Het Complot

Academicus: “9/11-onderzoek zal rol CIA en Mossad onthullen”

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CIA-directeur John Brennan is bang voor een serieus onderzoek naar de aanslagen op 11 september 2001, omdat de rol die Amerikaanse inlichtingendiensten en Israël bij 9/11 hebben gespeeld dan aan het licht zou komen. Dat zegt dr. Kevin Barrett, een Amerikaanse academicus die al sinds 2003 onderzoek doet naar de tragedie.

Brennan zei deze week dat een geheim onderdeel van het commissierapport over de aanslagen, dat handelt over de vermeende financiering van de aanslagen door Saoedi-Arabië, niet vrijgegeven moet worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De CIA-directeur pleit ervoor om de omstreden 28 pagina’s uit het rapport uit 2004 geheim te houden. Hij vreest dat een vrijgave ervan zal leiden tot ‘ongegronde geruchten’.

Succes

Dr. Barrett wijst erop dat een hoge functionaris aan de New York Times vertelde dat 9/11 geen mislukking, maar een succes was. Op diverse plekken werd dit succes gevierd, aldus de onderzoeker.

“President George W. Bush rookte op 12 september op het balkon van het Witte Huis een sigaar met Bandar ‘Bush’, destijds de Saoedische afgevaardigde in de VS,” zei hij. “En een week na 9/11 organiseerde Bush een groot feest bij de CIA.”

Volgens Barrett was 9/11 een staatsgreep door de neoconservatieve vleugel van de Amerikaanse machtsstructuur, uitgevoerd door inlichtingendiensten, met name de Mossad, en de bevelstructuur aan de top.

Geldspoor

“De CIA of elementen binnen de CIA waren ook betrokken bij deze staatsgreep,” zei hij. “Zij brachten de Saoedi’s naar de VS als CIA-agenten. Ze kregen namelijk speciale visa die normaal gesproken worden gegeven aan CIA-agenten als dank voor hun diensten.”

Barrett stelt dat de CIA en de Mossad het geldspoor bewust naar Saoedi-Arabië hebben laten lopen zodat het land de schuld kon krijgen van 9/11 en onder druk kon worden gezet. “En dat is wat ze nu doen,” voegde hij toe. “Ze zetten Saoedi-Arabië onder druk.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
8 jaren geleden

De 2 torens stelden de 2 pilaren voor van Solomons tempel. 1 voor enlil(hemel) en de andere voor enki(water) De “aanslag” was een offer aan de verwoester/oppergod. Mede hierdoor kon de agenda/NWO/Niburu verder uitgebreid worden naar Irak/Syrie/Isis(Het oude Sumerie waar alles begon/kennis/anunaki/enlil/enki)

luna
luna
8 jaren geleden

Tja.. dat gaat dan heel veel roet in het ruifje gooien .. maar zoals gewoonlijk zal dan wel ” eerst alles ” geregeld zijn, zoals het door de strot proppende tipp, de overname van het bijna hele midden oosten, zelf denk ik dat ” ze ” er dit keer niet makkelijk meer mee weg gaan komen, want de resonantie van de hoge trillingen zullen alles uit het duistere in het badende licht zetten..
kortom.. ze zijn bijna afgeserveerd, is een kwestie van een tijdje nog, maar alles wat er nu gebeurt zijn de spartelingen en de vrees dat de grip die ze ooit en altijd hadden zomaar in eens van de pot wordt gerukt, en dat zal tijd worden!

11 september is voor mij zowiezo al een aparte en pijnlijke datum, maar ik wist dat die dag ( toen dat nog niet was gebeurd) een hele grote zou worden in de geschiedenis..
Trouwens.. de foto boven aan dit artikel : daar zat die griezel in een schooltje volgens mij.. en let eens op het borde achter hem wat er op geschreven staat.. toeval ?? Engbek die vent, hij WIST al van te voren wat ie zou gaan horen wat hem op die foto in de oren werd gefluisterd..

Reptilianen.. ze gaan steeds meer en meer opvallen en je haalt ze er ook zo uit in deze tijden..
Die ouwe soros is ook zo een geval, net als die ouwe lizzard in de uk met die man naast haar.. kijk eens goed naar die koppen!
Je ziet het gewoon als je derde oog open is!

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het wordt natuurlijk de hoogste tijd dat de waarheid over 9/11 naar buiten komt.

trackback
Eindtijdberichten en andere bijzondere nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x