Homepagina » Buitenland » De JSF is een verschrikkelijk toestel. Kijk wat de Australische luchtmacht zegt over dit mislukte vliegtuig
De JSF is een verschrikkelijk toestel. Kijk wat de Australische luchtmacht zegt over dit mislukte vliegtuig

De JSF is een verschrikkelijk toestel. Kijk wat de Australische luchtmacht zegt over dit mislukte vliegtuig

De Australische luchtmacht heeft geen goed woord over voor de F-35, beter bekend als de JSF.

Australië kreeg afgelopen jaar twee toestellen geleverd van vliegtuigbouwer Lockheed Martin, maar daar schort nogal wat aan.

Australische media melden op basis van bronnen binnen de luchtmacht dat het honderden miljoenen dollars gaat kosten om de toestellen gevechtsklaar te maken.

160 aanpassingen

Er moeten zo’n 160 aanpassingen worden gedaan, schrijft nieuwssite News.com.au.

Gebleken is dat de meeste systemen aan boord van de F-35 nooit goed zijn getest. Toch wordt de JSF al geleverd aan diverse landen, waaronder ook Nederland.

Het Australische ministerie van Defensie speelt mooi weer en claimt dat er alleen wat kleine problemen zijn geweest met de software.

Area 51

Ook uit de Verenigde Staten komen steeds berichten over problemen met de F-35. De Technical Airworthiness Authority stelde bijvoorbeeld dat de schietstoel niet goed werkt, wat de komende jaren tot wel 22 piloten het leven kan kosten.

Er zijn daarnaast steeds meer aanwijzingen dat een vliegtuig dat onlangs neerstortte bij Area 51, een F-35 is geweest.

De Nederlandse regering besloot in 2013 om de F-16 te vervangen door de F-35. Het aantal voor Nederland bestemde JSF’s is vastgelegd op 37.

Absolute nachtmerrie

Amerikaanse overheidsfunctionarissen die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van het gevechtsvliegtuig zeiden vorig jaar dat de F-35 mislukt is en dat het hele project een absolute nachtmerrie is.

Het is alleen veel te laat om het project, waarmee meer dan 400 miljard dollar is gemoeid, te stoppen. Nederland houdt voorlopig vast aan de peperdure aanschaf van het mislukte vliegtuig.

[Faqt]


Vind je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Van dat hele JSF verhaal krijg ik altijd een onpasselijk gevoel over me heen. 400 miljard euro voor een vliegtuig project en de Nederlandse overheid heeft er nu al zo’n 5,2 miljard euro in gepompt. Wanneer we de 37 vliegtuigen hebben gekocht, voor ongeveer 130 miljoen euro per vliegtuig, bedragen de jaarlijkse onderhoud kosten circa 270 miljoen euro per jaar! Wat nou dat politici volksvertegenwoordigers zijn, het zijn vertegenwoordigers van de oorlogsindustrie en de farmaceutische industrie en de zorg industrie. Het zijn een stel volks verlakkers die de politiek als een persoonlijke springplank zien voor hun eigen carrière.
  Nu krijgen 1,2 miljoen huishoudens jodiumtabletten uitgereikt van onze farmaceuten vertegenwoordiger Schippers, die nota bene geheime afspraken maakt met de pillenmakers, ter bescherming tegen een mogelijke nucleaire aanval. Die pillen gaan ons dan echt niet redden en die JSF toestellen kunnen dan meteen op de schroothoop. In ieder geval is er weer een mooie deal gesloten met een jodium pillen leverancier.
  En maar kissen bissen over de zorgpremie en het eigen risico en ondertussen een godsvermogen uitgeven aan een project die alleen maar is bedoeld om mensenlevens te vernietigen. Groene belasting innen voor een zogenaamde opwarming van de aarde die er helemaal niet is, een kwartje van Kok die nooit is terug gedraaid, miljarden naar Griekenland die nooit terug zullen komen, erf belasting innen over geld waar al veelvuldige belastingen over zijn ge int en een koningshuis elk jaar tientallen miljoenen euro’s geven terwijl moeders een geschat vermogen heeft van over de 3 miljard euro. Een Wouter Bos die zonder enig democratisch overleg met zijn kabinet miljarden in de bankensector pompt, een regering die elke uitslag van een referendum de nek omdraait en een premier die alle werkende 1000 euro belooft en enkele weken later aangeeft dat er geen geld voor is.
  Volksvertegenwoordigers…ordinaire dieven zijn het, machtswellustelingen die geilen op hun eigen ego en ons keihard uitlachen tijdens de formatie. Het is te hopen dat de CU de stekker eruit trekt want anders hebben ze hun ziel verkocht aan de duivel in ruil voor macht en persoonlijk gewin. Lang leve Nederland, het land dat wordt geregeerd door een stel witte boorden criminelen.

