Homepagina » Buitenland » Arts trekt aan de bel: ‘Grootschalig geknoei met Covid-19 overlijdensaktes’
arts
Foto: YouTube/LibertyFellowshipMT

Arts trekt aan de bel: ‘Grootschalig geknoei met Covid-19 overlijdensaktes’

Een video waarin een gerenommeerde Amerikaanse arts onthullingen doet over geknoei met overlijdensaktes is al honderdduizenden keren bekeken.

In de video stelt dr. Annie Bukacek uit Montana dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC artsen opdracht geeft om het aantal coronadoden te overdrijven.

Bukacek, die al 30 jaar overlijdensaktes opstelt, zegt dat mensen niet moeten geloven wat gezondheidsexperts zeggen over de coronapandemie.

Gemanipuleerde coronacijfers

De Montana Daily Gazette besteedde eerder deze week aandacht aan de video in een bericht getiteld ‘Arts uit Montana trekt aan de bel over gemanipuleerde coronacijfers van de CDC’.

In deze video, die is geplaatst door Liberty Fellowship, doet dr. Bukacek haar verhaal:

Viroloog Anthony Fauci, het wetenschappelijke gezicht van de Amerikaanse aanpak van de coronacrisis, zei in de Today Show op NBC dat er ‘absoluut geen bewijs’ is voor geknoei met overlijdensaktes.

Hij sprak van ‘complottheorieën’.

Aanzienlijk lager

“Niemand kan met zekerheid zeggen hoeveel mensen er zijn gestorven aan Covid-19,” aldus Bukacek. “Maar op basis van de manier waarop overlijdensaktes worden ingevuld, kunnen we met zekerheid zeggen dat het aantal aanzienlijk lager is dan ons wordt verteld.”

“Angstzaaiers terroriseren mensen met onjuiste gegevens, met als gevolg dat ze hun vrijheden opgeven,” voegde ze toe.

[KBUL]


Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. En hoe gaat het in Nederland?

  77 likes
 2. Feit is dat er momenteel meer doden in één week vallen dan in ieder geval de afgelopen 40 jaar het geval is geweest. Of het nu door Corona zou komen, Corona met onderliggende ziekte of helemaal geen Corona…

  Er vallen in ieder geval meer doden, dat is een feit. Zie:
  https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?fromstatweb

  44 likes
 3. De berichten in de media over het massagraf in New York is fake nieuws. Het massagraf op New York Island wordt al 150 jaar gebruikt om overledenen te dumpen die te arm zijn voor een normale begrafenis of geen nabestaanden of vrienden hebben om de begrafenis te regelen. Goed bezig de Nederlandse omroep. Zo kennen we ze weer. Ze moeten eens een uitzending van Opgelicht over zichzelf maken.

  En vergeet alle lock down schade te claimen. Daag ze voor de rechter. In Duitsland hebben burgers al succesvol een vonnis gehaald over afgesloten stranden wat onrechtmatig is.

  Verhaal alle schade bij de Nederlandse overheid, de figuren uit de intensieve zorg en virologen die half beneveld en schor vanwege Corona achter een glas wijn in de talk shows opdraven en al stemmingmakend de maatschappij met hun misleidende info ondermijnen.

  Het is een diepe schande dat de hele wereld economie nu de prijs moet betalen van falende zorgsystemen waar jarenlang stelselmatig te weinig in is geinvesteerd. En helemaal onacceptabel is dat deze situatie wordt misbruikt om totalitaire systemen in te voeren.

  Nog steeds zijn er wereldwijd minder Corona doden dan tijdens een normale griepepedimie. Ik kan bewijzen dat de overheid ook in Nederland maar wat roept. De instructies van het RIVM zijn niet consistent. Waarom waarschuwt het RIVM zwangere vrouwen niet? Of heb ik dat gemist. De NHS in Engeland doet dat wel. Waarom is de afstand in de V.S. en Engeland 2 meter en in Nederland 1.5 meter, terwijl het virus airborne volgens de laatste inzichten minstens 3 meter ver draagt. Over de mondkapjes zullen we het maar niet hebben.

