Homepagina » Mens en Dier » Huisarts roept op tot rust: ‘Speel regering niet in de kaart’
huisarts
Foto: Martin de Witte CC BY-NC 2.0

Huisarts roept op tot rust: ‘Speel regering niet in de kaart’

In diverse Nederlandse steden zijn gisteravond ongeregeldheden uitgebroken. Huisarts Berber Pieksma maant tot kalmte. Ze waarschuwt in een YouTube-filmpje dat we de regering op deze manier in de kaart spelen. Volgens Pieksma wil onze regering samen met nog veel meer andere landen via het World Economic Forum (WEF) een nieuw systeem instellen, waarbij onder andere de banken zullen veranderen. “Daarmee zijn we onze vrijheid tot op zekere hoogte kwijt.”

“Probeer je geduld te bewaren en de regering niet in de kaart te spelen,” benadrukt ze. “Dit is precies wat ze willen. Dat er zoveel opstand komt dat er een soort noodtoestand wordt afgekondigd en dan niet vanwege de gezondheid, maar vanwege de onlusten. Dan zullen de mensen die de regels netjes volgen de mensen die dat niet doen zien als vijand en dat moeten we absoluut niet hebben.”

“We moeten zorgen dat deze regering vertrekt op 17 maart,” zegt huisarts Pieksma. “En dat moeten we doen door te zorgen dat wij vreedzaam 17 maart afwachten.”

Wij worden allemaal in het ootje genomen

Demonstreren geeft even ruimte aan je gevoel,” aldus Pieksma, die afgelopen week zelf ook op het Museumplein was. “Maar het gevolg is dat het uit de hand loopt omdat de politiemensen vinden dat ze per se de regels moeten volgen. Ik zou willen dat iedereen zich kalm hield tot 17 maart.”

De huisarts voegt toe dat er ‘andere dingen moeten gebeuren’ als de regering bijvoorbeeld via de noodwet de verkiezingen uitstelt. “Voor nu zou ik willen oproepen tot rust. Ik denk dat we ze nu in de kaart spelen.”

Huisarts Pieksma steekt haar mening over het coronabeleid niet onder stoelen of banken. “De menselijke maat verdwijnt, we gaan op een schandalige manier om met zieke mensen die wel gewone zorg nodig hebben, er is alleen nog maar oog voor corona, dit heeft niets meer te maken met gezondheidsbeleid, dit is pure politiek. Wij worden allemaal in het ootje genomen.”

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
1 maand geleden

Welke regering komt daarvoor in plaats? Linkse partijen

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Bart
1 maand geleden

Als er überhaupt een “nieuwe” regering komt…….. Dat zie ik- gezien de huidige situatie- echt nog niet gebeuren. We blijven nog lange tijd opgescheept met een zootje lapschwanzen. Dàt wordt met het argument van corona iedere keer voor zich uit geschoven. Wat ik je brom. Corona wordt voor “alles” als een geldig excuus mis- en gebruikt…….

Edward
Edward
Reactie op  Bart
1 maand geleden

Er komen geen eerlijke verkiezingen op 17 maart.

trix
trix
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Verkiezingen zijn nooit eerlijk geweest.

If voting had any use , they made it illigal

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  trix
1 maand geleden

Als stemmen niks uithaalt, waarom is de stemplicht dan afgeschaft?

Treinie
Treinie
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

Omdat men net als met kijk en luister data, maar 2000 huishoudens nodig heeft, om te “voorspellen” wat heel nederland denkt.

Goed he ?

stemmen worden gewoon gemanipuleerd, al 50 jr hebben dezelfde wind.

Amehoela
Amehoela
Reactie op  Bart
1 maand geleden

Zoals nu de schaduwregering natuurlijk

ikdoenietmeermee
ikdoenietmeermee
1 maand geleden

Berber heeft gelijk. Zo wordt het alleen maar gemakkelijker om “Demonstranten” te framen.