  99 likes
   • Weg met ons. Bedankt voor de link, zeer interessant. Lang leve de Ommekeer.

    3 likes
    • Bert s. Het wordt nog veel inttessantet, helaas. De voortekenen dat er iets op stapel staat lijkt me evident, wie goed observeert zal begrijpen dat er iets gaat gebeuren en de wal het schip zal keren. We staan aan de vooravond van het opschudden van de vuile dekens.

     Airberlin en Monarch airlines failliet, gerommel en onduidelijkheden rond Ryanair en ook een dreigend failliet? Referendum Spanje, er wordt hardhandig ingegrepen, honderden mensen gewond! (Burgeroorlog dreigt??). ‘Onschuldige’ gelukzoekers/middeleeuwse religieuzen/ex-huurmoordenaars en aanverwante mislukte soorten blijken grote problemen op te leveren en zorgen uiteindelijk voor financiële en maatschappelijke ontrichting van Europese landen en zo gaat het maar door….. Er is niets aan de hand? De bomen groeiden voor oktober 1929 ook al tot in de hemel en iedereen was aan het feesten en o zo gelukkig. Maar, ook toen gingen bedrijven stilletjes aan failliet en liepen (potentiele oorlog)spanningen in Europa op.

     Momenteel zal het effect van pratend ontbindend lijk en Rothschild puppet Draghi zich gaan manifisteren. De inflatie moest oplopen??? Een feest van gratis geld strooien aan de éne kant zal de overheadkosten aan de andere kant gigantisch doen laten stijgen en dat gaat de economie juist in zijn totaliteit de das omdoen! Want, prijzen moeten stijgen en wie koopt er bij stijgende prijzen nog de rotzooi? De overheid strooit met -ons- geld en de tekorten lopen op en zal er door de politieke zwijnen en de corrupte overheid meer worden geroofd en afgeperst, dus, minder geld voor de burger….Oplopende schulden en uitgavenproblemen waardoor meer EU landen hulpbehoevend worden en zullen noordelijke landen wederom moeten bloeden in een eeuwig in stand gehouden neerwaardse spiraal.. Rothschild puppet zwaait de scepter in Europa en eist een fiascale unie, EU leger, meer brakke handophoudende buitenlanders, Het gaat goed zo die gaat???…. Faillissementen zullen terugkeren, maar nu zullen de grote en niet onbelangrijke marktspelers het haastje zijn?? Ja hoor, het gaat fantastisch richting ern wederkerende en uitgestelde (kunstmatig gemaakte) nog grotere crisis.

     Doel: afschaffen cashgeld, meer controle, meer armoede en daardoor meer macht en uiteindelijk iedereen de perfecte slaaf met chip in het lijf. Zo ongeveer zal het worden, want de zogenaamde perfecte wereld op de wijze opbouwen zal niet gaan, dat voelt iedere boer op zijn klompen aan.

     7 likes
     • Weg met ons. Heldere analyse en jammer genoeg helemaal waar. Las vegas is ook weer een “mooi” voorbeeld, kan de overheid weer nog meer vrijheidsbeperkende maatregelen invoeren, koren op de molen voor de elite. Ik schat in dat we binnen 5 jaar in een totalitaire wereldstaat zitten met de UN als leidinggevende beleidsbepaler, aangestuurd door de Rothschild clan.

      2 likes
  • Hun ziel hebben ze allang verkocht !Dat is toch overduidelijk.

   8 likes
  • Zou jij jouw zienswijze willen delen met alle kamerleden?

   https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/alle_kamerleden

   3 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Weinig aan toe te voegen… Kan alleen maar vaststellen dat de macht achter de macht alleen maar geesteszieke, pedofiele homoseksuele of anders zeer chantabele volkomen incompetente satan aanbiddende Zonisten Khazaren knechten als loopjongens, schandknapen en prostituees wil hebben. Daar kan je nog eens wat mee…

   1 likes
  • Een Absolute nachtmerrie is niet te stoppen.

   2 likes
  • beste, maar gebruik dan toch de kracht van de gedachten om die criminelen te vernietigen!

