Mens en Dier

Bizarre claim slachtoffer: ‘Epstein veranderde voor mijn ogen van gedaante’

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Ze kwam al vaak voorbij in de media en vorig jaar was ze ook te zien in een nieuwe documentaire die werd uitgezonden op de BBC. Juliette Bryant sprak zich daarin uit over wat ze heeft meegemaakt op het beruchte ‘pedo-eiland’ van Jeffrey Epstein.

Ze was 20 jaar oud toen ze werd geronseld. Ze droomde van een carrière als model en dacht dat haar dromen uitkwamen toen het Amerikaanse model Naja Hill haar introduceerde bij Epstein. Hij beloofde de Zuid-Afrikaanse naar New York te halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In plaats daarvan nam hij haar mee naar zijn beruchte privé-eiland. “Ik zat in de val,” zegt ze in de documentaire. “Er zijn daar dingen gebeurd die me zo bang hebben gemaakt dat ik er niet over kan praten.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel erg beangstigend

Ze kan er nu wel over praten. In gesprek met filmmaker Richard Willett heeft Juliette een wel heel bizarre claim gedaan. Ze beweert namelijk dat ze met eigen ogen heeft gezien hoe Epstein van gedaante veranderde. Gaan de media hier ook over berichten?

“Het was heel erg beangstigend,” zegt Juliette. “Ik zag hem in iets veranderen. Als iemand anders me dit had verteld, zou ik het niet hebben geloofd.”

“Het is niet makkelijk om hierover te praten want veel mensen zullen dit niet begrijpen omdat ze het niet hebben gezien,” vervolgt Juliette, waarna ze een sigaret opsteekt.

Een soort vreemd hologram

Haar moeder begon onderzoek te doen en kwam uit bij David Icke en zijn theorieën over reptielen. “Het was niet zozeer een reptiel, het was meer een alien,” beweert ze.

“Ik zag hem in iets veranderen. Het is maar één keer gebeurd,” benadrukt Juliette, die toevoegt dat ze zoiets nog nooit eerder heeft gezien. “Het is gebeurd. Het was een soort vreemd hologram. Het had grote, zwarte ogen.”

Ze besloot weg te kijken en toen ze weer naar hem keek, was hij weer gewoon Jeffrey Epstein.

4.6 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Walther M.
Walther M.
7 maanden geleden

Don’t forget that Epstein didn’t kill himself and there is someone in prison for delivering no one to some one 🤔🧐🧐

Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Werd ze door hem mogelijk gedrogeerd?

Jopie D
Jopie D
7 maanden geleden

Wat is de waarde van dit verhaal???

Staxx
Staxx
7 maanden geleden

Ik zal niet ontkennen dat dit monster epstein verschrikkelijke dingen heeft uitgevreten, maar aan de andere kant moet je je wel realiseren dat drugs dit soort effecten kunnen veroorzaken.
Ik denk eerder dat iemand een fout tripje in haar drankje hebben gegooid.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x