CoronaBuitenland

Kandidaat-Europarlementslid confronteert Marc Van Ranst: ‘Ik had 2 zware tromboses na jouw ‘veilige’ vaccins’

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!

Het viel lijsttrekker van de Vlaamse partij Voor U Jan Wostyn op dat viroloog Marc van Ranst behoorlijk druk bezig is met fulmineren tegen het ‘extreemrechtse’ kabinet in Nederland.

“Toch even opmerken dat het een perfect democratisch tot stand gekomen kabinet is met een duidelijke meerderheid met 4 partijen met best wel wat ideologische bandbreedte. De term ‘extreemrechts’ is dus gewoon feitelijke onzin,” stelt Wostyn op X.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Men kan niet alleen democraat zijn als de kiezer ‘juist’ heeft gestemd, voegt hij eraan toe.

Oei

Anna De Smedt, die namens Voor U deelneemt aan de Europese verkiezingen, zegt over Van Ranst: “Hij heeft er geen probleem mee zelf extreemlinks te zijn, desinformatie te propageren, mensen uit te sluiten die zijn narratief volgen, enzovoorts.”

“Ik had zelf twee zware tromboses na zijn ‘veilige’ vaccins dus ik heb hier een mening over, ja. Niet dat hij die wil horen uiteraard.”

Tegen de verwachting in kreeg ze antwoord. “Oei, Anna, dat is wel heel slecht nieuws van die twee tromboses. Ben je ok nu?” vraagt Van Ranst.

pa

Weggestuurd door alle dokters

De Smedt legt uit dat ze zes dagen na haar Janssen-vaccin de eerste lichte trombose kreeg. Ze werd weggestuurd door alle dokters, die meer interesse hadden in haar mondmasker dan in haar aandoening, terwijl ze duizelig was en moeilijk kon ademen.

“De reporting regels voor adverse effects werden volledig genegeerd – geen enkele doctor heeft mijn geval gerapporteerd wat nochtans moet gebeuren ongeacht of er een verband is aangetoond. Ik sta dus niet in de statistieken en kom niet voor in de studies over de effecten en gevolgen van Janssen,” vervolgt ze.

Zes weken later had ze nog een veel zwaardere trombose. Ze was een half uur verlamd en kon nauwelijks nog spreken. Ze heeft nog regelmatig zware migraineaanvallen die ze vroeger niet had.

Hier zie je waarom er een onderrapportage is

“Ik geloof en steun ‘de wetenschap’, maar de manier waarop elk vraagteken en elk feit dat niet in het plaatje paste monddood is gemaakt, zou de communistische bezetters in mijn geboorteland Polen jaloers gemaakt hebben,” benadrukt De Smedt.

Volgens Van Ranst hadden ‘die dingen zeker gemeld moeten worden aan ons geneesmiddelenagentschap’. “Men moet nevenwerkingen echt serieus nemen en inventariseren.”

En toch weer nuanceren: “En dan kan men kijken naar eventuele andere factoren (zoals bijvoorbeeld anticonceptiepil, vliegtuigreizen).”

Hier zie je waarom er een onderrapportage is van bijwerkingen van de coronavaccins in België, merkt huisarts Frank Peeters op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 maand geleden

Gisteren bij forum in de 2 kamer met Jensen en de toppers van FvD wat een mooie dag, en iedereen had wel kennis aan mensen met bijwerkingen en overlijdens.

Herman R
Herman R
1 maand geleden

Rans(t)ig!👾

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 maand geleden

Die van Ranst heeft écht zélf tabletten nodig zo groot als beschuiten!!!

En zet hem dan maar op het vliegtuig…

Rose
Rose
1 maand geleden

Tja, die wereldomkoping in universiteiten, schijnheilig verdraaien en de geldhand schudden van Bill……

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x