Hein
Hein
1 maand geleden

Ze drukken het er toch wel doorheen.

Raymond
Raymond
1 maand geleden

Volledig met haar eens. Houd de lange adem. Speel het slim. Het beest bloed. Het beest zal bezwijken.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Ga dus zitten of met elkaar dansen.

Willem
Willem
1 maand geleden

Houd je kalm mensen ,wacht tot 17 Maart , op de verkiezingen die niet zullen komen , we worden zo verschrikkelijk voorgelogen !

Big event is coming !!

Altijd weer een verrassing wat er gaat komen , maar ik schat iets anders dan Corona omdat de mensen het door beginnen te krijgen , dus tijd voor wat nieuws

Cyberaanvallen , Blackouts , Die Oude schurk van een Poetin die Europa eindelijk gaat veroveren , iemand nog meer suggesties ?

Anne
Anne
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Bang voor Poetin? Het gevaar zit toch echt in een andere hoek. Wat te denken van de macht van het grootkapitaal dat letterlijk en figuurlijk over lijken gaat?

Willem
Willem
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Dit is ook cynisch bedoeld , Rusland staat al heel lang op het verlanglijstje om een grote oorlog mee te voeren , weet alleen niet wanneer ! misschien over 10 jaar maar dan hebben we ook goed beet , een WW3 misschien !!

Daantje
Daantje
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Zitten we daar al niet in dan?

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Willem
1 maand geleden

We hebben Putin veel te hard nodig om ons de Chinezen van het lijf te houden

Rob
Rob
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Top politici hebben vaak dubbelgangers. Poetin schijnt er ook diverse te hebben. Het is en blijft een macht spel en daar maakt Poetin ook deel van uit, al lijkt hij nog zo vriendelijk en realistisch. Het houdt pas op als dat hele macht spel ophoudt en we ons op het leven zelf gaan richten. Poetin is ook niet iemand die je komt redden, mensen moeten zelf gaan nadenken en uiteindelijk zelf een keer naar oplossingen en mogelijkheden gaan kijken. We zijn altijd afhankelijk geweest van een macht systeem en machthebbers. Daar moeten we dus vanaf zien te komen. En dan moet de bevolking zichzelf gaan organiseren als samenleving. Dan moet je dus ook alle oordelen etc aan de kant zetten anders kun je niet nadenken. Het is hetzelfde als met de EU. Dat is een macht en geen samenwerkingsverband zoals ze ons denken te kunnen voorspiegelen. Samenwerking zou zijn dat landen gezamelijk om de tafel gaan zitten en bepaalde standaarden overeenkomen, onderlinge uitwisseling van kennis, skills enz om op te bouwen. Maar dat is nog steeds in de wereld van macht en controle. Daarom moeten mensen net zo samen gaan werken en daarvoor moeten we niet afhankelijk zijn van welke macht dan ook. Een heersende macht voegt niets toe, dat kost alleen maar veel en denkt alleen maar aan eigen belang in plaats in plaats van het algemeen belang.

mikkie
mikkie
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Heb je ook de zoemende ceders van Rusland gelezen? Het lijkt een utopie maar in Rusland werkt men hier , met toestemming van Poetin trouwens, al tientallen jaren aan.
DE VED RUSSEN!

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Sinds 1938 is de mensheid in het diepste geheim in staat mensen te klonen. Hitler had er meerdere dubbelgangers en o.a. Jozef Stalin en maarschalk Zjoekov wisten, dat de zelfmoord van Adolf Hitler op 30 april 1945 in scene is gezet.
De op 20 januari bij de eedaflegging van Beijing Joe Biden aanwezige Hillary Rodham Clinton was meer dan een kop kleiner dan Bill Clinton, terwijl ze normaal tot z’n schouders reikt.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Dit gaat me toch te ver, ze is na haar overgang en dan krimpen alle vrouwen, dus dit overtuigt mij niet echt.

