Mens en DierCorona

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Volgens hem is het coronavaccin ‘het merkteken van het beest’. De 43-jarige rapper heeft laten weten dat hij tegen de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19 is. Het virus heeft inmiddels zo’n 12 miljoen mensen besmet.

“Zo veel van onze kinderen worden gevaccineerd en raken verlamd. Dus als ze zeggen dat ze Covid gaan bestrijden met een vaccin, dan ben ik heel erg op mijn hoede. Dat is het merkteken van het beest,” zei hij, toevoegende dat ze microchips in ons willen stoppen. “Met ‘ze’ doel ik op mensen die de duivel in zich dragen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Presidentsverkiezingen

Kanye West claimt dat hij het virus in februari zelf heeft opgelopen. “Ik had last van koude rillingen, nam vaak een warme douche en keek naar video’s waarin werd uitgelegd wat ik kon doen om te genezen.”

De rapper kondigde vorige week aan dat hij wil meedoen aan de presidentsverkiezingen in 2020. “Ik doe mijn rode pet af,” zei hij in een interview met Forbes, verwijzende naar de opvallende Trump-pet met de tekst ‘Make America Great Again’. “Ik doe mee om te winnen.” Hij is ook fan van Donald Trump, maar wil het nu dus tegen hem opnemen.

[Forbes]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
3 jaren geleden

Blijf maar rappen!

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Opperleeghoofd en prominent lid van de maffia heer Rutte wil een herdenkingsdag. Nja. Tijd om deze ‘heer’ op te laten nemen. En niet op een bandje. Heer West heeft natuurlijk gelijk. Alleen ja, heer West, wie denkt u nou helemaal te zijn. Covid-19 is geen ziekte maar de naam van een project. Gaskamers hebben plaatsgemaakt voor gif spuiten.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Zelfs als blijkt, en dat is ook zo, dat 80 procent van de wereldbevolking immuun is voor dat virus dan nog zullen ze proberen je dat vaccin door je strot te rammen.
Het enige wat wij kunnen doen is wereldwijd in opstand komen…

Willem
Willem
3 jaren geleden

Het merkteken van het beest hebben we straks ook in onze rechter hand zitten , in Zweden staan ze er al voor in de rij , dus zal hier ook wel een keer komen , er moet alleen nog een gelikte leugen worden verzonnen om het geraffineerd aan de schaapjes te verkopen !!

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x