Homepagina » Het Complot » Academicus: “9/11-onderzoek zal rol CIA en Mossad onthullen”
Academicus: "9/11-onderzoek zal rol CIA en Mossad onthullen"

Academicus: “9/11-onderzoek zal rol CIA en Mossad onthullen”

CIA-directeur John Brennan is bang voor een serieus onderzoek naar de aanslagen op 11 september 2001, omdat de rol die Amerikaanse inlichtingendiensten en Israël bij 9/11 hebben gespeeld dan aan het licht zou komen. Dat zegt dr. Kevin Barrett, een Amerikaanse academicus die al sinds 2003 onderzoek doet naar de tragedie.

Brennan zei deze week dat een geheim onderdeel van het commissierapport over de aanslagen, dat handelt over de vermeende financiering van de aanslagen door Saoedi-Arabië, niet vrijgegeven moet worden.

De CIA-directeur pleit ervoor om de omstreden 28 pagina’s uit het rapport uit 2004 geheim te houden. Hij vreest dat een vrijgave ervan zal leiden tot ‘ongegronde geruchten’.

Succes

Dr. Barrett wijst erop dat een hoge functionaris aan de New York Times vertelde dat 9/11 geen mislukking, maar een succes was. Op diverse plekken werd dit succes gevierd, aldus de onderzoeker.

“President George W. Bush rookte op 12 september op het balkon van het Witte Huis een sigaar met Bandar ‘Bush’, destijds de Saoedische afgevaardigde in de VS,” zei hij. “En een week na 9/11 organiseerde Bush een groot feest bij de CIA.”

Volgens Barrett was 9/11 een staatsgreep door de neoconservatieve vleugel van de Amerikaanse machtsstructuur, uitgevoerd door inlichtingendiensten, met name de Mossad, en de bevelstructuur aan de top.

Geldspoor

“De CIA of elementen binnen de CIA waren ook betrokken bij deze staatsgreep,” zei hij. “Zij brachten de Saoedi’s naar de VS als CIA-agenten. Ze kregen namelijk speciale visa die normaal gesproken worden gegeven aan CIA-agenten als dank voor hun diensten.”

Barrett stelt dat de CIA en de Mossad het geldspoor bewust naar Saoedi-Arabië hebben laten lopen zodat het land de schuld kon krijgen van 9/11 en onder druk kon worden gezet. “En dat is wat ze nu doen,” voegde hij toe. “Ze zetten Saoedi-Arabië onder druk.”

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Het wordt natuurlijk de hoogste tijd dat de waarheid over 9/11 naar buiten komt.

  9 likes
 • luna schreef:

  Tja.. dat gaat dan heel veel roet in het ruifje gooien .. maar zoals gewoonlijk zal dan wel ” eerst alles ” geregeld zijn, zoals het door de strot proppende tipp, de overname van het bijna hele midden oosten, zelf denk ik dat ” ze ” er dit keer niet makkelijk meer mee weg gaan komen, want de resonantie van de hoge trillingen zullen alles uit het duistere in het badende licht zetten..
  kortom.. ze zijn bijna afgeserveerd, is een kwestie van een tijdje nog, maar alles wat er nu gebeurt zijn de spartelingen en de vrees dat de grip die ze ooit en altijd hadden zomaar in eens van de pot wordt gerukt, en dat zal tijd worden!

  11 september is voor mij zowiezo al een aparte en pijnlijke datum, maar ik wist dat die dag ( toen dat nog niet was gebeurd) een hele grote zou worden in de geschiedenis..
  Trouwens.. de foto boven aan dit artikel : daar zat die griezel in een schooltje volgens mij.. en let eens op het borde achter hem wat er op geschreven staat.. toeval ?? Engbek die vent, hij WIST al van te voren wat ie zou gaan horen wat hem op die foto in de oren werd gefluisterd..

  Reptilianen.. ze gaan steeds meer en meer opvallen en je haalt ze er ook zo uit in deze tijden..
  Die ouwe soros is ook zo een geval, net als die ouwe lizzard in de uk met die man naast haar.. kijk eens goed naar die koppen!
  Je ziet het gewoon als je derde oog open is!

  5 likes
 • Elise49 schreef:

  De 2 torens stelden de 2 pilaren voor van Solomons tempel. 1 voor enlil(hemel) en de andere voor enki(water) De “aanslag” was een offer aan de verwoester/oppergod. Mede hierdoor kon de agenda/NWO/Niburu verder uitgebreid worden naar Irak/Syrie/Isis(Het oude Sumerie waar alles begon/kennis/anunaki/enlil/enki)

  2 likes
  • ferrimassi schreef:

   Niet de twee torens uit LOTR? :D. Ik denk dat het grootste en zwaarst verzekerde doelwit is uitgekozen. Dat dit een soort occult bloedoffer zou zijn vind ik wat ver gezocht. G.O.D waar deze mensen in geloven staat voor guns oil and drugs. Het hele complot circus en esoterisch gezweef eromheen is niet meer dan een poging verwarring te zaaien.

   1 likes
 • BerendW schreef:

  CIA/NSA en Mossad (en de elite), misdadigers tegen de mensheid.

  2 likes
 • energysus schreef:

  Ongelooflijk wat een slordig uitgevoerde operatie (911) maar toch succesvol voor deze psychopaten. Mensen tegen elkaar ophitsen en dan de macht overnemen en daarbij nog eens veel kapitaal bemachtigen.(voor zo lang als ze willen met deze eeuwige oorlog) Het is jammer dat er geen hell bestaat als het gaat om de verantwoordelijken maar ik hoop dat ze een stukje hell op aarde mogen meemaken.

  1 likes
 • an argie schreef:

  Geldspoor….

  Waar is al het goud gebleven dat onder de twin towers lag?
  https://www.youtube.com/watch?v=IJKLpMobsH4&feature=youtu.be

  Doet me denken aan die film met Bruce Willis….Die Hard.
  Dit ging uiteindelijk ook om niets anders dan een ordinaire roof.

  Definities van Terrorisme. Kijk vooral eens bij de 3e definitie…

  ter-ror-ism
  [ter-uh-riz-uh m]
  noun
  1. the use of violence and threats to intimidate or coerce, especially for political purposes.
  2. the state of fear and submission produced by terrorism or terrorization.
  3. a terroristic method of governing or of resisting a government.

  1 likes
  • luna schreef:

   al dat goud… tja.. goud… dat wordt nu omgesmolten bij Eru..
   die s m e l t e n de kazen.. en dat met oog op het komende tipp verdrag wat we niet willen en hoeven hier
   en.. wat was er een tijdje geleden voor verhaal over een ” nazie trein ” met goud gevuld ergens verstopt in Europa??

   heel vaag, heel erg omgeven door stank en bloed aan de handen van diegene die hier aan mee werk(t)en!

   maar.. weest maar gerust mijn kind
   ik ben een goede vrind..

   Het gaat straks naar buiten komen als trompet trump het voor het zeggen heeft..
   bush zelf is een idiote mafketel met idd het i KU van een krop sla

   0 likes
 • x

  Check Also

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  adrenochroom

  Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

  Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...

  >