Buitenland

‘Deze prik is heel iets anders dan je denkt’

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In ruim een maand tijd werden in Israël ruim vier miljoen prikken gegeven, op een totaal van negen miljoen inwoners. Daarmee is Israël wereldwijd koploper. De Israëlische oud-premier Ehud Barak zei dat Israël zoveel doses heeft gekregen omdat het land ‘de perfecte proeftuin was voor Pfizer’.

In feite wordt de hele Israëlische bevolking onderworpen aan een experiment met een technologie die decennialang mislukte in het laboratorium, schrijft de Israëlische gezondheids- en wellnesscoach Ilana Rachel Daniel in een opiniestuk. Ze voegt toe dat mensen geen vaccin toegediend krijgen. De CDC, het Amerikaanse RIVM, definieert een vaccin als ‘een product dat iemands immuunsysteem stimuleert om immuniteit tegen een bepaalde ziekte op te bouwen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We hebben hier te maken met een experimentele en nieuwe technologie. Het coronavaccin is een medisch hulpmiddel in het formaat van een molecuul, aldus Daniel. Er wordt kunstmatig messenger-RNA ingespoten, afgekort tot mRNA, dat cellen ertoe aanzet om – in dit geval – een spike-eiwit te produceren. “Een mRNA-vaccin is geen vaccin, omdat het geen immuunrespons opwekt. Dit is genetische manipulatie.”

Roekeloos

Het kan niet worden verwijderd en niet worden uitgezet. En er is geen overheid of farmaceut ter wereld die verantwoordelijk wordt gehouden als je er ernstige schade aan overhoudt. Daarbij valt te denken aan auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, de aangezichtsverlamming van Bell en zelfs sterfte.

Daniel vindt het roekeloos om een experimentele technologie te injecteren bij mensen die nauwelijks tot geen risico lopen om te sterven aan corona. Het getuigt volgens haar ook van minachting voor menselijk leven.

[Israel National News]

4.7 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo Huijnen
Theo Huijnen
3 jaren geleden

OMG

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Maar ja, de vaccinaties zijn ook bedoeld voor dit soort mensen:
https://t.me/kenjebsen/3216

Jan
Jan
3 jaren geleden

90% neemt het vrijwillig in en de rest wordt t.z.t. Gedwongen

https://twitter.com/George_nl
https://twitter.com/George_nl
3 jaren geleden

Klopt, het betreft gen-therapie in testfase tot 2023. Keep up the good work!

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x