Flip fluitketel
Flip fluitketel
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Klimaatverandering.

Dubito
Dubito
Reactie op  Flip fluitketel
1 maand geleden

Inderdaad: klimaat lockdowns. Maar het zou wel eens kunnen zijn dat het lockdownwapen bot geworden is, nu iedereen begrijpt en gezien heeft wat de consequenties zijn.

exegese
exegese
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

@Dubito schreef : nu iedereen begrijpt en gezien heeft wat de consequenties zijn.
Geloof me, er zijn er nog veel te weinig die ook maar iets begrijpen. Alles gaat nog steeds exact volgens plan. Het grotere plaatje is : creëer een onzichtbare vijand, maak het volk doods en doodsbang, sloop ondertussen de hele economie en alles wat ze hebben, geef de schuld aan de natuur en het domme domme volk. Een dom volk wat zich door eigen toedoen tot domme slaaf zal laten degraderen in een wereld die onder de voorwaarden van het regerende tuig gecreëerd zal gaan worden, zij noemen dat build back better.Maar beter zal het zeker voor ons niet worden. Oplossing : ga ingehuurde relschoppers te lijf. Zorg dat alles in tact blijft, help ondernemers te overleven. Protesteer kosteloos door in grote groepen bij bestuurders en bewindslieden vreedzaam recht voor hun huis te vertoeven zonder ook maar iets te doen. Keer op keer, dag na dag. zoek ze thuis op, allemaal. ze zullen in hun broek schijten en eieren voor hun geld kiezen. Die dreiging kunnen zij niet aan, geloof me !

Amehoela
Amehoela
Reactie op  Flip fluitketel
1 maand geleden

dat is de volgende reden

Dubito
Dubito
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Poetin wil geen oorlog, want dan gaat zijn mooie paleis op de Krim eraan.

Wytske
Wytske
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Ik zou willen dat ik in Rusland woonde momenteel. Tradities die behouden blijven, een leider die niet lid is van de satanische sekte, en een veilig niet-mRNA vaccin.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Wytske
1 maand geleden

President Loekasjenko van Wit-Rusland heeft in juni 2020 een bedrag van het IMF van zo’n 900 miljoen euro geweigerd om het land in een lockdown te gooien. Zo kan het ook.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Boze marsmannetjes die de aardbewoners een lesje willen leren.
Het magnetisch veld v/d aarde wat zienderogen zwakker wordt

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 maand geleden

ze heeft gelijk, laten we wachten tot er meer mensen wakker worden.
En dan met z’n allen de straat op.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Pieter van Leeuwen
1 maand geleden

> laten we wachten tot er meer mensen wakker worden.

Dàn kun je wachten tot je de bekende ons weegt, want de meeste mensen slapen erg vast en krijgen daardoor niet mee wat er in Nederland aan de hand is. Om die wakker te krijgen moet je “grof geschut” gaan inzetten…….

Daantje
Daantje
Reactie op  Pieter van Leeuwen
1 maand geleden

De mensen die nu nog niet wakker zijn, worden het nooit.

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Als de volledige regering en de slaafse volgelingen in de 1ste en 2e kamer gearresteerd/vervangen zijn, kan er een begin gemaakt worden naar een beter leven in Nederland.
Met op de 1ste plaats: Rutte en alle ministers.

Casper
Casper
1 maand geleden

Tja mevr Pieksma,

u gelooft nog in sprookjes.
Een rechterlijke macht die geen reet, maar dan ook echt geen reet doet om de grondwetten echt toe te passen. Het zijn gerechtelijke vriendenclubjes. En U en ik, zitten niet in die club (ja die heb ik gejat xD)

Vriendelijk met liefde en geduld blijkt niet gewaardeerd te worden, en wordt ontmoet door schilden, knuppels, waterkanonnen en arrestaties. Demo’s bij voorbaat al verboden (dat mag niet eens als het aan de grondwet ligt)

Braaf met mondkapjes op ( over my dead body, ik heb er nog 0 aangeschaft of gedragen) en slaafs alle regeltjes als schapen naleven, het werkt niet. Niets is goed genoeg voor de nazi aanhangende politiek.

