Homepagina » Innovatie » Keshe Foundation biedt eenvoudige oplossing voor Fukushima
Keshe Foundation biedt eenvoudige oplossing Fukushima

Keshe Foundation biedt eenvoudige oplossing voor Fukushima

Veel mensen vragen Niburu hoe het zit met de technologieën van de Keshe Foundation. Onlangs heeft de Iraanse uitvinder Mehran Keshe een oplossing bedacht voor het vervuilde water dat in Fukushima in de oceaan lekt.

De oplossingen die de Japanse energiemaatschappij Tepco aandraagt hebben tot nu toe nog weinig zoden aan de dijk gezet.

Eind vorig jaar werd bekend dat de beschadigde kerncentrale van Fukushima al enkele jaren radioactief grondwater in de oceaan lekt. Twee jaar lang lekte iedere dag zo’n 300 ton vervuild water in de Grote Oceaan. In 2011 werd de kerncentrale ernstig beschadigd door een aardbeving en een daaropvolgende tsunami.

De Keshe Foundation adviseert Tepco nanomaterialen te produceren. De ontsmetting van het water en de bodem kost de energiemaatschappij vrijwel niets als voor deze oplossing wordt gekozen.

Het proces werkt als volgt:

Stap 1: verzamel metalen in de vorm van roestige spijkers, oud ijzer, koper, enzovoorts

Stap 2: Leg de metalen bij elkaar in een bak met heet water en een bijtend middel. Laat 24 uur staan

Stap 3: Breng het metaal over naar een omgeving die elektrisch geleidend is

Stap 4: Zet het metaal 24 uur lang iedere 5 tot 7 uur gedurende 5 tot 10 seconden onder stroom

Het achterliggende idee is de creatie van gaten die pn-overgangen worden genoemd. In de omgeving wordt een specifiek magnetisch veld rond het metaal gecreëerd dat radioactief materiaal aantrekt en in de gaten opsluit.

Het ontsmettingsproces werkt als volgt:

Stap 1: Plaats het bewerkte metaal in de bodem en in het water

Stap 2: Plaats een magneet boven de bodem om het metaal met het radioactieve materiaal aan de bodem te onttrekken

Wat moet men vervolgens doen met het radioactieve materiaal? “Geef het letterlijk terug aan Tepco,” zei Keshe. De instructievideo is hier te bekijken.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Een ietwat warrig geschreven artikel maar het blijkt dat oplichter Keshe weer eens wat van zich laat horen.

  Laat hem eerst eens aantonen dat zijn methode werkt. Hij staat immers bekend om zijn sterke verhalen die niets meer dan gebakken lucht blijken.

  Maar het artikel is vrij verwarrend geschreven. Zo staat er iets in over nanomaterialen waar dan in de uitleg van de desbetreffende methode met geen woord over wordt gesproken.

  2 likes
 2. [quote name=”Wesley”]Een ietwat warrig geschreven artikel maar het blijkt dat oplichter Keshe weer eens wat van zich laat horen.

  Laat hem eerst eens aantonen dat zijn methode werkt. Hij staat immers bekend om zijn sterke verhalen die niets meer dan gebakken lucht blijken.

  Maar het artikel is vrij verwarrend geschreven. Zo staat er iets in over nanomaterialen waar dan in de uitleg van de desbetreffende methode met geen woord over wordt gesproken.[/quote]
  Laat hem eerst eens over de brug komen met al die andere zaken die hij zegt te kunnen, zegt te hebben ontwikkeld, en zegt werkend te zijn, tot nu toe praat de man veel, lopen vele blind achter hem aan, maar heeft de man echt helemaal niets bewezen en helemaal niets van zijn uitspraken wetenschappelijk onderbouwt!

  1 likes
 3. [quote name=”zappfinger”]Wat een onzin weer!
  Hij gebruikt een voltmeter als batterij.
  Echt waanzinnig dit, heeft niets met wetenschap te maken….[/quote]

  Maar hoe weet jij dat het onzin is? Omdat het te simpel klinkt? Ik beweer niet dat het werkt, maar zouden we het niet eerst eens proberen? Vaak werken de eenvoudige dingen beter dan de ingewikkelde. Als er iemand met een idee komt dat miljoenen euro’s kost, dan geloven we meteen dat dat werkt, maar iets dat nagenoeg niets kost, daar lachen we om. Beetje dom niet?

