Buitenland

Bolsonaro confronteert WHO-chef: ‘Er sterven mensen na de tweede dosis’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken waarop de Braziliaanse president Jair Bolsonaro WHO-chef Tedros Adhanom confronteert met het feit dat veel mensen na de tweede dosis van het vaccin corona krijgen. De beelden zijn gemaakt tijdens de recente G20-top in Rome.

Bolsonaro uitte kritiek op de vaccinpaspoorten. Hij zei dat mensen moeten werken om brood op de plank te krijgen. De president voegde toe dat de lockdownmaatregelen de wereldeconomie hebben ontwricht en waarschuwde dat ‘als dit doorgaat, de economie zal instorten’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Adhanom zei te denken dat er geen nieuwe lockdowns nodig zijn en dat het vaccinpaspoort in bepaalde gevallen discriminatie kan zijn.

Er sterven in Brazilië veel mensen na de tweede dosis

“In Brazilië krijgen veel mensen na de tweede dosis corona,” zei Bolsonaro, waarop de WHO-baas reageerde dat het vaccin de verspreiding van corona niet voorkomt, maar het risico op ernstige ziekte en sterfte reduceert.

“Er sterven in Brazilië veel mensen na de tweede dosis,” benadrukte Bolsonaro. Adhanom weet dat aan de onderliggende aandoeningen.

Bolsonaro zei dat gouverneurs en burgemeesters de vaccinatie voor kinderen verplicht willen stellen en dat hij daar niets over te zeggen heeft. Adhanom zei dat de WHO adviseert het vaccin niet aan kinderen te geven.

De levens van onze kinderen staan op het spel

De Braziliaanse president klaagde vervolgens dat hij wordt beschuldigd van het verspreiden van ‘fake news’ als hij vragen stelt over het vaccin. “Onze handen zijn gebonden, de levens van onze kinderen staan op het spel,” zei Bolsonaro.

Hij is al geruime tijd sceptisch over het vaccin en de coronamaatregelen. Toen hij in september in New York was om de VN-vergadering bij te wonen, moest hij zijn pizza buiten een restaurant opeten omdat hij niet gevaccineerd is.

[Summit News]

4.9 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Graag wat meer geluid, van twijfelende en wijfelende regeringsleiders. SPEAK IT OUT! NOW PLEASE

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Kijk eens op 112meldingen en zie dat er bijna iedere minuut ambulances uitrijden. Dat zal vast niks met die spuitjes te maken hebben. Ik weet wel beter, heb me allang geleden erin verdiept en er geen genomen. Ik ben er zo blij om.

Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Bolsonaro wordt door de MSM in kwaad daglicht gezet, met name door de NOS ,die hebben daar een handje aan.
Oa dat het volk tegen hem is in Brazilië.
Bolsonaro is iemand die het ook inziet !, dat er iets niet klopt.
Daar heb je wat aan !!!
Hij mag voor mij iplv. Fuehrer Ruettler naar Nederland komen.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Als het na de 2de dosis al zo’n drama is dat de massa kennelijk geen probleem vindt, hoe zal het dan gaan met de 3de wonderboostershot?

Daar de massa kennelijk nog steeds gelooft in de wonderprikjes en de 3G volop steunen zeg ik: laat de derde wonderboostershot maar komen.
Kennelijk moet de massa eerst bij bosjes dood neervallen voordat de ogen opengaan, als de massa al wil dat de ogen opengaan want ik kijk er niet raar vanop dat de massa maar al te graag nog een vierde, vijfde en een zesde wonder-wonderboostershotjes wil laten injecteren.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x