Mens en Dier

Huisarts roept op tot rust: ‘Speel regering niet in de kaart’

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In diverse Nederlandse steden zijn gisteravond ongeregeldheden uitgebroken. Huisarts Berber Pieksma maant tot kalmte. Ze waarschuwt in een YouTube-filmpje dat we de regering op deze manier in de kaart spelen. Volgens Pieksma wil onze regering samen met nog veel meer andere landen via het World Economic Forum (WEF) een nieuw systeem instellen, waarbij onder andere de banken zullen veranderen. “Daarmee zijn we onze vrijheid tot op zekere hoogte kwijt.”

“Probeer je geduld te bewaren en de regering niet in de kaart te spelen,” benadrukt ze. “Dit is precies wat ze willen. Dat er zoveel opstand komt dat er een soort noodtoestand wordt afgekondigd en dan niet vanwege de gezondheid, maar vanwege de onlusten. Dan zullen de mensen die de regels netjes volgen de mensen die dat niet doen zien als vijand en dat moeten we absoluut niet hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We moeten zorgen dat deze regering vertrekt op 17 maart,” zegt huisarts Pieksma. “En dat moeten we doen door te zorgen dat wij vreedzaam 17 maart afwachten.”

Wij worden allemaal in het ootje genomen

Demonstreren geeft even ruimte aan je gevoel,” aldus Pieksma, die afgelopen week zelf ook op het Museumplein was. “Maar het gevolg is dat het uit de hand loopt omdat de politiemensen vinden dat ze per se de regels moeten volgen. Ik zou willen dat iedereen zich kalm hield tot 17 maart.”

De huisarts voegt toe dat er ‘andere dingen moeten gebeuren’ als de regering bijvoorbeeld via de noodwet de verkiezingen uitstelt. “Voor nu zou ik willen oproepen tot rust. Ik denk dat we ze nu in de kaart spelen.”

Huisarts Pieksma steekt haar mening over het coronabeleid niet onder stoelen of banken. “De menselijke maat verdwijnt, we gaan op een schandalige manier om met zieke mensen die wel gewone zorg nodig hebben, er is alleen nog maar oog voor corona, dit heeft niets meer te maken met gezondheidsbeleid, dit is pure politiek. Wij worden allemaal in het ootje genomen.”

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
3 jaren geleden

Welke regering komt daarvoor in plaats? Linkse partijen

ikdoenietmeermee
ikdoenietmeermee
3 jaren geleden

Berber heeft gelijk. Zo wordt het alleen maar gemakkelijker om “Demonstranten” te framen.

Hein
Hein
3 jaren geleden

Ze drukken het er toch wel doorheen.

Raymond
Raymond
3 jaren geleden

Volledig met haar eens. Houd de lange adem. Speel het slim. Het beest bloed. Het beest zal bezwijken.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x