  1 likes
 4. Wouter Vanbelleghem

  Hier een link die wat feiten over Keshe op een rijtje zet. Ik neem geen standpunt in, iemand is onschuldig, tot bewezen leugenaar. Maar er is toch één en’t ander “fishy” aan Keshe.

  http://energeticforum.com/renewable-energy/13583-facts-about-keshe.html

  1 likes
 5. [quote name=”Wesley”]Een ietwat warrig geschreven artikel maar het blijkt dat oplichter Keshe weer eens wat van zich laat horen.

  Laat hem eerst eens aantonen dat zijn methode werkt. Hij staat immers bekend om zijn sterke verhalen die niets meer dan gebakken lucht blijken.

  Maar het artikel is vrij verwarrend geschreven. Zo staat er iets in over nanomaterialen waar dan in de uitleg van de desbetreffende methode met geen woord over wordt gesproken.[/quote]

  Even de instructievideo bekijken. Nanomaterialen begint vanaf 14:17

  http://www.youtube.com/watch?v=4f02CcnHjSk&feature=youtu.be&t=14m19s

  0 likes
 6. Even los van of iets waar is en of iemand waarheid spreekt, wat een spelletje van het ego is: Zijn wij bereid te geloven dat er een oplossing voor Fukushima is? Zijn we bereid te geloven dat we geen slachtoffer zijn, dat we juist oneindig sterk en vindingrijk zijn en dat er geen uitdaging aan ons gepresenteerd wordt waar we ook niet inherent de kracht voor hebben die uitdaging te boven te komen? Wil je nog een tijdje doorgaan met het slachtoffer/arme ik-spel of vind je het tijd om een ander meer zelfbekrachtigend spel te gaan spelen? Kies je voor slachtoffer dan zul je idd opgelicht worden. Kies je voor het andere dan zul je zien dat dingen opgelost worden. Waar kies je voor?

  0 likes
 7. Dunkt mij, dit artikel in alle talen te vertalen en naar alle staatshoofden in ieder land op te sturen en in het bijzonder natuurlijk naar Japan zelf!

  0 likes
 8. [quote name=”Edwin”]Even los van of iets waar is en of iemand waarheid spreekt, wat een spelletje van het ego is: Zijn wij bereid te geloven dat er een oplossing voor Fukushima is? Zijn we bereid te geloven dat we geen slachtoffer zijn, dat we juist oneindig sterk en vindingrijk zijn en dat er geen uitdaging aan ons gepresenteerd wordt waar we ook niet inherent de kracht voor hebben die uitdaging te boven te komen? Wil je nog een tijdje doorgaan met het slachtoffer/arme ik-spel of vind je het tijd om een ander meer zelfbekrachtigend spel te gaan spelen? Kies je voor slachtoffer dan zul je idd opgelicht worden. Kies je voor het andere dan zul je zien dat dingen opgelost worden. Waar kies je voor?[/quote]
  Geloven in een oplossing is één ding, maar dan nog moet je de keus maken aan wie je de opdracht voor het oplossen van een bepaald probleem toevertrouwt, anders kon je evengoed nog wel eens bedrogen uitkomen. Niet iedereen is even goed in alles (wat trouwens ook helemaal niet hoeft), maar dat wij als mensen elkaar kun helpen als we er zelf even niet meer uitkomen, is voor mij een ding wat zeker is.

  0 likes
 9. Weet iemand een positief verhaal over Keshe ?
  Ik krijg regelmatig mailtjes van de Keshe foundation, maar ik heb nog geen enkel tastbaar resultaat gezien.
  Waar is die alternatieve energiebron te aanschouwen die ze zeggen te bezitten ? Waar is dat leviterende voertuig (vliegende schotel)?
  Of vergis ik me, en hebben ze die niet beweerd te bezitten?

