Binnenland

Verpleegkundige in brief aan VVD over 2G-model: ‘Ik wil u ten zeerste adviseren om deze weg niet in te slaan’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op dinsdag 2 november sprak minister De Jonge tijdens de persconferentie over het mogelijk verplicht tonen van QR-codes op het werk en scholen in de toekomst. Daarnaast wordt er gesproken over het invoeren van het 2G-model. Ongevaccineerden krijgen dan niet langer een QR-code.

GGZ-verpleegkundige Ricardo Kessels kan niet langer stilzwijgend toezien. Hij heeft een ‘zeer kritische brief’ geschreven die gericht is aan de parlementariërs van de VVD.

“Mijns inziens is het onethisch om er per definitie over na te denken om mensen op deze manier te dwingen tot vaccinatie,” zegt de verpleegkundige over de 2G-regel. “Mensen worden getroffen in hun levensonderhoud.”

Waarom worden er cijfers gepresenteerd die niet accuraat zijn?

“Ik wil u ten zeerste adviseren om deze weg niet in te slaan en hier als partij voor te gaan liggen. Dit is een vreselijke handeling waar u niet aan moet willen beginnen,” schrijft hij.

De verpleegkundige wijst er in zijn brief op dat de cijfers die werden genoemd tijdens de persconferentie niet accuraat en up to date zijn. “Zo wordt er verteld dat 80 procent van de ziekenhuisopnames bestaat uit ongevaccineerden. Een dag later blijkt echter dat deze cijfers anders zijn.”

Op 3 november werd gemeld dat het aantal ongevaccineerden in de ziekenhuizen nog maar 56 procent bedraagt. En ook deze cijfers bleken te optimistisch te zijn.

“Waarom worden er cijfers gepresenteerd die niet accuraat zijn?” vraagt Kessels. “Is dit om de polarisatie binnen ons land een extra zetje te geven? Is dit om het pakket met maatregelen te kunnen verantwoorden naar het volk?”

Zeer verontrustend en gevaarlijk

Hij vindt de toon die gevoerd werd tijdens de persconferentie ‘zeer verontrustend en gevaarlijk’. “De overheid lijkt hiermee bewust een groep in de hoek te willen drijven.”

Kessels adviseert de VVD de Tweede Kamer ervan te doordringen voorzichtig te zijn met uitspraken die gedaan worden omtrent veiligheid, doeltreffendheid, effectiviteit en werkzaamheid van de vaccins.

De beweringen die worden gedaan, doen hem denken aan een aflevering van Zembla waarin de lobby rondom de griepprik aan het licht komt.

“Cijfers vanuit Engeland, Israël en België laten zien dat de effectiviteit afneemt en dat er steeds meer gevaccineerde ouderen in het ziekenhuis liggen,” schrijft de verpleegkundige.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Doornbos
Jan Doornbos
8 maanden geleden

Zeer goed! Het kabinet gaat dan ook de volgende week naar Zeeman. Voor een nieuwe dekmantel.

Jeff
Jeff
8 maanden geleden

Ik denk de reactie wel te weten, als je al een reactie krijgt.

cieleke
cieleke
8 maanden geleden

kritiek geven mag niet hun wil is noodwet pardon wet
dusssssss je moet gewoon luisteren en je
b..k houden

Marco "
Marco "
8 maanden geleden

Pracht brief ! / Ben alleen bang dat tie bij de rest van de ongewenste post komt ( laat staan gelezen )

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x