Mens en Dier

Marion Koopmans geeft toe: test ’toont geen besmettingen aan’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Marion Koopmans van het Outbreak Management Team (OMT) bevestigde donderdag in de podcast Virusfeiten wat deskundigen en politici al maanden roepen, namelijk dat de test geen besmettingen aantoont.

Presentator Tijs van den Brink wees erop dat er gezegd wordt dat de PCR-test niet per se aantoont dat je besmettelijk bent. “Dat klopt,” zei Koopmans. “De PCR toont aan of jij het virus-RNA hebt. Dat is letterlijk wat de PCR doet. En of dat virus-RNA in een virusdeeltje zit dat nog intact is en ook besmettelijk is, of dat het gewoon restjes RNA zijn die je nog een tijdlang nadat iemand geïnfecteerd is geweest, kunt aantonen, dat onderscheid zie je niet.”

Minder geschikt

“Je kunt een beetje een gevoel krijgen door te kijken hoeveel het is, maar dat verschil is niet zo goed te maken,” benadrukte de hoogleraar. “Dat wil zeggen: de test is prima om te zeggen dat je het gehad hebt, maar die test is minder geschikt om te zeggen dat je op dit moment nog besmettelijk bent.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Volgens Koopmans kun je het virus nog wekenlang bij je dragen zonder dat je besmettelijk bent. “Hoelang precies is lastig [te zeggen].”

Voor de goede orde: dit is dus de test waar de coronamaatregelen op gebaseerd worden.


[NPO Radio 1]

4.5 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
3 jaren geleden

Ook lekker vlot zeg, begint de grond onder de voetjes te warm te worden, volgend fase ? Toegeven dat ze aan de PCR test ook nog geld verdiend en dat het verkeerde gebruik ervan tenkoste gaat van ongeveer alles !?

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Dus de marxistische reset kan de prullenbak in….!

Of het gaat net als met muilkorven, we weten dat het niet werkt maar toch gewoon doorgaan. Overgrote deel is toch beschoten van angst gebaseerd op een natte scheet.

hendrik1730
hendrik1730
3 jaren geleden

Het hele lockdown circus van de regering(en) is dus gebaseerd op een test die voor het opvolgen van nieuwe besmettingen niets waard is vermits oude uitgeziekte besmettingen OOK meegeteld worden als “nieuwe besmetting”.

ZO kan ik OOk pandemieën “fabriceren” … de overheden zijn dus al maanden misdadig en/of incompetent bezig.

Tao
Tao
3 jaren geleden

Koopmans is nu dus ook een complotgekkie/viruswappie/neonazi/aso volgens de hersenloze mainstream kudde.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x