Binnenland

Jurist over ‘heksenjacht’ op ongevaccineerden: ‘Dit is een misdaad tegen de menselijkheid’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het OMT adviseert het kabinet een lockdown van zo’n twee weken af te kondigen om de oplopende coronacijfers te bestrijden. Vanwege de ‘ernst van de coronasituatie’ valt daar niet aan te ontkomen, aldus bronnen rond het OMT.

Evenementen zouden moeten worden geschrapt en theaters en bioscopen zouden dicht moeten. Na de lockdown kunnen ongevaccineerden geen QR-code meer krijgen. Een dergelijke 2G-regel is in andere landen al ingevoerd, bijvoorbeeld in Duitsland, waar recordaantallen ‘besmettingen’ worden geregistreerd.

“Kijk maar wat een succes 2G is in Duitsland: ze hebben er nog nooit zoveel ‘besmettingen’ gehad! Follow the science!” twittert FVD-leider Thierry Baudet.

Mona Keijzer

Voormalig staatssecretaris Mona Keijzer, die door premier Rutte werd ontslagen na kritiek op de coronapas, noemde dit 2G-systeem al in haar afscheidsbrief.

“Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt), het zogenaamde G2-systeem, is onnodig en niet proportioneel,” aldus Keijzer.

Dit begint steeds meer te lijken op een religieuze sekte

“De heksenjacht op ongevaccineerden begint nu echt met de 2G-regel,” schrijft jurist Ghislen Nysten. “Dit begint steeds meer te lijken op een religieuze sekte.”

“Mensen worden vernederd om zich zo te laten bekeren tot de OMT-sekte van gevaccineerden. Dit is mensonterend en een misdaad tegen de menselijkheid,” benadrukt Nysten.

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Doornbos
Jan Doornbos
9 maanden geleden

Tja, ze ‘vernederen’ maar een eind weg. Bij mij werkt dat in elk geval niet, en die dag komt ook niet. Waarvan akte. Eens kijken wat ome Hugo vandaag te melden heeft. ‘Wanneer hij zegt dat Sinterklaas bestaat, zet half Nederland zijn schoen’. Dat is het niveau anno 12 november 2021.

Blurrr
Blurrr
9 maanden geleden

Aansluitend, https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35447_wet_gegevensverwerking_door Het delen van gegevens van ongevaccineerden.

Annette
Annette
9 maanden geleden

Inderdaad! Dit LIJKT niet op een heksenjacht op ongevaccineerde mensen, maar het IS een heksenjacht op ons.

Ik kan mij nog goed herinneren, dat wij onder geen beding een vergelijking mochten maken met wat er in de Tweede Wereldoorlog gebeurde met de joden, de zigeuners, de communisten (apart dat zij toentertijd werden gedemoniseerd) en nog wat groepen mensen.

NU, anno 2021, worden de pijlen gericht op verstandige mensen, die onderzoek hebben gedaan naar de experimentele gentherapie.

Op basis van deze onderzoekingen hebben zij besloten om NIET als proefkonijn te dienen.

Nog NOOIT eerder in de geschiedenis is het voorgekomen, dat een nieuwe “methode” (ik weiger pertinent om het een vaccin te noemen) op een zó grootschalige manier is ingezet.

Ook het feit, dat nauwelijks iemand op de hoogte is van de “speciale” ingrediënten (ik bedoel hiermee informed consent) is nog nooit voorgekomen.

Tot nu toe werden nieuwe medicijnen en vaccins getest op een groep mensen, die goed geïnformeerd en ook nog eens betaald werden.
Zij wisten dat zij een bepaald risico liepen, maar dat deden zij, hetzij vanwege de toch best wel aardige betaling (arme studenten) of omdat zij graag een bijdrage wilden leveren aan de wetenschap.

Nu heeft dat er niets meer mee te maken.
Wat het duistere plan hier achter is, dat weten de meesten van ons.

Wat mij vooral ongelooflijk tegenvalt van wat er nu gebeurt, is dat zovelen er geen enkel probleem mee hebben, dat grote groepen mensen worden buitengesloten.

De saamhorigheid binnen de maatschappij is zoek. Die is er alleen nog maar binnen de groepen van ongevaccineerde mensen.

Toch ben ik ervan overtuigd, dat als WIJ overal straks worden buitengesloten, de cijfers NOG harder gaan stijgen. Simpelweg omdat die arme schapen totaal geen eigen weerstand meer hebben.

Dat is natuurlijk aan het begin van het jaar al door vele ECHTE experts voorspeld: als een mens geen weerstand heeft, kan een simpel griepje al fataal zijn.

Het wordt een donkere winter. En wij zullen deze doorstaan door onze eigen weerstand goed op orde te houden.

Probeer positief te blijven en steek vooral vaak kaarsjes aan. Deze zorgen voor positieve gedachten en vooral LICHT.

wolfje168
wolfje168
9 maanden geleden

De pillen komen eraan. Eens zien wat de onderwijzer daar over ingefluisterd krijgt. Ik kan het wel raden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

170
0
We lezen graag je reactie!x