Homepagina » Mens en Dier » Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’
kanye west
Foto: Pieter-Jannick Dijkstra CC BY 2.0

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Volgens hem is het coronavaccin ‘het merkteken van het beest’. De 43-jarige rapper heeft laten weten dat hij tegen de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19 is. Het virus heeft inmiddels zo’n 12 miljoen mensen besmet.

“Zo veel van onze kinderen worden gevaccineerd en raken verlamd. Dus als ze zeggen dat ze Covid gaan bestrijden met een vaccin, dan ben ik heel erg op mijn hoede. Dat is het merkteken van het beest,” zei hij, toevoegende dat ze microchips in ons willen stoppen. “Met ‘ze’ doel ik op mensen die de duivel in zich dragen.”

Presidentsverkiezingen

Kanye West claimt dat hij het virus in februari zelf heeft opgelopen. “Ik had last van koude rillingen, nam vaak een warme douche en keek naar video’s waarin werd uitgelegd wat ik kon doen om te genezen.”

De rapper kondigde vorige week aan dat hij wil meedoen aan de presidentsverkiezingen in 2020. “Ik doe mijn rode pet af,” zei hij in een interview met Forbes, verwijzende naar de opvallende Trump-pet met de tekst ‘Make America Great Again’. “Ik doe mee om te winnen.” Hij is ook fan van Donald Trump, maar wil het nu dus tegen hem opnemen.

[Forbes]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
1 jaar geleden

Blijf maar rappen!

jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Opperleeghoofd en prominent lid van de maffia heer Rutte wil een herdenkingsdag. Nja. Tijd om deze ‘heer’ op te laten nemen. En niet op een bandje. Heer West heeft natuurlijk gelijk. Alleen ja, heer West, wie denkt u nou helemaal te zijn. Covid-19 is geen ziekte maar de naam van een project. Gaskamers hebben plaatsgemaakt voor gif spuiten.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Zelfs als blijkt, en dat is ook zo, dat 80 procent van de wereldbevolking immuun is voor dat virus dan nog zullen ze proberen je dat vaccin door je strot te rammen.
Het enige wat wij kunnen doen is wereldwijd in opstand komen…

Willem
Willem
1 jaar geleden

Het merkteken van het beest hebben we straks ook in onze rechter hand zitten , in Zweden staan ze er al voor in de rij , dus zal hier ook wel een keer komen , er moet alleen nog een gelikte leugen worden verzonnen om het geraffineerd aan de schaapjes te verkopen !!

x

Check Also

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

verpleegster

Verpleegster luidt noodklok over vaccineren: ‘Dit is echt schokkend’

De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft heel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x