Mens en DierCorona

Het G2-systeem: Weet Mona Keijzer meer over de koers van het coronabeleid dan officieel bekend is?

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is veel mensen opgevallen dat Mona Keijzer (CDA) in haar afscheidsbrief verwijst naar het G2-systeem. Ze schrijft: “Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt), het zogenaamde G2-systeem, is onnodig en niet proportioneel.” Oftewel: ook negatief geteste mensen zouden niet meer naar binnen mogen.

Onderzoeksjournalist Thomas Bollen vraagt zich af: “Weet Mona Keijzer meer over de uitgestippelde beleidskoers dan officieel bekend is? Zal het kabinet ‘langzaam overgaan naar een G2-systeem’, waarbij zelfs een negatieve test geen toegang meer geeft aan het sociale leven? Op basis waarvan? Is het OMT al om advies gevraagd?”

Er wordt hier dus in het kabinet allang over gesproken

Publicist Sietske Bergsma wijst erop dat het G2-systeem in Duitsland al gauw het 3G-systeem opvolgde ‘om redenen die evident zijn’: iedereen de prik opdringen. “Rutte volgt Merkel, al maanden,” zegt Bergsma.

“Er wordt hier dus in het kabinet allang over gesproken,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek. “Mona Keijzer waarschuwt ons in haar afscheidsbrief.”

Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse voegt toe: “Neem aan dat journalisten nu aan het achterhalen zijn wat dit te betekenen heeft? Verval van testmogelijkheden? Nog meer drang of zelfs dwang?”

Bijval uit eigen gelederen

Ondertussen spreken steeds meer mensen hun steun uit voor Keijzer. Ze krijgt ook bijval uit eigen gelederen. Zo twittert de Haarlemse CDA-wethouder Michel Rog: “Zonde dat Mona Keijzer de landelijke politiek verlaat. En wát een sterke brief. Respect! Als mede-CDA’er helemaal eens: de coronapas leidt tot tweedeling in de samenleving, staat op gespannen voet met vrijheidsrechten en is niet proportioneel.”

4.8 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Waar het naar toe gaat?

Naar totalitarisme.
Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.
Is bekrachtigd op 17 maart j.l. door de massa.

Rapture Ready
Rapture Ready
7 maanden geleden

Als Mona nog verder uit de school klapt, voorzie ik niet veel goeds. Zo werd dr. Kerry Mullis (de ontwerper van de PCR test) destijds ‘vakkundig’ uit de weg geruimd (vreemd/dubieus eenzijdig ongeluk) nadat hij her en der verkondigde dat deze test absoluut ongeschikt is en al helemaal op de manier waarop deze door alle overheden zouden worden gebruikt.

Het ging nooit over onze gezondheid, en het gaat niet over onze gezondheid, maar om de agenda van het WEF.

Hugo is een trekpop, die zomaar voor de leeuwen (woedende burgers) gegooit kan worden (tenzij hij tot de 14 statanische bloedlijnen behoort = top kabal). Dit geldt ook voor Rutte e.v.a.

Bekijk hun voorgeslacht eens en schrik?…..

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Nou met Prikken gaan ze minimaal door tot het 5G-Systeem…G2-Systeem betekent in Israël inmiddels al dat je Volledig Ongevaccineerd Bent en dus Nergens meer naar binnen mag zonder je 3G-Systeem…”Volledig” Gevaccineerde Nederlanders zijn dus niet Langer welkom in Israël eerst ff upgraden naar 3G dus! Na Vijf prikken ben je trotse bezitter van het 5G-Systeem & zit je inmiddels zo Vol met Grafeenoxide & andere Teringzooi dat ze je moeiteloos op het uitgerolde Weaponized 5G-Netwerk kunnen aansluiten of zelfs kunnen Liquideren op Semi-Natuurlijke wijze…

Bertje
Bertje
7 maanden geleden

Dat gaat uiteraard gebeuren. Wat ook opvallend is dat deze QR waanzin in alle eurolanden gebeurt en de Europese landen zonder euro dit niet doen. Alvast voorsorteren op de CBDC..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x