   0 likes
 2. Dus de Roverheid koopt 37 waardeloze toestellen van ons belastinggeld? Tja, als je er al veel in hebt geïnvesteerd, wil je geen gezichtsverlies lijden ondanks de vele kinderziekten en na-kosten.
  Weer een stukje van ondeugdelijk bestuur van de Roverheid.

  27 likes
  • van onze gestolen energie ja…
   want WIJ vragen hierom hé? Oorlog….
   Nou….volgens mij niet….!

   allemaal illusie….
   dus duidelijk: zij die dit allemaal bekokstoven leven dus in angst voor hun eigen moordlust…
   zo binnen. zo buiten….

   Liefde voor de waarheid
   Peace…

   namaste

   11 likes
  • Precies, stelletje tenenkrommende …. zijn het.

   7 likes
 3. Nou dat de Mens steeds dommer wordt is bijzonder treurig, maar dat het steeds zoveel geld moet kosten……Ik geloof dat we met die JSF al zo’n 20 jaar bezig zijn , zelfs Pim Fortuyn was er faliekant tegen “…..Nou kan je van Nederland zeggen ,ach ze weten niet beter……maar waar is het dan mis gegaan, kan me niet voorstellen dat het de techniek is, misschien de mens die nog niet met die techniek kan om gaan…of teveel politiek of prestige projecten …….. Nog zo’n financiële klapper maar dan hier…… de Hsl trein………Kennelijk is er veel te veel geld en kunnen mensen het niet meer hanteren …Het blijkt toch moeilijk te zijn om goed met geld om te gaan en het wat beter te verdelen….

  14 likes
 4. Een suhkoi is vele malen en beter en velen malen goedkoper.. maarja russisch he..

  13 likes
 5. Mooie reacties hierboven en een aantal raakt aardig de waarheid. Psychopaten zijn het die over ons de scepter zwaaien, yep….en “ons geld” de deur uit knikkeren, want met andermans geld is het makkelijk knikkeren….toch…!!
  Mensen, wanneer stoppen jullie nu eens met toetsenbordroeptoeteren en scherm vervuiling plegen middels een veilig stoeltje thuis vanachter het pc’tje!!??
  Maanden ben ik al bezig om mensen bij elkaar te sprokkelen waarbij ook van hieruit reacties van “hoe kunnen we in contact komen met je”?? waarna antwoord als reactie nul komma nul kwam.
  Indien iemand denkt dat de Haagse roversbende ook maar 1 minuut wakker ligt van jullie geweldige reacties alhier die heeft het erg mis.
  Laat ik maar kort blijven…..ook hier dus alleen maar…..praatjesmakers die alles beter weten.
  Nou dan welterusten, maar bedenk wel dat de nachtmerrie in jullie slaap komen gaat, en dat wordt een hele enge!!
  Gegroet,
  Gladiator

  12 likes
  • Ik heb dezelfde ervaring Gladiator, heb een tijdje in een zgn. verzetsclub gezeten van een stelletje oude senielen (alleen maar janken en verder niets doen) reageer je verder nog ergens op het internet ? ik zie je naam eigenlijk nergens. Als ik naar m’n eigen kijk doe ik ook niets concreets (te druk met dagelijks geld verdienen om alle verplichtingen te kunnen betalen) succes groet

   0 likes
   • @koloth,
    Denk dat ik je vaker heb zien reageren, en daar ben ik ook een hele tijd geweest echter onder andere naam. Maar doet niet ter zake, weet denk ik ook bij welke club je geweest bent, ik ook dus als gast dan wel te verstaan!!!
    Kijk voor gegevens op De Nieuwe Realist. Daar vind je mijn mailadres onder een reactie van de laatste topic van vandaag.
    Let wel op, mailadres is gewoon geschreven maar wel duidelijk!!
    Gegroet,
    Gladiator

    0 likes
  • “Indien iemand denkt dat de Haagse roversbende ook maar 1 minuut wakker ligt van jullie geweldige reacties alhier die heeft het erg mis.”

   Ook niet van jouw reactie Gladiator, of je nou hoog of laag springt. Een muis heeft een grotere overlevingskans bij een nucleaire aanval. Wees dus een muis.

   Liefs.

   0 likes
 6. ZO weer een scoop…….. nieuws van 10 jaar geleden….. was al lang en breed bekend….