  0 likes
 10. De oplossing is er al heel lang.
  Denk je nou echt dat de VS sinds de jaren 40 stil hebben gezeten.
  Je kan er donder op zeggen dat ze de oplossing voor zichzelf houden.
  De techniek staat echt niet stil.
  Het zelfde geld voor de lucht en ruimtevaart.
  Dat staat ook al 50jaar stil.
  Ze kunnen veeeeeel meer dan wij denken.

  0 likes
 11. Wat ik laatst hoorde op CoastoCoastAM…
  Cesium-137 heeft een radioactief golfpatroon van golflengte X. Je straalt een signaal erop die dezelfde amplitude van die golf in fase heeft en tegenwerkt, en de straling is geneutraliseerd.

  Er zijn zoveel wetenschappers die zeggen dat de technologie ervoor beschikbaar is en werkt, maar er gebeurt niks.

  Ongelofelijk.

  0 likes
 12. Wat een onzin weer!
  Hij gebruikt een voltmeter als batterij.
  Echt waanzinnig dit, heeft niets met wetenschap te maken….

  0 likes
 13. Ik heb berichten gelezen dat een onderzoek heeft uitgewezen dat Brown’s gas nucleair materiaal kan neutraliseren… zoek maar eens op…

  0 likes
 14. [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Wesley”]Een ietwat warrig geschreven artikel maar het blijkt dat oplichter Keshe weer eens wat van zich laat horen.

  Laat hem eerst eens aantonen dat zijn methode werkt. Hij staat immers bekend om zijn sterke verhalen die niets meer dan gebakken lucht blijken.

  Maar het artikel is vrij verwarrend geschreven. Zo staat er iets in over nanomaterialen waar dan in de uitleg van de desbetreffende methode met geen woord over wordt gesproken.[/quote]
  Laat hem eerst eens over de brug komen met al die andere zaken die hij zegt te kunnen, zegt te hebben ontwikkeld, en zegt werkend te zijn, tot nu toe praat de man veel, lopen vele blind achter hem aan, maar heeft de man echt helemaal niets bewezen en helemaal niets van zijn uitspraken wetenschappelijk onderbouwt![/quote]
  Wat ik weet is dat ze in Belgieen idd niet zo zacht zijn als wat het lijkt ,dus kan hij toch de waarheid vertellen dat hij dwars word gelegen .Ik weet ook als het er komt de belgen nu al aan het bedenken zijn hoe zij de belastingen moeten in voeren .Ik hoop dat hij het kan op lossen daar in Japan .

  0 likes
 15. Vorige jaar september (of al weer 2 jaar geleden) zou deze man al met een verrassing komen voor iedereen, en dat was nl.vrije energie. Nooit meer iets van gehoord

  0 likes
 16. De man dacht ook prins Friso uit zijn Coma te kunnen halen. Jezzzzz die gast is echt van alle markten thuis, proest, niet dus!

  0 likes
 17. Ik ken iemand die in behandeling is geweest bij Keshe. 3600 euro om CVS / fybromyalgie middels zijn containers met water te behandelen.

  Na vele maanden containers vullen met water en die leegdrinken alsook lege bekers met lucht, verbeterde de ziekte niet, en kwam Keshe met het grootste bullshit excuus: ze zou haar partner moeten verlaten of ze zou kanker krijgen althans Keshe.

  We kennen mensen die nog in de Keshe Foundation hebben gewerkt, en die aan de deur zijn gezet. Kort nadien is hij dan uit Ninove gevlucht naar Italië. Wel deze voormalige werknemers bevestigden dat keshe dit kanker gelinkt aan sex excuus inroept als hij er niet in slaagt de ziekte te genezen.

  Ik ben destijds naar het Evoluon geweest en heb Keshe ook privé kunnen spreken. Het klonk allemaal overtuigend en hij is een goede sales, maar hij heeft nog niks werkends laten zien en hij valt door de mand. Hij laat ook niet in zijn kaarten kijken en zijn experimenten zijn vaag en niet reproduceerbaar.

  Telkens verhuist hij naar een nieuw land met nieuwe potentiële investeerders en mensen die zich laten vangen.

  U bent gewaarschuwd.

