Homepagina » UFO » Amerikaanse overheid heeft ‘fysiek UFO-bewijs’ in handen. Tv-presentator doet opzienbarende uitspraken
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Amerikaanse overheid heeft ‘fysiek UFO-bewijs’ in handen. Tv-presentator doet opzienbarende uitspraken

De Amerikaanse tv-presentator Tucker Carlson deed tijdens een recent interview met de Britse oud-defensieambtenaar Nick Pope enkele opzienbarende uitspraken.

De Fox News-anchor sprake met Pope onder andere over het onderzoek naar ongeïdentificeerde vliegende objecten oftewel UFO’s.

In een aflevering van het tv-programma Ancient Aliens, die op 22 november werd uitgezonden, claimde Carlson van een ‘goed geïnformeerde bron’ te hebben vernomen dat de Amerikaanse overheid fysiek bewijs heeft van buitenaards bezoek.

Wrakstukken

“Ik heb van iemand die goed geïnformeerd is gehoord dat de Amerikaanse overheid fysiek bewijs in handen heeft dat ons veel meer kan vertellen over wat dit voor objecten zijn,” zei hij.

Pope vroeg hem vervolgens of hij verwees naar wrakstukken van UFO’s.

“Dat klopt,” zei Carlson.

Trump

In juli vroeg de presentator president Donald Trump nog naar de mogelijkheid dat we worden bezocht door een intelligent buitenaards ras.

Trump reageerde dat hij hier persoonlijk niet in gelooft, maar voegde daar gelijk aan toe dat alles mogelijk is.

Hij ontkende verder dat de Amerikaanse luchtmacht een gecrashte UFO in handen heeft.

Bekijk het fragment hieronder:


[Inquisitr]Vond je dit artikel goed? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Altijd die geheimzinnigheid, veel mensen weten dat het een feit is dat er meer bestaat dan alleen ons saaie bestaan. Dit gedraai en gekonkel duurt nu al ruim 70 jaar, genoeg is genoeg. Waar zijn ze bang voor, dat mensen het niet aan kunnen? Nee geloven in een onzichtbare pappie in de lucht daar wordt een ieder wijzer van. Het heeft al veel te lang geduurd allemaal, het is allang tijd voor een andere weg, zonder religie en meer van die onderdrukkende waanzin.

  12 likes
 2. horen we al zoooo lang.
  disclosure is al 50 jaar ‘om de hoek’ lol

  11 likes
 3. Gebaseerd op Ancient Aliens,dus waarheid of ñiet
  het moet verkopen.Net zoals die andere leugens.

  7 likes
  • Er komt geen disclosure want dan gaat het verdienmodel van de kerk onderuit. De overheden beschermen liever de pedo priesters dan bekend te maken wat ze weten. Er heerst een angstcultuur onder defensie medewerkers, politie, piloten en vul maar aan. Natuurlijk weet Trump dat UFO’s bestaan maar hij mag niets zeggen. Anders komen de mannen in black hem mogelijk iets aandoen. Niemand is momenteel op aarde de baas. Zelfs de zogenaamde elite niet. De regie ligt elders in het universum.De aarde is een kolonie die door de mensheid wordt kapotgemaakt. Lang zal het niet meer duren voordat alle gevestigde dingen zullen verdwijnen. Er komt massa sterfte. We zullen in een boom moeten kimmen om nog leven waar te nemen. Maar eerst zal de cashloze Baal maatschappij haar terreur uitoefenen. We zullen zonder het getal/ merkteken van het beest niet kunnen kopen en verkopen. Het leven in de zeeen zal voor 1/3 sterven (Lees het BBC bericht over de oceanen die zonder zuurstof raken) Dit plus nog veel meer rampen zoals een meteoriet inslag komt eraan. Na deze opschoning zal de planeet weer in glorie herstellen en vol zijn van de kennis van de schepper.

   2 likes
 4. Dit soort fantasie fantasieën (Aliens bestaan, we leven in en simulatie) worden expres de wereld ingeholpen, (door veelal geheime dienst agenten) om jullie weg te houden van Zelfonderzoek. Want als de orde ergens bang voor is, is het wel de ontwaakte mens.

  5 likes
 5. Dat heeft ie van Luid Elizondo. TTSE en het leger zijn die onderdelen aan het onderzoeken.

  2 likes
 6. Dus al meer dan 50 jaar zijn er veel leden van de Amerikaanse overheid geïnformeerd over het bestaan van neergekwakte wrakken van buitenaardse afkomst, bij navraag allemaal goed geïnformeerde bronnen. Maar erg veel slimmer dan de mens zijn die buitenaardsen dan ook weer niet, als hun ruimteschip te pletter valt op de aarde. Richting Mars heeft de mens ook zo het een en ander kapot laten vallen. Maar ja, wrakken die men op aarde vind kunnen net zo goed van NASA zelf zijn. Eerst zien dan geloven.

  2 likes
  • De vliegende schitels worden daar bij design neergelegd/neergestort. “Ze” willen dat wij die schotels vinden, bestuderen en namaken. Om ons onder druk te zetten, doen ze dingen zoals raketten uit de lucht schieten en atoomwapens uit of aanzetten, zodat ze een existentiele dreiging vormen voor de mensheid. De nazi’s hadden al schotels gevonden, en hebben daar veel van geleerd. Dit verklaard hoe een groep mensen diep in het geheim al lang een ufo hebben gebouwd. Ik geloof dat de tictac ufo, met zijn antennes, uit 2004 van het nemitz incident; mensenwerk is. De buitenaardsen laten ook express ufos neerstorten in landen zoals china en rusland. Amerika past wel op met ruzie maken met die landen, want ze weten niet hoever zij zijn met het begrijpen en namaken van ufo technologie.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Waarom big farma niets wil weten van ‘hét middel tegen corona’

Medicijnmakers zullen een fortuin verdienen aan corona, ...

corona

‘Paniek rond corona eist meer levens dan het virus zelf’

De paniek rond corona begint levens te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.