  3 likes
 7. Defensie dekt al lang de lading niet meer. Oorlog wel.
  De laatste 50 jaar zijn we voortdurend verwikkeld in ‘interventies’ in landen ver weg – die voor ons land geen enkele bedreiging vormden – en bovendien nooit NAVO bemoeienis verzochten.
  Soms zelfs regelrechte illegale oorlogen – zonder mandaat van de VN Veiligheidsraad; niet geremd door de Geneefse Conventie leent onze corrupte regering onze (Kon.) strijdkrachten vrijwel onvoorwaardelijk voor missies die niet in het belang zijn van de Nederlandse bevolking.
  Sterker nog – ons bijzonder grote schade en ellende bezorgen.
  Niet in de laatste plaats de omgekomen jonge mannen, en de vele met PTST.

  Vergelijk dit soort fabrieksfouten een met de reactie op de zgn. sjoemelsoftware.
  De Yanks zijn in staat de hele autoindustrie in Europa te vernietigen, om niks.
  Omdat ze de kans krijgen, en daar op uit zijn. Jazeker!
  In het oorlogsbedrijf noem je dit: ‘Economische oorlogsvoering’.

  Die JSF, ook zo’n voorbeeld. We hebben in de EU 3! bouwers van zeer succesvolle jachtvliegtuigen. Saab, de Raffaelle, en de Eurofighter. Goedkoper, én door en door betrouwbaar.

  Keuze voor de JSF bewijst dus nogmaals dat de EU nog steeds bezet gebied is.

  In het oorlogsbedrijf moet altijd de focus liggen op het opmerken van de vijand. En vervolgens het wapentuig gereed maken waarmee die vijand kan worden terug gejaagd, afgeschrikt, of vernietigd.
  Alles overziend, is er geen land te bekennen dat klaar staat de grenzen van de EU over te trekken.

  Nee, de vijand die de grootste, en accute, bedreiging vormt werkt van binnenuit.
  Dat zijn de corrupte bureaucraten van de EU. En de binnengesmokkelde jihadisten.
  ISIS trains jihadists to hit European targets, has no shortage of volunteers – Europol:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=153276
  Het enige ‘nut’ daarvoor JSF-en aan te schaffen, zou kunnen zijn ‘kamikaze-aanvallen’ op EU-paleizen.
  JSFs zijn totaal ongeschikt voor het uitschakelen van guerilla’s in stedelijke gebieden, zoals IS-terroristen opereren. Het is als schieten met een kanon op een mug.

  Fabrieksfoutjes? -> terugsturen naar de fabrikant – plus rekening huur van vervangend materieel. Zou vanzelfsprekend moeten zijn.

  We kunnen de Koninklijke strijdkrachten beter helemaal afschaffen. Die strijden wel voor de belangen van de Keuning, maar niet voor land noch volk. Laat ze het dan ook zelf maar betalen.

  Dit soort jachtbommenwerpers – is oorlogstuig uit een voorbije periode.
  De meeste ‘strikes’, bedoeld om jihadisten te raken – maar nogal vaak missen, worden tegenwoordig gedaan met drones, vanachter consoles in operattiecommando’s heel ver weg van de slachtvelden.
  http://www.lockheedmartin.com/us/what-we-do/aerospace-defense/unmanned-systems.html
  http://boinnk.nl/133584/rafael-advanced-defense-systems-unmanned-israeli-warship-launches-missile-in-historic-first/

  U ziet, wat kost 1 JSF? 13mlj.? Afschrijven in x jaar? Op het moment dat ze geleverd worden, is de onbemande oorlogsvoering al zo ver – dat dit soort dinosauriërs ‘sitting ducks’ vormen; totaal ongeschikt in de moderne oorlogsvoering.

  Die argumenten spelen vor de politieke voorbijgangers (nog steeds) he-le-maal geen rol. Wat kan het hun schelen? Ook bij de maffia vaar je wel als je de bedrijfscultuur maar blijft volgen. Doe je het goed als Min.Def. zit een lintje er meestal wel in. Zij het lintje, wij de kosten, schade, body bags, etc.

  Kan best zijn de het probleem de hele VVD betreft.
  Dat die partij is omgekocht en totaal verlengstuk is van de Amerikaanse neo-cons.
  Aanwijzingen in die richting stapelen zich idd. op. Bilderberg partijen zijn sowieso niet te vertrouwen. Of die vijanden van ons land met een JSF nu zo goed zijn te bestrijden? Kan toch wel sneller – en effectiever, met stuk minder onbedoelde bijschade.

