Buitenland

Arts trekt aan de bel: ‘Grootschalig geknoei met Covid-19 overlijdensaktes’

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een video waarin een gerenommeerde Amerikaanse arts onthullingen doet over geknoei met overlijdensaktes is al honderdduizenden keren bekeken.

In de video stelt dr. Annie Bukacek uit Montana dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC artsen opdracht geeft om het aantal coronadoden te overdrijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bukacek, die al 30 jaar overlijdensaktes opstelt, zegt dat mensen niet moeten geloven wat gezondheidsexperts zeggen over de coronapandemie.

Gemanipuleerde coronacijfers

De Montana Daily Gazette besteedde eerder deze week aandacht aan de video in een bericht getiteld ‘Arts uit Montana trekt aan de bel over gemanipuleerde coronacijfers van de CDC’.

In deze video, die is geplaatst door Liberty Fellowship, doet dr. Bukacek haar verhaal:

Viroloog Anthony Fauci, het wetenschappelijke gezicht van de Amerikaanse aanpak van de coronacrisis, zei in de Today Show op NBC dat er ‘absoluut geen bewijs’ is voor geknoei met overlijdensaktes.

Hij sprak van ‘complottheorieën’.

Aanzienlijk lager

“Niemand kan met zekerheid zeggen hoeveel mensen er zijn gestorven aan Covid-19,” aldus Bukacek. “Maar op basis van de manier waarop overlijdensaktes worden ingevuld, kunnen we met zekerheid zeggen dat het aantal aanzienlijk lager is dan ons wordt verteld.”

“Angstzaaiers terroriseren mensen met onjuiste gegevens, met als gevolg dat ze hun vrijheden opgeven,” voegde ze toe.

[KBUL]

4.4 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ton
Ton
4 jaren geleden

Het is nu wel duidelijk dat we worden misleid er gaan veel veranderingen plaatsvinden en het is niet de bedoeling dat het klootjesvolk daar inbreng in kan / mag hebben.
De finaciele markten staan op springen ,de economie ligt op zn gat onrust onder de bevolking oplaaiende conflicten die uit de hand gaan lopen enz..
bv
This is Indian Army using 155 mm Bofors heavy artillery on the line of control in Kashmir hitting entirely civilean villages inside Pakistan controlled Kashmir.
Fierce artillery battles are going on as we write between Pakistan army and Indians.
Those SOBs are escalating…
https://twitter.com/ZaidZamanHamid/status/1248697620836515846?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Elist%3Aedelmetaalinfo%3Amiddelkoop_2&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.edelmetaal-info.nl%2F
Dit kan aardig uit de hand lopen.

Brandnetel
Brandnetel
4 jaren geleden

Deze wetenschap moet 50% van de Nederlanders bereiken. Ik hoop dat Jensen dit ook naar vore brengt. Zijn publiek wordt immers steeds groter.

René
René
4 jaren geleden

Feit is dat er momenteel meer doden in één week vallen dan in ieder geval de afgelopen 40 jaar het geval is geweest. Of het nu door Corona zou komen, Corona met onderliggende ziekte of helemaal geen Corona…

Er vallen in ieder geval meer doden, dat is een feit. Zie:
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?fromstatweb

Nico
Nico
4 jaren geleden

Nog een arts die dit naar buiten brengt (zie eerder bericht op deze site van Dr Scot Jensen) Het is duidelijk dat er meer aan de hand is dan dat we weten.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x