Spiritueel

Snel en in 1 keer je moeilijkste vragen beantwoord krijgen? Ontdek automatisch schrift!

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ken je het fenomeen automatisch schrift? Wel… automatisch schrift is wanneer je pen en papier in je hand hebt en je hand woorden opschrijft uit zichzelf. Dus zonder dat je bewust schrijft.

Je kunt stellen dat automatisch schrift een vorm van schrijven is, waarbij wat er geschreven wordt, niet bewust vanuit je gedachten komt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Je hand is op dat moment als het ware een gereedschap van je onderbewustzijn. Dus ondanks dat het misschien eng lijkt, als je hand ineens vanuit zichzelf dingen gaat opschrijven, is het volstrekt veilig.

Hoe dit kan en hoe het werkt wordt hieronder uitgelegd.

Wist je overigens dat automatisch schrift bij medische psychoanalyse gebruikt wordt om onbewuste gevoelens naar boven te brengen?

Maar het kan ook gebruikt worden, om bijvoorbeeld berichten vanuit de spirituele wereld door te geven aan je.

Nu is het natuurlijk de vraag: kan iedereen dat? Is het iets dat jij óók kunt leren?

Het antwoord op die vraag is: Ja, iedereen kan het leren, dus jij óók. Ook daarover zometeen meer.

Michel Lejeune van Trancewerk heeft enige tijd geleden een succesvolle cursus ontwikkeld, waarmee je automatisch schrift leert en er zelfs erg goed in kunt worden.

Met deze cursus kun je automatisch schrift leren

Tijdens de cursus creëer je een zeer scherp gerichte concentratie. Een soort hyperfocus. En deze zeer scherp gerichte concentratie kun je bereiken door alleen te luisteren naar wat in de cursus gezegd wordt. Je wordt door het hele proces begeleid.

Op het moment dat je in deze gefocuste staat bent, voelt het aan alsof je in een halve slaap-/waaktoestand bent. Gevoelsmatig lijkt het een beetje op dagdromen. Alleen bij dagdromen dwaal je steeds af en hierbij blijf je superscherp geconcentreerd op één ding.

Dit is de snelste manier om iets te leren, zoals automatisch schrift.

Wat kun je met automatisch schrift?

Zoals al eerder gezegd kan iedereen automatisch schrift leren. Het is dus niet aan leeftijd of aan een bepaalde voorwaarden gebonden.

Automatisch schrift is een geweldige tool als je antwoord wilt op vragen als “waarom ben ik eigenlijk op deze wereld?”, “wat is het doel van mijn leven?”, of “waar word ik nou echt gelukkig van?”

Maar ook andere, meer dagelijkse, vragen of een bepaalde beslissing goed is voor je, of wat je nu het beste kunt doen in een bepaalde situatie. Of dat je wilt communiceren, via automatisch schrift – en dus je onderbewustzijn – met ‘de andere kant’.

De antwoorden liggen met automatisch schrift binnen handbereik. Jouw eigen onderbewustzijn kan je antwoord geven op alle vragen die je maar hebt.

Huidige levens, vorige levens, wat je op een bepaalde datum in het verleden gedaan of gegeten hebt en veel meer. In je normale dagelijkse bewuste toestand is deze informatie niet beschikbaar voor je. Dit komt, doordat je brein het als ‘niet-nuttig’ gecategoriseerd heeft opgeslagen in je onderbewustzijn.

Met de sessie ‘Leer automatisch schrift‘ ervaar je een eenvoudige, en toch zeer krachtige techniek om al deze verborgen informatie en veel meer omhoog te halen en beschikbaar te maken voor je bewustzijn.

Voordelen van automatisch schrift

Automatisch schrift is een briljante manier om effectief van alles en nog wat te weten te komen. Je geeft je eigen onderbewustzijn als het ware een ‘stem’, waarmee er een nieuwe wereld voor je opengaat.

  • Heb je bijvoorbeeld last van iets?
    Je onderbewustzijn weet er alles van. Het kan je nauwkeurig vertellen waarom het er is en hoe je er vanaf kunt komen.
  • Ben je ziek of heb je een ziekte?
    Je onderbewustzijn weet waarom en wat je moet doen om te genezen.
  • Moet je iets kiezen en weet je niet wat het beste is?
    Je onderbewustzijn weet perfect wat het beste voor je is en wat je zou moeten kiezen.

Het is een veilige, ultra-krachtige en eenvoudig te leren methode om te leren communiceren met je onderbewustzijn. Je opent er een direct communicatiekanaal mee met, en naar, je onderbewustzijn.

Hoe kun je automatisch schrift leren?

Met de Trancewerk-cursus ‘Leer automatisch schrift‘ leer je automatisch schrift op een snelle en veilige manier. Je focust bewust op één specifieke vraag en dan kun je met verwondering zien hoe jouw eigen onderbewustzijn de controle neemt over je hand. Vervolgens wordt de diep verborgen informatie uit je onderbewustzijn door je eigen hand op papier gezet.

Op het moment dat je hand schrijft, heb je zelf geen idee wát er geschreven wordt. Dat zie je pas als het schrijven klaar is en je het achteraf terugleest. En dan ontdek je wat je wilde weten.

Meer weten en deze sessie meteen downloaden?
(Normale prijs is 69,99, nu tijdelijk slechts 37 euro)

Klik op de knop hieronder:

Leer Automatisch Schrift

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button