overleg met zijn kabinet miljarden in de bankensector pompt, een regering die elke uitslag van een referendum de nek omdraait en een premier die alle werkende 1000 euro belooft en enkele weken later aangeeft dat er geen geld voor is.
Volksvertegenwoordigers…ordinaire dieven zijn het, machtswellustelingen die geilen op hun eigen ego en ons keihard uitlachen tijdens de formatie. Het is te hopen dat de CU de stekker eruit trekt want anders hebben ze hun ziel verkocht aan de duivel in ruil voor macht en persoonlijk gewin. Lang leve Nederland, het land dat wordt geregeerd door een stel witte boorden criminelen.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  bert s
3 jaren geleden
bert s
bert s
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Weg met ons. Bedankt voor de link, zeer interessant. Lang leve de Ommekeer.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

Bert s. Het wordt nog veel inttessantet, helaas. De voortekenen dat er iets op stapel staat lijkt me evident, wie goed observeert zal begrijpen dat er iets gaat gebeuren en de wal het schip zal keren. We staan aan de vooravond van het opschudden van de vuile dekens.

Airberlin en Monarch airlines failliet, gerommel en onduidelijkheden rond Ryanair en ook een dreigend failliet? Referendum Spanje, er wordt hardhandig ingegrepen, honderden mensen gewond! (Burgeroorlog dreigt??). ‘Onschuldige’ gelukzoekers/middeleeuwse religieuzen/ex-huurmoordenaars en aanverwante mislukte soorten blijken grote problemen op te leveren en zorgen uiteindelijk voor financiële en maatschappelijke ontrichting van Europese landen en zo gaat het maar door….. Er is niets aan de hand? De bomen groeiden voor oktober 1929 ook al tot in de hemel en iedereen was aan het feesten en o zo gelukkig. Maar, ook toen gingen bedrijven stilletjes aan failliet en liepen (potentiele oorlog)spanningen in Europa op.

Momenteel zal het effect van pratend ontbindend lijk en Rothschild puppet Draghi zich gaan manifisteren. De inflatie moest oplopen??? Een feest van gratis geld strooien aan de éne kant zal de overheadkosten aan de andere kant gigantisch doen laten stijgen en dat gaat de economie juist in zijn totaliteit de das omdoen! Want, prijzen moeten stijgen en wie koopt er bij stijgende prijzen nog de rotzooi? De overheid strooit met -ons- geld en de tekorten lopen op en zal er door de politieke zwijnen en de corrupte overheid meer worden geroofd en afgeperst, dus, minder geld voor de burger….Oplopende schulden en uitgavenproblemen waardoor meer EU landen hulpbehoevend worden en zullen noordelijke landen wederom moeten bloeden in een eeuwig in stand gehouden neerwaardse spiraal.. Rothschild puppet zwaait de scepter in Europa en eist een fiascale unie, EU leger, meer brakke handophoudende buitenlanders, Het gaat goed zo die gaat???…. Faillissementen zullen terugkeren, maar nu zullen de grote en niet onbelangrijke marktspelers het haastje zijn?? Ja hoor, het gaat fantastisch richting ern wederkerende en uitgestelde (kunstmatig gemaakte) nog grotere crisis.

Doel: afschaffen cashgeld, meer controle, meer armoede en daardoor meer macht en uiteindelijk iedereen de perfecte slaaf met chip in het lijf. Zo ongeveer zal het worden, want de zogenaamde perfecte wereld op de wijze opbouwen zal niet gaan, dat voelt iedere boer op zijn klompen aan.

bert s
bert s
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Weg met ons. Heldere analyse en jammer genoeg helemaal waar. Las vegas is ook weer een “mooi” voorbeeld, kan de overheid weer nog meer vrijheidsbeperkende maatregelen invoeren, koren op de molen voor de elite. Ik schat in dat we binnen 5 jaar in een totalitaire wereldstaat zitten met de UN als leidinggevende beleidsbepaler, aangestuurd door de Rothschild clan.

Bernard Cremer
Bernard Cremer
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Aha, weer die vastgeroeste kolossale vooroordelen… Rothchild, een schim van wat het ooit eens was. Waar is uw bron, dat die “alles bepaalt”, zoals ook “bert s” zomaar effe beweert.
Persoonlijk heb ik de Sultan van Brunei horen zeggen, dat hij niet weet hoeveel tientallen miljarden hij bezat…
Van de duizenden Saoedisch-Arabische prinsen nog maar te zwijgen en de Emirs van Koeweit, de al Sabach clan en die van Qatar , de al-Thanis .. Niet Arabische arbeiders uit Azië uitbuiten voor de bouw van de stadions voor het komende Voetbal WK .. gekocht met smeergeld..

Niemand
Niemand
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

Zou jij jouw zienswijze willen delen met alle kamerleden?

https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/alle_kamerleden

Pappenheimer
Pappenheimer
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

Hun ziel hebben ze allang verkocht !Dat is toch overduidelijk.

Robbedoes
Robbedoes
Reactie op  Pappenheimer
3 jaren geleden

Volgens mij kun je iets wat je niet hebt niet verkopen.

