Homepagina » Mens en Dier » Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’
kanye west
Foto: Pieter-Jannick Dijkstra CC BY 2.0

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Volgens hem is het coronavaccin ‘het merkteken van het beest’. De 43-jarige rapper heeft laten weten dat hij tegen de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19 is. Het virus heeft inmiddels zo’n 12 miljoen mensen besmet.

“Zo veel van onze kinderen worden gevaccineerd en raken verlamd. Dus als ze zeggen dat ze Covid gaan bestrijden met een vaccin, dan ben ik heel erg op mijn hoede. Dat is het merkteken van het beest,” zei hij, toevoegende dat ze microchips in ons willen stoppen. “Met ‘ze’ doel ik op mensen die de duivel in zich dragen.”

Presidentsverkiezingen

Kanye West claimt dat hij het virus in februari zelf heeft opgelopen. “Ik had last van koude rillingen, nam vaak een warme douche en keek naar video’s waarin werd uitgelegd wat ik kon doen om te genezen.”

De rapper kondigde vorige week aan dat hij wil meedoen aan de presidentsverkiezingen in 2020. “Ik doe mijn rode pet af,” zei hij in een interview met Forbes, verwijzende naar de opvallende Trump-pet met de tekst ‘Make America Great Again’. “Ik doe mee om te winnen.” Hij is ook fan van Donald Trump, maar wil het nu dus tegen hem opnemen.

[Forbes]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
4 maanden geleden

Blijf maar rappen!

GeenNL
GeenNL
Reactie op  Margie
4 maanden geleden

…..”Kanye West claimt dat hij het virus in februari zelf heeft opgelopen. “Ik had last van koude rillingen, nam vaak een warme douche en keek naar video’s waarin werd uitgelegd wat ik kon doen om te genezen.”….

Griep of verkoudheid manifesteert zich meestal in het voorjaar en lijkt meer op een totale reiniging van het lichaam na een tekort aan essentiële voedingsstoffen en helend zonlicht dan op een zogenaamde besmetting met een hoax virus.

Een virusbesmetting zou ook een auto-imuunziekte kunnen zijn? …”Als uw immuunsysteem infecties opruimt, krijgt u ontstekingsverschijnselen zoals koorts, zwellingen, roodheid, pijn of een grieperig gevoel. Het opruimen van lichaamseigen overbodig geworden celresten gebeurt iedere dag. Daar merkt u meestal niets van”…

jan doornbos
jan doornbos
4 maanden geleden

Opperleeghoofd en prominent lid van de maffia heer Rutte wil een herdenkingsdag. Nja. Tijd om deze ‘heer’ op te laten nemen. En niet op een bandje. Heer West heeft natuurlijk gelijk. Alleen ja, heer West, wie denkt u nou helemaal te zijn. Covid-19 is geen ziekte maar de naam van een project. Gaskamers hebben plaatsgemaakt voor gif spuiten.

Rob
Rob
Reactie op  jan doornbos
4 maanden geleden

De Heer west is toch getrouwd met Kim Kardashian. Ze zijn allebei zelf ook van die ‘beroemdheden’ en maken deel uit van het grote kapitaal. Het is allang bekend dat dat sterren deel uitmaken van de illuminati, zowel muziek als film. Niemand op deze planeet wordt zo rijk zonder aangesloten te zijn bij die satanische of pedofile cult. Van hen heb ik zelf nog niets gehoord maar het is wel duidelijk dat niemand zo kapitalistisch zonder toestemming. Kim werd bekend via Paris Hilton. De Hilton familie is een iluminati familie. Dan moeten West en Kardashian bijna wel geïntroduceerd zijn. Dan moeten ze wel onderdeel zijn van die wereld. Wie zegt dat ook deze ‘heer’ niet naar voren geschoven wordt om het spel mee te spelen?

Peter
Peter
4 maanden geleden

Zelfs als blijkt, en dat is ook zo, dat 80 procent van de wereldbevolking immuun is voor dat virus dan nog zullen ze proberen je dat vaccin door je strot te rammen.
Het enige wat wij kunnen doen is wereldwijd in opstand komen…

Willem
Willem
4 maanden geleden

Het merkteken van het beest hebben we straks ook in onze rechter hand zitten , in Zweden staan ze er al voor in de rij , dus zal hier ook wel een keer komen , er moet alleen nog een gelikte leugen worden verzonnen om het geraffineerd aan de schaapjes te verkopen !!

Albert
Albert
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Om dit te verkopen? Is ruim 20(?) jaar geleden al gedaan in Rotterdam. Als je mee wilde doen aan een experiment, EN gratis toegang wilde hebben in een nachtklup, moest je een chippie in je hand laten inbrengen. Tientallen, misschien al honderden lopen met zo’n infochip in de hand. Het gemak dient de mens, toch?

d1rty
d1rty
Reactie op  Albert
4 maanden geleden

was in Baja beachclub geloof, hun filiaal in Barcelona toendertijd deed ook alle klanten chippen..was makkelijk om de rekening bij te houden werd er gezegd…kun je steeds drankjes bestellen zonder gedoe. Ze verzinnen het wel ha ha

Marc
Marc
4 maanden geleden

Deze kerel is voor geen haar te vertrouwen, hij draait gewoon met de wind mee hopend om in een storm van geld terecht te komen.

jtprf
jtprf
4 maanden geleden

Belachelijke show daar in N. Amerika. Kan iedere gek zich als president kandidaat aanmelden.

x

Check Also

thunberg

Virale video: Greta Thunberg kan simpele vraag niet beantwoorden zonder script

Wat gebeurt er als publieke figuren zonder ...

trump

Persconferentie Trump-advocaten ‘de meest schokkende die ik ooit heb gezien’

Donderdag was daar de langverwachte persconferentie van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x