  De criminaliteit daalt, melden de media verheugd. Dat is mooi, maar ze hebben de grootste criminelen, de centrale banken die u en mij bestelen door geld bij te drukken niet meegerekend. Als criminaliteit maar groot genoeg is dan ontspring je klaarblijkelijk in deze wereld de dans.

  44 likes
 4. @Stefan

  het virus is geen grote bedreiging voor de gezondheid. (‘Corona’ is maar een naam voor een vrij normale seizoensgriep), maar omdat de hype wordt ingezet om een ongekende wereldwijde (economische) crisis te veroorzaken.

  En die crisis zal worden gebruikt om maatregelen te rechtvaardigen die zonder deze “overmachtsituatie” niet zouden worden geaccepteerd.

  Het is in werkelijkheid geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep.

  39 likes
 5. Het is nu wel duidelijk dat we worden misleid er gaan veel veranderingen plaatsvinden en het is niet de bedoeling dat het klootjesvolk daar inbreng in kan / mag hebben.
  De finaciele markten staan op springen ,de economie ligt op zn gat onrust onder de bevolking oplaaiende conflicten die uit de hand gaan lopen enz..
  bv
  This is Indian Army using 155 mm Bofors heavy artillery on the line of control in Kashmir hitting entirely civilean villages inside Pakistan controlled Kashmir.
  Fierce artillery battles are going on as we write between Pakistan army and Indians.
  Those SOBs are escalating…
  https://twitter.com/ZaidZamanHamid/status/1248697620836515846?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Elist%3Aedelmetaalinfo%3Amiddelkoop_2&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.edelmetaal-info.nl%2F
  Dit kan aardig uit de hand lopen.

  37 likes
 6. Nog een arts die dit naar buiten brengt (zie eerder bericht op deze site van Dr Scot Jensen) Het is duidelijk dat er meer aan de hand is dan dat we weten.

  30 likes
 7. Laat je niet gek maken kijk Jensen https://jensen.nl/
  Al die angstzaaierij laat ze opdonderen die media en Regering
  Al die zgn Rijken de elite zijn armoedzaaiers met hun eeuwige honger naar meer macht en geld
  Pik het niet pak wat hun je willen geven niet aan dan blijven hun ermee zitten

  29 likes
 8. Kan best zijn hoor dat het niet goed bijgehouden wordt en dat het een knoeiboel geworden is, maar deze massa graven zijn in ieder geval niet de normale gang van zaken..

  https://www.youtube.com/watch?v=qsEliYNaWjI

  26 likes
  • 1500 per jaar worden er op hart Island begraven, ook tijdens een epidemie zoals de griep is het gebruikelijk dat hier 100+ doden per dag begraven worden.
   Zoals hier al aangegeven allemaal anonieme sterfgevallen zoals idd zwervers, en die zijn er nog al wat in NY

   24 likes
  • Enkel mensen “zonder familie” (lees : daklozen) worden daar begraven (je ziet ook de witte kruisen wat verder op het terrein), dit gebeurde altijd al op die plaats, ook voor de covid-19 hysterie.

   Wie sterft er vnl aan covid-19 : bejaarden met slechte gezondheid, wat hebben daklozen gemeen : een enorm slechte gezondheid (alcoholiekers, diabetes, verstokte rokers en methverslaafden), covid-19 is besmettelijker dan de gewone griep dus logisch dat er meer doden vallen bij chronisch zieken, die de meeste daklozen toch wel zijn.

   Maar natuurlijk, “MASSAGRAF IN NEW YORK” verkoopt beter en het gepeupel slikt het blijkbaar als zoete koek.

   23 likes
  • Mijn god de influencers van Rutte hebben deze site gevonden. Wat een onzin man. Waar baseer je je onzin op? Of ben je van jezelf een pathologische leugenaar.