Maar waarschijnlijk zijn er enkele politici die dat ook nog voor elkaar krijgen.

onbekend
onbekend
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

Een Absolute nachtmerrie is niet te stoppen.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

LS…

Weinig aan toe te voegen… Kan alleen maar vaststellen dat de macht achter de macht alleen maar geesteszieke, pedofiele homoseksuele of anders zeer chantabele volkomen incompetente satan aanbiddende Zonisten Khazaren knechten als loopjongens, schandknapen en prostituees wil hebben. Daar kan je nog eens wat mee…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

PS…

Ben benieuwd naar het toneelspel van morgen waar de tweede kamer rollebollend Hennis terugstuurt naar het bordeel waar ze vandaan komt..

koendevriendt
koendevriendt
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

mijnheer, u vlucht weg in fantasie!

Bernard Cremer
Bernard Cremer
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

Aha, daar komt de aap uit de mouw… Als het weer eens slecht gaat in de wereld, dan vallen sommigen meteen uit naar … de Joden. ( “Zonisten Khazaren “.. )
Die zouden overal schuld aan zijn geweest, nu en in de toekomst.
Nee, niet China, niet Rusland, en al helemaal niet de puissant rijke Arabische Sjeiks, die miljoenen niet-Arabieren tijdelijk laten werken in Koeweit, Qatar, Bahrein, Aboe Dhabi, Dubai, Oman, Saoedi-Arabië en dan hun eigen Arabische oorlogsvluchtelingen b.v. uit Syrië naar de EU sturen.. … Die arme kinderen in Jemen kunnen niet eens vluchten… Blijf toch bij het thema: de JSF is veel te duur. En NL dient een referendum te houden over het stopzetten / terugdraaien van de bestelling. Beter 200 miljoen boete, dan 37 x 130 miljoen voor de aanschaf.. En wie valt ons NL aan ? Niet Rusland… dat wil gas verkopen. En China wil de nieuwe Zijderoute. Nu al rijden er wekelijks goederen treinen van China naar Duisburg ..
Maar de Betuwelijn gaat maar tot de grens…

koendevriendt
koendevriendt
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

beste, maar gebruik dan toch de kracht van de gedachten om die criminelen te vernietigen!

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Mooie reacties hierboven en een aantal raakt aardig de waarheid. Psychopaten zijn het die over ons de scepter zwaaien, yep….en “ons geld” de deur uit knikkeren, want met andermans geld is het makkelijk knikkeren….toch…!!
Mensen, wanneer stoppen jullie nu eens met toetsenbordroeptoeteren en scherm vervuiling plegen middels een veilig stoeltje thuis vanachter het pc’tje!!??
Maanden ben ik al bezig om mensen bij elkaar te sprokkelen waarbij ook van hieruit reacties van “hoe kunnen we in contact komen met je”?? waarna antwoord als reactie nul komma nul kwam.
Indien iemand denkt dat de Haagse roversbende ook maar 1 minuut wakker ligt van jullie geweldige reacties alhier die heeft het erg mis.
Laat ik maar kort blijven…..ook hier dus alleen maar…..praatjesmakers die alles beter weten.
Nou dan welterusten, maar bedenk wel dat de nachtmerrie in jullie slaap komen gaat, en dat wordt een hele enge!!
Gegroet,
Gladiator

koloth
koloth
Reactie op  Gladiator
3 jaren geleden

Ik heb dezelfde ervaring Gladiator, heb een tijdje in een zgn. verzetsclub gezeten van een stelletje oude senielen (alleen maar janken en verder niets doen) reageer je verder nog ergens op het internet ? ik zie je naam eigenlijk nergens. Als ik naar m’n eigen kijk doe ik ook niets concreets (te druk met dagelijks geld verdienen om alle verplichtingen te kunnen betalen) succes groet

Gladiator
Gladiator
Reactie op  koloth
3 jaren geleden

@koloth,
Denk dat ik je vaker heb zien reageren, en daar ben ik ook een hele tijd geweest echter onder andere naam. Maar doet niet ter zake, weet denk ik ook bij welke club je geweest bent, ik ook dus als gast dan wel te verstaan!!!
Kijk voor gegevens op De Nieuwe Realist. Daar vind je mijn mailadres onder een reactie van de laatste topic van vandaag.
Let wel op, mailadres is gewoon geschreven maar wel duidelijk!!
Gegroet,
Gladiator

Nea
Nea
Reactie op  Gladiator
3 jaren geleden

“Indien iemand denkt dat de Haagse roversbende ook maar 1 minuut wakker ligt van jullie geweldige reacties alhier die heeft het erg mis.”

Ook niet van jouw reactie Gladiator, of je nou hoog of laag springt. Een muis heeft een grotere overlevingskans bij een nucleaire aanval. Wees dus een muis.

Liefs.

Oikido
Oikido
3 jaren geleden

JSF is het meest waardeloze toestel voor veel te veel geld wat een mens maar bedenken kan. Jammer van de gigantische hoeveelheid van ons zuur verdiende belastinggeld wat hier weggegooid wordt en de levens van de piloten van deze vliegende Fyra.

http://925.nl/archief/2016/05/24/de-f35-jsf-wordt-een-vliegende-betuwelijn-het-einde-van-een-inzetbaar-nederlands-leger/

x

Check Also

australische

Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis

De Australische minister van Volksgezondheid, Greg Hunt, ...

WHO

WHO-hoofdwetenschapper waarschuwt: ‘Geen bewijs dat coronavaccin virusoverdracht voorkomt’

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd dat er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x