Chemtrails

Chemtrails, de bijen en wij

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rond het jaar 1995 ontvouwde zich een nieuw fenomeen in ons luchtruim.

Vanaf eind vorige eeuw worden we regelmatig getrakteerd op een grote lading aluminium, barium, strontium en andere stoffen die absoluut niet in ons luchtruim en oppervlaktewater dienen voor te komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hier moet direct een einde aan komen in het belang van onze planeet en alles wat erop woont. Vanaf 2002 hebben Niburu en SOPN hiervan veelvuldig melding gemaakt bij vrijwel alle media, de politiek en de wetenschap.

Onderzoek dat was gedaan door een onafhankelijk laboratorium werd als onbetrouwbaar aangemerkt. Zolang het niet op de agenda staat, bestaat het voor onze overheid niet.

Degenen die zich hebben verdiept in chemtrails zien en kennen de gevolgen. Wij verzoeken u nogmaals – vooral de mensen die twijfelen – What in the world are they spraying? (Nederlands ondertiteld) te bekijken. Mocht u daarna tot dezelfde conclusie komen dat dit onmiddellijk moet stoppen, verspreid deze informatie dan zoveel mogelijk.

In deze film, die verder bewijs overbodig maakt dat we worden besproeid, ziet u ook een dringende oproep van Coen Vermeeren van de TU Delft en de Belgische ex-burgemeester Peter Vereecke van de Belfort-group. Vele Nederlanders en Belgen zijn hiervan op de hoogte mede door hun inspanningen en het verantwoordelijkheidsgevoel van beiden.

De oorzaken van de bijensterfte zijn chemtrails, straling en gmo’s. Zonder bijen geen functionerende natuur. We zijn gewaarschuwd en dienen nu actie te ondernemen. Niburu.nl en SOPN staan daarvoor.

Laten we dit niet in angst tegemoet treden, maar in de wetenschap dat we dit met compassie, rust en overzicht oplossen. Erger je er dus niet meer aan en sta erboven.

Zoals de Hopi al aangaven: Zodra de spinnenwebben aan de hemel verschijnen is het teken gegeven dat we naar een ander bewustzijn en een andere realiteit gaan. We zitten midden in de ontknoping en de stappen zetten we allemaal zelf. Dat is de ontknoping.

Red. Niburu

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Chemtrails zal nooit gezond zijn.Maar volgens dit artikel zijn ze er achter WAT, de bijen sterfte veroorzaakt.http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3483772/2013/07/29/Wetenschappers-ontdekken-oorzaak-massale-bijensterfte.dhtml

Rik
Rik
10 jaren geleden

Bijna iedereen die ik hierover spreek “was het nog niet opgevallen”. De trails komen niet uit Nederland. De ‘sprayers’zie je vaak niet eens terug op http://www.flightradar24.com

Waarom laat onze overheid deze schending van luchtruim dan toe? Krijgen ze er voor betaald? Staat het daarom niet op de agenda? Als het waar is dat er ook nanotech worden gesprayed die we inademen en nog) geactiveerd moeten worden door onze mobiele telefoons en wifi (!), dan zijn we straks echt massaal zuur. Op YouTube zijn al meerdere ’test runs’ te zien. Echt freeky.

Als een petitie destijds voor disclosure niks heeft uitgehaald behalve het standaard antwoord “…dat zijn normale contrails”, is mijn vraag aan iedereen: Wat kunnen we nog doen? Onze ‘wakkeren’- olievlek moet groter en gaan samenwerken.

S0M30N3
S0M30N3
10 jaren geleden

FB share check, Site share check..

Lowietje
Lowietje
10 jaren geleden

[quote name=”Rik”]Bijna iedereen die ik hierover spreek “was het nog niet opgevallen”. De trails komen niet uit Nederland. De ‘sprayers’zie je vaak niet eens terug op http://www.flightradar24.com

Waarom laat onze overheid deze schending van luchtruim dan toe? Krijgen ze er voor betaald? Staat het daarom niet op de agenda? Als het waar is dat er ook nanotech worden gesprayed die we inademen en nog) geactiveerd moeten worden door onze mobiele telefoons en wifi (!), dan zijn we straks echt massaal zuur. Op YouTube zijn al meerdere ’test runs’ te zien. Echt freeky.

Als een petitie destijds voor disclosure niks heeft uitgehaald behalve het standaard antwoord “…dat zijn normale contrails”, is mijn vraag aan iedereen: Wat kunnen we nog doen? Onze ‘wakkeren’- olievlek moet groter en gaan samenwerken.[/quote]
Als een regering niets te verbergen heeft kun je een onderzoek zorgenvrij toelaten, mede door al de meldingen die hierover al zijn gedaan.
Voor mij is duidelijk dat deze regering hier geen interesse in heeft.
Als regeringen de mensen de ogen dichtsmeren, met het wetboekje in hun achterzak, is dit voor mij de hoogste vorm van criminaliteit en zolang zij de macht hebben kun jij hier niets tegen doen. Maar op de één of andere manier komt de waarheid altijd naar boven, daar is het wachten op..

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x