Mededelingen

Jaaroverzicht 2013: de meest gelezen artikelen

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedere dag staan er opzienbarende gebeurtenissen en revolutionaire doorbraken in het nieuws, maar welke berichten of ontdekkingen hadden volgens u als lezer echt betekenis?

Niburu geeft zo aan het einde van 2013 een top 13 van de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Veel van onze lezers en mensen op alle mogelijke posities komen nu tot de slotsom dat de mensheid wordt afgeluisterd door de NSA. Het gaat daarbij om onderwerpen die juist niet alleen met terrorisme te maken hebben, maar met de doofpotaffaires die in stand moeten worden gehouden.

1. Niburu staat klaar – Update 2 – De ontknoping

Na 11 bewogen jaren met Niburu en SOPN vanaf 2002 kunnen we nu zeggen dat we klaar zijn. We hebben getracht zoveel mogelijk mensen inzichten te geven over de situatie op aarde en daarbuiten. Natuurlijk was er veel ongeloof en hebben we veel kritiek gehad op onze bekendmakingen als onafhankelijk persbureau.

2. Niburu staat klaar – De tijd van onthullingen is NU

Ten eerste willen wij iedereen heel erg bedanken voor het vertrouwen, de steun en de donaties die we tot dusver hebben mogen ontvangen. Uit de vele reacties, telefoontjes, mails en bezoekjes blijkt dat wij niet alleen klaar staan, maar in Nederland en België met velen zijn. Jullie steun is voor ons van groot belang in deze heftige achtbaanrit.

3. Niburu staat klaar – Update 1 – Nog meer onthullingen

In een stampvolle zaal van het Meisjeshuis in Delft presenteerde dr.ir. Coen Vermeeren zijn boek ‘UFO’s bestaan gewoon’. Niburu TV was erbij. Voor zijn boek verzamelde Vermeeren onder meer UFO-waarnemingen van piloten, politieagenten en astronauten.

4. Boekpresentatie ‘UFO’s bestaan gewoon’ (video)

De twee bekendste klokkenluiders van dit moment, Edward Snowden en Julian Assange, kwamen in bijna alle programma’s voorbij. Snowden lekte informatie over spionageactiviteiten binnen het PRISM-programma van de NSA op internet. Het ging hierbij om een presentatie waarin werd uitgelegd hoe de NSA wereldwijd communicatie in de gaten houdt.

5. Niburu, klokkenluider Snowden en de NSA – Update 1

Er was veel aandacht voor klokkenluider Edward Snowden, de 29-jarige oud-CIA-medewerker die het bestaan van een groot afluisterprogramma bekendmaakte. Snowden lekte informatie over het geheime Amerikaanse onderzoeksprogramma PRISM aan The Guardian en The Wasington Post.

6. Niburu, klokkenluider Snowden en de NSA

Op 25 november 1912 vroeg Marshall Gardner uit Aurora in de Amerikaanse staat Illinois patent aan op een uitvinding waarmee hij de holle aarde uitlegde. Achttien maanden later, op 12 mei 1914, kende het United States Patent Office patent 1096102 toe aan Gardner. Zijn ontdekking werd al snel één van de grootste militaire geheimen in de geschiedenis.

7. Wat u niet mag weten: De holle aarde (video)

Er bestaat een veilig en effectief middel tegen kanker, maar de farma-industrie is er niet in geïnteresseerd omdat het niet kan worden gepatenteerd. Dichloorazijnzuur (DCA) is een organische verbinding die de groei van kankercellen onderdrukt zonder daarbij de gezonde cellen aan te tasten.

8. Spotgoedkoop medicijn tegen kanker niet interessant voor farma-industrie

In 1969 verschijnt het boek Buitenaardse beschaving en wordt gelijk een bestseller. De auteur, Stefan Denaerde, stuit al zeilend op de Oosterschelde bij toeval op een UFO onder het wateroppervlak en staat vervolgens oog in oog met acht buitenaardse wezens, afkomstig van een planeet buiten ons zonnestelsel.

9. Buitenaardse beschaving: de planeet Iarga (video)

Waarom vallen Franse kinderen nauwelijks ten prooi aan ADHD? Is het een hersenaandoening? In de Verenigde Staten zien kinderartsen ADHD als een biologische aandoening. Er wordt bij voorkeur behandeld met medicijnen als Ritalin en Adderall. Franse kinderartsen zien ADHD daarentegen als een medische aandoening die wordt veroorzaakt door psychosociale factoren. De Franse artsen verkiezen een onderzoek naar de onderliggende factoren vaak boven een behandeling met medicijnen. Voor de onderliggende sociale context wordt daarna een passende therapie gezocht.

10. Waarom Franse kinderen bijna geen ADHD hebben

Op Google Earth zijn op Antarctica twee openingen te vinden die zich tot onder het oppervlak lijken uit te strekken. Volgens sommigen zijn het natuurlijke grotten die gevormd zijn als gevolg van de extreme weersomstandigheden op de Zuidpool.

11. Google Earth laat vreemde openingen op Zuidpool zien

Waarom liggen supermarkten vol met margarine, een kunstmatige substantie die bestaat uit additieven en goedkope oliën? Zonder kleurstoffen is margarine niet zachtgeel, maar donkergrijs. Er komt steeds meer bewijs dat het advies over hartziekten, cholesterol en de consumptie van vet en oliën is gebaseerd op leugens en misleiding.

12. Roomboter is gezond en margarine is chemische troep

Er worden steeds vaker vreemde objecten waargenomen bij de zon. Is er een verband tussen de objecten en het zonnemaximum? De mysterieuze objecten zijn door diverse telescopen vastgelegd. Het lijkt niet te gaan om artefacten, beeldelementen die oorspronkelijk niet in de foto’s aanwezig waren.

13. ‘Buitenaardse beschavingen gebruiken zon als sterrenpoort’

Namens het gehele Niburu-team een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2014 gewenst.

Volg ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Volg ons via YouTube

Help Niburu onthullend en bewustmakend nieuws te blijven brengen. U kunt ons hier steunen door middel van een donatie.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jer
Jer
10 jaren geleden

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2014.

Hopen dat 2014 het jaar voor ons alle word.

Ruud
Ruud
10 jaren geleden

Volgens mij heeft het bovenstaand artikel een poolshift ondergaan

huisheks
huisheks
10 jaren geleden

Allemaal een heel oplettend en tevreden 2014 gewenst.

ps.
kunnen wij nog updates over planeet X tegemoetzien ?

kim
kim
10 jaren geleden

Een gelukkig nieuwjaar ,2014,gewenst voor iedereen,! 🙂

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x