   22 likes
   • Buiten. Dat ik je toon t.a.v mijn persoon behoorlijk ongepast vind (ongelofelijk dat dergelijke reactie’s wel geplaatst worden..)kan ik je melden dat juist ik al jaren zeer kritisch ben vwb wat de MSM verteld, Mijn eerdere bericht heeft te maken met het feit dat het dodental gebagatelliseerd wordt wat m.i niet zo is, er is duidelijk een toename ,of er nu geknoeid wordt en/of laks omgegaan wordt met de cijfers of niet.
    Ja er zullen vast regelmatig vele “naamloze” begraven worden,
    Hoe dan ook dit “virus” is een stuk besmettelijker en dodelijker dan de gangbare virussen, e.e.a past helemaal in SAgenda. 21 ben ik het mee eens, maar domweg het kind met het badwater weggooien en denken dat er weinig tot geen gevaar. Meer is en de boel open gegooid kan worden kan ons duur komen te staan.
    De gemoederen laaien zo hoog op dat het lijkt of er alleen nog maar 2 stromingen kunnen bestaan voor /tegen. Geloven/niet geloven.
    Punt is dat. Er een nieuw “virus” is “opgedoken”, en dat we elkaar wel de hersenen kunnen blijven inslaan met wie er het bij het rechte eind heeft, maar daar heeft niemand wat aan.
    Ik ben iig blij dat ik niet de beslissing hoef te nemen of de boel weer open kan ,scholen winkels evenmenten etc,

    37 likes
 9. Ik begrijp de situatie sowieso niet helemaal. Elke dag horen we hoe erg deze ziekte is en dat we de ziekte moeten bestrijden en dat we nooit meer van corona afkomen en paniek en paniek en paniek.
  Is ziekte in welke vorm dan ook, niet iets dat al miljoenen jaren plaats vindt. Iets wat terug gaat naar het ontstaan van het leven? Er zullen altijd ziektes bestaan en er zullen altijd mensen en dieren overlijden aan ziektes. Het is een utopie te denken, dat we ALLE ziektes kunnen uitbannen. Er zal altijd een ziekte zijn dat slachtoffers eist. We moeten eens normaal gaan doen en accepteren dat het leven niet perfect is, dat er vervelende dingen gebeuren en dat er mensen en dieren dood gaan aan ziektes. Onze hele economie gaat naar de klo*en en of we die economie weer kunnen opstarten ….? Als we zo door gaan zitten we straks op een naoorlogs niveau en eten we weer bloembollen met z’n allen….

  23 likes
 10. Waarom is dit soort kwaad toegestaan!? Waar zijn de goede krachten gebleven!?

  15 likes
 11. Deze wetenschap moet 50% van de Nederlanders bereiken. Ik hoop dat Jensen dit ook naar vore brengt. Zijn publiek wordt immers steeds groter.

  13 likes
 12. maar waarom moeten die “klokkenluider artsen” steeds met zo’n doktersjasje ( en wat is dat om haar nek? stetoscoop? )
  op een podia verschijnen? Omdat het overtuigender lijkt arts te zijn?

  13 likes
 13. @Stefan

  Niet omdat het virus een grote bedreiging is voor de gezondheid. (‘Corona’ is maar een naam voor een vrij normale seizoensgriep), maar omdat de hype wordt ingezet om een ongekende wereldwijde (economische) crisis te veroorzaken.

  En die crisis zal worden gebruikt om maatregelen te rechtvaardigen die zonder deze “overmachtsituatie” niet zouden worden geaccepteerd.

  Het is in werkelijkheid geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep.

  13 likes
 14. Ik ben erg blij dat er veel van dit soort ‘leaks’ naar buiten komen!
  Het geeft me wat vertrouwen terug in mensen die werken in het medische systeem.

  3 likes
 15. Must watch.An ICU nurse of 30 years speaks out https://youtu.be/hH4Zhx5FyAo

  0 likes
 16. Straks ga je ook nog zeggen dat er helemaal niemand aan corona overleden is en dat het allemaal een grote samenzwering is van overheden
  om ons binnen te houden.
  Ik zou zeggen neem je je antipsychotica nog wel in? Maak anders maar weer een dubbele afspraak met de psychiater.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

arts

Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak

In april schreven wij over de Amerikaanse ...

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...