Moties die avondklokken niet zouden toelaten, aangenomen, en zelfs dan hebben de omhooggevallen heren er schijt aan.

Er is geen andere manier meer, anders dan deze honden met hooivorken de laan uit te jagen. En denk maar niet als je lief en braaf blijft dat dan geen plannen worden doorgevoerd van de WEF agenda 21. Die is al volop in de uitvoering. Via NGO en gekochte politiek en media wordt het aan de schapen verkocht als iets wat we met z’n allen moeten willen.

De non-problematiek als dit niet wetenschappelijk bewezen virus, met niet wetenschappelijk bewezen mondkapjes en anderhalve meter, met al jaren geleden weerlegde klimaat opwarming en nog steeds lopende subsidie vol openstaande kranen, lopen de schapen er nog steeds ongeïnformeerd bij. Schaamteloos wijzen ze naar je als je niet meedoet aan deze onzin. Schaamteloos hebben ze commentaar op mensen die wel de moeite namen om klimaat wetenschappen na te lopen.

Het is al een tweekamp, het is al oorlog. Nu wordt het zichtbaar, want de maat is vol. De maat is overvol en uit de maat. De woede en onmacht, het zeer duidelijk zichtbaar zijn van globalisten en technocraten die zich hebben genesteld in onze nationale politiek, gerechterlijke macht, en massa media, gaat zich nu breken. En keihard.

De mens is vrij, en wie daar aan komt, zal leren wat vrije mensen doen wanneer daaraan getornd wordt. Sluit je aan bij de vrijheid, of behoor tot de globalisten en technocraten.

Harry
Harry
Reactie op  Casper
1 maand geleden

Eens! Maar geen plunderingen en vernieling van ondernemers.
Nergens goed voor…

Casper
Casper
Reactie op  Harry
1 maand geleden

Ik bedoelde met “honden” ook niet ondernemers. De vernieling van ondernemers is echter begin vorig jaar al ingezet, door deze honden.

En om eerlijk te zijn, heb ik geen medelijden met supermarkten die er in deze dagen aan gingen. Immers zijn zij de eerste die de boa’s oproepen (of zelf voor boa spelen) om iemand die geen mondkapje op wil te laten beboeten of de winkel uit te slepen.

Neemt niet weg dat je dit niet ook zoals ik doe kunt aanpakken, en dat is een totale boycot van supermarkten. Ik bestel m’n boodschappen tegenwoordig gewoon. Discussie voeren met jochies en meisjes van 16 is toch kansloos.

Daarnaast is de slappe houding van ondernemers en het geheel meegaan met maatregelen, i.p.v. zichzelf te verenigen en op te komen voor hun eigen belangen (zie Italië, dus het kan of kijk naar hoe onze boeren dit doen) voor een deel ook waarom ze nu dus dicht zijn. Zwichten is verliezen in dit meedogenloze spel van globalisten en technocraten.

Kappers dicht? Ik heb mezelf leren knippen. Nu hoef ik nooit meer naar de kapper! Koken gaat ook steeds beter!

Wanneer is genoeg genoeg beste ondernemers?

Exegese
Exegese
Reactie op  Harry
1 maand geleden

Mee eens Harry, het schamele restant van onze economie moet beschermd en gekoesterd worden. De woede moet zich puur richten op de verantwoordelijke bestuurders en regering inclusief de politie en het leger die puur de knokploegen vormen van een geweldige en corrupte overheid. Ga met z’n allen bij hen op de stoep zitten, massaal, dag in dag uit . Zonder geweld maar puur met dreiging vanuit de gigantische massa die wij zijn. Dat werkt geheid.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Casper
1 maand geleden

Klopt. Psychopaten kun je nooit tevreden stellen, want ze stellen altijd hun eisen naar boven bij. Deed mijn moeder ook. Ik mocht als volwassene nooit mijn tante bezoeken. Ze maakte me gewoon zwart. En ik maar denken dat ik onbewust een slecht mens was, dus ik ben al die fase voorbij dat je je zin wel zult krijgen als je je maar goed gedraagt.

