UFO

‘UFO’ gezien bij ruimtestation ISS: Worden astronauten in de gaten gehouden door aliens?

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet is een filmpje verschenen waarin wordt geclaimd dat er een UFO bij het internationale ruimtestation ISS is gezien. De waarnemingen wijzen er volgens sommigen op dat astronauten aan boord van het ruimtestation ‘in de gaten worden gehouden door aliens’.

De nieuwste video bevat NASA-beelden die zijn gemaakt door één van de camera’s van het ISS. Het object, dat een lichte kleur en een roze staart heeft, komt korte tijd in beeld. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie voedt complottheorieën door te weigeren een verklaring te geven voor de herkomst van de vreemde objecten die zo af en toe in beeld verschijnen bij het ruimtestation.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Geheim ruimteprogramma

Hoewel het publiek toegang heeft tot de opnames, claimen ufologen dat NASA doelbewust informatie over UFO’s achterhoudt. In de beschrijving van de video staat dat NASA een roze- en goudkleurig object oppikt op het moment dat de camera twee minuten lang beweegt. De beelden dateren van 3 augustus jongstleden.

Eén van de reageerders vraagt zich af of het object onderdeel is van ‘ons geheime ruimteprogramma’. Iemand anders zei dat het de staart van een meteoriet kon zijn geweest of een lens flare. Denk je dat dit een UFO is? Deel dit artikel dan met je vrienden op Facebook.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EllenB
EllenB
8 jaren geleden

De buitenaardsen volgen op dit moment elke stap die we maken.
En af en toe grijpen ze zelfs in.
Laatst is er nog een raket uit de lucht gehaald, die de V.S op Iran had afgevuurd.

Voor wie er al van overtuigd is dat we niet alleen zijn, in dit oneindige heelal, hier een filmpje over de huidige stand van zaken.
Het legt uit hoe we bewust, gevangen gehouden, en vergiftigd worden, op deze planeet.
We hebben echter een vrije wil, en daarom mag er niet altijd ingegrepen worden.
Om die reden moeten we ook massaal om hulp vragen, want alleen gaan we deze strijd niet winnen.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=MJ7GZHjhRA8

Emile
Emile
8 jaren geleden

Quote’ De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie voedt complottheorieën door te weigeren een verklaring te geven voor de herkomst van de vreemde objecten die zo af en toe in beeld verschijnen bij het ruimtestation. ‘unquote’

Tja, of ze weten het echt zelf niet natuurlijk.
Er zijn vele dingen die niet te verklaren zijn en astronauten hebben menig keer gezegd rare dingen te hebben gezien, nou, dat is misschien ook zo.
Ze geven in ieder geval de beelden geregeld vrij, ik neem aan dat die camera’s niet live uitzenden en dan nog zal er altijd een kleine vertraging inzitten, dat doen ze in Amerika immers al met de live uitzending van de SuperBowl finale om een volgende nipplegate te voorkomen.(vertraging van rond de 10 sec. volgens mij voor de zekerheid)
Ik bedoel daar mee te zeggen, wat is live ? , en toch geven ze de beelden vrij, ze hoeven helemaal niks vrij te geven als ze het niet willen, en zeker niet als er UFO’s door het beeld vliegen, dus we moeten maar “blij” zijn met wat we te zien krijgen.
Maar goed, er worden weer tal van verklaringen gegeven en velen vinden dat hun theorie de juiste is, as always 😉 , maar het blijft allemaal weer gissen !!

Kampeerbier
Kampeerbier
8 jaren geleden

ISS=International Super Scam….

Raadpleeg nog even youtube over het ISS.

Alle astronauten behoren tot sekten (vrijmetselaars e.d.) en de ruimtevaartorganisaties worden geëigend en geleid uit dezelfde sekten welke op hun beurt weer geëigend worden door de elite…

Daar de NASA en de ESA dezelde eigenaren hebben bezitten zij het monopolie op hoe wij naar de wereld en “daarbuiten” kijken.

“space might be the final frontier, but it’s made in a Hollywood basemend”

Paul
Paul
8 jaren geleden

Het zijn maar schoolreisjes van aliens die hun kroost laten zien hoe zij ooit ook zijn begonnen met de ruimtevaart. 😀

Als WW3 op zijn hoogtepunt is zullen ze zich op aarde ook laten zien.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x