  9 likes
 8. Typisch zoiets waar ik zo moe en gefrustreerd van raak. Het ligt zo voor de hand dat JFS’s kopen een hele foute zet is en was maar toch gebeurt het en blijft men er zelfs in investeren ook al is nu wel heel erg duidelijk dat het weggegooid geld is. Maja het zal wel met het welvaart niveau te maken hebben zoals meestal het geval is omtrent geld over de balk. Het welvaart niveau mag namelijk niet te hoog worden want dan rake mensen beter opgeleid en hebben mogelijkheden om te procederen en zo voorts en dat is niet handig voor de onderdrukkende hand. Beter om ze arm slecht geïnformeerd en in een staat van overleven ipv voorspoed te houden.

  7 likes
 9. Gelukkig hebben wij een bekwame minister van defensie. Hoeveel er ook zouden neerstorten, het kan natuurlijk altijd wel eens gebeuren.

  6 likes
 10. JSF is het meest waardeloze toestel voor veel te veel geld wat een mens maar bedenken kan. Jammer van de gigantische hoeveelheid van ons zuur verdiende belastinggeld wat hier weggegooid wordt en de levens van de piloten van deze vliegende Fyra.

  http://925.nl/archief/2016/05/24/de-f35-jsf-wordt-een-vliegende-betuwelijn-het-einde-van-een-inzetbaar-nederlands-leger/

  5 likes
 11. Wie kijkt naar het verleden ziet dat zins wij plaats gebonden werden door landbouw zich een leidende zich psychopathisch tegen over de gewone mens gedraagt om daar een uitstekend inkomen aan over te houden.
  De standaard daarbij is een verhaal[leugen] over gevaar[angst]dan als het kan een wetgeving gebaseerd op
  dat verzonnen verhaal om geweld[agressie] te gebruiken.En met die leugens en wetten daarmee afgeperst zogenaamd belastinggeld alles financiert.Onder tussen hebben de leiders afspraken hoe zij eventueel vrijgekocht kunnen worden.In onze tijd zie je die leiders zowel burger leider als ordedienst leider wel steeds in de media met een mengeling van leugen ,angst en agressie de bevolking bespelen maar nooit meer op het slagveld .Tegenwoordig is de enigste die sterft de ondergeschikte.
  De jsf past in het verhaal afpersing op valse gronden met een product dat niet werk in moderne oorlogsvoering.Een moderne oorlog zal lijken op de Krim actie van Rusland.Dus volledige onzichtbare infiltratie en wakker worden[omsingelt] in een voldongen feit.Omdat infiltranten alles wat en wie belangrijk was in kaart gebracht hadden en koudgesteld hadden.
  De jsf zou volkomen overbodig zijn in zulke gevallen.Het heeft in deze tijd meer zin om de bevolking b.v. te bewapenen met in kluisjes gestopte vingerafdruk hand wapens om dat soort acties tegen te gaan dan vliegtuigen te kopen die bestuurt worden door piloten die een paar mag verdragen kunnen terwijl de toekomst drones veel meer mags kunnen hebben en het dus winnen van een piloot met maneuvreren in de lucht.Wie het nieuwe Russische luchtdoel wapen gezien heeft wat zij ingezet hadden in het kort durende conflict na het neerschieten van Russisch vliegtuig weet dat vliegen dan heel gevaarlijk is.Het op een na oudste beroep is protectie tegen al dan niet verzonnen vijanden op kosten van een ander,of de wel de hoer beschermen .

  3 likes
 12. Ik zie het eigenlijk als een zegen. Als die vliegtuigen zo gevaarlijk zijn dan zullen hopelijk veel piloten verongelukken waardoor andere piloten niet mee willen vliegen. NL (en hopelijk andere landen) zullen dan niet meekunnen doen met Oorlogje spelen met de Amerikanen.

  En ja ik heb liever dat straaljager piloten die bereid waren om onschuldigen te bombarderen dood gaan dan die onschuldigen.

  3 likes
 13. Echt geweldig… wat een slecht stuk. Hou het alstublieft bij de feiten. 4,2 miljard voor 37 F-35’s. Het toestel zit nog in de testfase en dus worden er tekortkomingen ontdekt.. daar gaat een testfase over.. iemand die economische geografie heeft gestudeed is zeker geen Defensie specialist en toch mag iedereen schrijven wat hij wil oo terwijl het kul is!