Marjolein
Marjolein
1 maand geleden

Helemaal eens

sjef
sjef
1 maand geleden

Vindt de oproep van deze arts heel lief. Maar wat denkt ze zelf op 17 maart. Deze dame kan er van uitgaan dat Rutte een nieuw Kabinet vormt met anderen en dan gaat dit gewoon door lieve dame. Ik snap u volledig en zou willen dat uw verhaal waarheid zou worden. Als oud raadslid weet ik redelijk hoe de hazen in de politiek lopen.

Liefs Sjef

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  sjef
1 maand geleden

Precies, als we de peilingen mogen geloven dan kunnen we ons opmaken voor Rutte IV. En anders betrekt de PvdA, D66, het CDA, of Groen Links, ze er wel weer bij.

Pieter Omzicht had het met de toeslagenaffaire over een kliek bij elkaar. Ik heb geen hoge pet op van deze kliek. Ik zie liever meteen een andere wind waaien. Een eerlijker verdeling, transparanter, meer openheid van zaken, etc. Ver weg van het sorrynisme van Rutte.

Maar dan dit. Een deel die de Nederlandse bevolking vertegenwoordigd en na alle waarschijnlijkheid de grootste groep, zit helemaal niet te wachten op rigoureuze veranderingen, laat staan een Nexit..

Het zijn de mensen die een aardige baan hebben. Een gezin onderhouden en verder bouwen aan hun toekomst. Ik geloof niet dat zij onder de indruk zijn van een paar relschoppers.

Laat staan dat de relschoppers hen zo ver zullen krijgen om mee te helpen om een burgeroorlog op te zetten.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Ik zie weer een stuk of wat aannames en stroman argumenten.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

Welnee, want ik denk dat het werkelijk zo is. Aan de ene kant zijn er aardig wat mensen klaar met Rutte en Co. In de periode met zijn sorry hier en sorry daar, was daar des te meer sprake van. Maar mensen schijnen snel te vergeten.

Aan de andere kant zie ik om mijn heen en dat verbaasd me soms, gevonden word dat Rutte voor Nederland eigenlijk ook veel goede dingen gedaan heeft. De economie wordt er dan vaak bijgehaald. Dan krijg ik te horen dat ten opzichte van andere EU landen Nederland de afgelopen jaren erg goed geboerd heeft, we staan er sterk voor enz..

Maar goed. Nederlanders die in de bijstand zitten of op minimumloon, merkten hier weinig van, en zij vertegenwoordigen niet de grootste groep. Vandaar dat ik denk dat we nog niet snel van Rutte en Co af zijn. Met Co bedoel ik onder meer de kliek waar Pieter Omzicht onlangs over sprak.

Wat dat betreft zou je er zwaar geschud tegenover kunnen zetten door een partij op te richten waar Omzicht deel van uit gaat maken, naast bijvoorbeeld Arnold Karskens, Wybren van Haga en Karel van Wolferen, al heeft de laatste aangeven vanwege zijn leeftijd het rustiger aan te willen doen.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  sjef
1 maand geleden

ja Sjef, deze arts is heel lief en wys! ze begrypt de onrust maar men moet niet deze oproer in de kaart spelen .dit hadden ze allang bedacht, /de hazen/ als je begrypt wat ik bedoel……..?

x

Check Also

corona

‘Niet corona, maar overheid verwoestte de economie’

Gouverneur van de Amerikaanse staat South Dakota ...

corona

De coronacijfers in perspectief: ‘Waarschuwing, dit is een schokkend filmpje’

We worden dag in dag uit om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x