Mens en Dier

Kandidaat-Eurocommissaris Hoekstra krijgt wind van voren: ‘Wat een afzichtelijk staaltje kruiperij!’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Kandidaat-Eurocommissaris Wopke Hoekstra heeft spijt van zijn harde opstelling jegens Zuid-Europese landen die aandrongen op coronasteun. Hij zei dat tijdens een hoorzitting waarin hij het vertrouwen van het Europarlement probeerde te winnen.

Toen Hoekstra minister van Financiën was, stelde hij zich streng op voor onder meer Italië en Spanje, wat hem op grote verontwaardiging kwam te staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Alles voor een dikbetaald baantje

Hij boog diep voor het Europees Parlement. Zo wil hij een nog steviger klimaatbeleid en ook steunt hij de natuurherstelwet waar de christendemocraten tegen waren.

“Wat een afzichtelijk staaltje kruiperij!” reageert jurist Theo Hiddema. “Politieke ambitie kan leiden tot hersenverweking.”

Jan Dijkgraaf schrijft: “Walgelijke baantjesjager.” PVV-leider Geert Wilders haakt hierop in: “Alles voor een dikbetaald baantje.”

Een pijnlijke vertoning

“Deze mensen vinden niets. Zijn als acteurs. Draaien verschillende plaatjes, al naar gelang het publiek. En dan verbaasd zijn dat kiezers ze niet geloven,” aldus hoogleraar Ewald Engelen.

Ook Tweede Kamerlid Derk Jan Eppink (BBB) zag de hoorzitting. “Alsof hij solliciteerde bij de paus. Kuste de zegelring, knielde voor het altaar en biechtte zijn zonden op (Nederlands verzet tegen het coronafonds). Een pijnlijke vertoning,” vindt Eppink.

4.8 205 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
6 maanden geleden

Deg1e die betaalt🐕‍🦺, bepaalt🤭 de EU!🤔

aar om engeland
aar om engeland
6 maanden geleden

Nu nog afwachten hoever een RUTTE zal kruipen indien er een functie voor hem gevonden is .Vermoedelijk zal hem weinig in de weg staan gezien hij in al zijn kabinetten voor alles tekende en zijn zegen aan gaf ,behalve indien het nederland betrof .Dan was hij niet thuis .En kwam hij na afloop met een kukverhaal dat hij niet andrs kon .En dat hij zo zijn best had gedaan voor onnze belangen ,zijn belangen dus .

Anja Heij
Anja Heij
6 maanden geleden

Willen we dat Nederlandse kneuzen Europa verder verzieken?
Willen we dat Europese kneuzen Nederland verder verzieken?
Het is hoog tijd dat alle incapabele gehersenspoelde puppets die politicus spelen afgeserveerd worden.
Het is hoog tijd voor richtingverandering zodat ik me niet langer hoef te schamen voor de voortrekkersrol richting afgrond die mijn land heeft.

Zowel in Nederland als Europa zijn voldoende echte mensen met hun hart en hoofd op de juiste plaats. Ik bid voor nog veel meer wakkere mensen zodat we het tij kunnen keren en een maatschappij creëren die wél goed leefbaar is.

Verzetskabouter
Verzetskabouter
6 maanden geleden

De woorden; ‘cristenhond obey’ komt nu gelijk bij mij naar voren.

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x