  3 likes
 14. Laten we beginnen ervoor te zorgen dat onze medelanders massaal niet meer gaan stemmen zodat er geen regering meer gevormd kan worden. Als er geen meerderheid meer is, is er ook geen macht dit zal leiden tot een totale chaos. In ieder geval maken wij een statement dat we het niet langer accepteren hoe we gestuurd worden.We beginnen met een saamhorigheid te weten wie onze echte vijanden zijn en als we dan begrijpen dat we medelanders (Nederlanders) zijn zouden we best ver kunnen komen. Helaas zijn onze ondergingen verschillen te groot (gecreëerde verdeeldheid) ons begrip voor de ander te klein, zijn er teveel medelanders die het te goed hebben en zijn er teveel medelanders die totaal niks met ons land hebben, alleen de voordelen. Hebben ze ons mooi in hun zak. Als je het systeem wilt doorbreken zul je het moeten begrijpen en je medestrijder moeten tolereren. Deze JSF s zullen enkel en alleen gebruikt gaan worden om nog meer vluchtelingen naar Europa te halen zodat de verdeeldheid en de angst nog groter word zodat deze CRIMINELEN ons nog verder kunnen onder drukken.

  1 likes
  • ‘Deze JSF s zullen enkel en alleen gebruikt gaan worden om nog meer vluchtelingen naar Europa te halen’. Lijkt me van niet; de JSF is geen passagierstoestel.

   2 likes
 15. Och arme…. de Russen?Is het de bedoeling dat de Russen geïmponeerd raken, van zo’n westers geld verslindend project?Is dat de teneur van Defensie ………zijn we dan nog onnozeler dan ik al dacht?.wel leuk Arka dat we op deze manier een kijkje krijgen van de opvattingen binnen de Luchtmacht ……… Goh, en dat allemaal onder de bezielende leiding van onze Minister Hennis…………….Wat een treurigheid ……Die Russen lachen zich kapot…..

  2 likes
 16. In Las Vegas is er waarschijnlijk gewoon een cia agent , of legeronderdeel in een hoge flat geplaatst
  die vervolgens 20 mensen of meer doodschoot.
  de “” dader” zou zijn doodgeschoten door politie.
  Ja, je kunt ook lezen de dader werd weer veilig afgevoerd door de politie of cia.
  Het is een verwarring scheppende nieuwstijding.
  Niet is wat het lijkt.
  Gewone mensen willen geen ontwrichting. geheime overheden wel.

  2 likes
 17. NEDERLAND is mislukt!!!De” leiding “althans

  1 likes
 18. Het tijdperk van de onbemande wapenrustingen is opnieuw aangebroken, als genoemd en beschreven als de Enki, robots, jachtvliegtuigen / drones, tanks / één bemand de andere elf onbemand, het vuur valt van de hemel, om dat een individu aan de andere kant van onze planeet dit nodig vindt, doden op afstand, ja de stervelijken denken dat ze onstervelijk zijn, maar ze eindigen als opgejaagt wilt, achtervolgt door een zwerm grote en kleine drones, die hun dodelijke met curare besmette pijlen, over de mensheid sproeien, denk hier bij aan “”de waanzinnige planeet””, van Jack Vance, dat was fantasie, maar het kan heel snel de werkelijkheid zijn / worden.

  0 likes
 19. Een vriend van mij heeft dit artikel doorgestuurd naar een insider bij defensie van de luchtmacht, hij moest er om lachen, hij zegt, natuurlijk zijn er aan zo’n gigaproject nog verbeteringen nodig, maar verre van wat hier beschreven wordt, hij hoopt dat de russen het artikel heilig geloven.
  Zelf vind ik het een geldverslindende investering zo tussen de F16 en de onbemande vliegtuigen die de bemande zullen gaan vervangen op termijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ik weet wat ze in Area 51 hebben gedaan. Amerikaanse oud-senator dringt aan op meer UFO-onderzoek

Ik weet wat ze in Area 51 hebben gedaan. Amerikaanse oud-senator dringt aan op meer UFO-onderzoek

Voormalig meerderheidsleider in de Amerikaanse Senaat Harry ...

Mysterieuze krater gespot bij topgeheime Amerikaanse legerbasis. Wat kan dit zijn?

Mysterieuze krater gespot bij topgeheime Amerikaanse legerbasis. Wat kan dit zijn?

Twee YouTube-bloggers zijn op Google Earth op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+