  0 likes
 18. [quote name=”IWantToBelieve”]Vorige jaar september (of al weer 2 jaar geleden) zou deze man al met een verrassing komen voor iedereen, en dat was nl.vrije energie. Nooit meer iets van gehoord[/quote]

  Dan moet je eens op het Kesheforum kijken van de Keshe Foundation. De Italianen blijken een werkbaar model gemaakt te hebben adhv Keshe generator. Maar inmiddels zijn ook anderen al zover. Onderzoek ook zelf eens voordat je zo snel oordeelt, tis zo makkelijk en goedkoop. Daar help je niemand mee. Terwijl die mensen ook nog hun tijd en geld erin stoppen ten goede van ons allemaal.

  0 likes
 19. [quote name=”Plien”]De man dacht ook prins Friso uit zijn Coma te kunnen halen. Jezzzzz die gast is echt van alle markten thuis, proest, niet dus![/quote]

  Zo lang hij die kans niet heeft gekregen, kun jij niet met zekerheid zeggen of het hem was gelukt toch ?

  0 likes
 20. [quote name=”Plien”]De man dacht ook prins Friso uit zijn Coma te kunnen halen. Jezzzzz die gast is echt van alle markten thuis, proest, niet dus![/quote]

  Denk je nu echt dat dhr Keshe zijn naam te grabbel gaat gooien voor de lol!? Echt een constatering die gebaseerd is op kleinburgelijk denken.

  0 likes
 21. [quote name=”Ries”]
  Dan moet je eens op het Kesheforum kijken van de Keshe Foundation. De Italianen blijken een werkbaar model gemaakt te hebben adhv Keshe generator. [/quote]

  Dat is net het punt.
  Mr Keshe zou al eind 2011 met honderden werkende modellen op de markt komen.
  Verschillende mensen (150 naar verluid) hebben daadwerkelijk een aanbetaling gedaan.
  De uiteindelijke datum is steeds weer uitgesteld, met verschillende redenen.
  Nog steeds is er niet 1, die werkend bezichtigd en getest kan worden.
  Ook niet die italiaanse, althans ik kan daarover op de Keshe site niets vinden.
  Het forum daar is al een tijdje doodgebloed,
  maar ook daar vroegen de mensen zich al af waar die generator nou toch blijft.

  Nu moeten we dus zelf zo’n generator gaan bouwen aan de hand van Keshe zijn boekje.

  En gij gelooft dat?

  Sommige mensen verdienen het gewoon om belazerd te worden.

  Als het echt zo gemakkelijk was, waarom heeft Keshe dan zelf nog steeds niet aan zijn verplichtingen voldaan.
  Belofte maakt immers schuld, is het niet?

  Nog maar eens de link meesturen, die Wouter al gestuurd had.
  Die is echt de moeite waard om eens goed door te lezen, voor een ieder die nog in Keshe geloofd.
  De ene na de andere leugen van Keshe wordt daar op een rationele manier, met de voetjes op de grond (daar is niets op tegen) doorgeprikt.
  http://energeticforum.com/renewable-energy/13583-facts-about-keshe.html

  Wie nu nog in die oplichter geloofd koopt dan toch een kaartje naar de maan, in 1 van zijn vliegende schotels.
  daag.:-)

  0 likes
 22. #21 Birgitte 05-02-2014 01:15

  Denk je nu echt dat dhr Keshe zijn naam te grabbel gaat gooien voor de lol!? Echt een constatering die gebaseerd is op kleinburgelijk denken.

  Als deze meneer een meesteroplichter blijkt dan hoop ik, dat jij met jou wereldse blik, excuus maakt als medestander van mensen die anderen een rad voor de ogen draaien.

  0 likes
 23. [quote name=”Plien”]#21 Birgitte 05-02-2014 01:15

  Denk je nu echt dat dhr Keshe zijn naam te grabbel gaat gooien voor de lol!? Echt een constatering die gebaseerd is op kleinburgelijk denken.

  Als deze meneer een meesteroplichter blijkt dan hoop ik, dat jij met jou wereldse blik, excuus maakt als medestander van mensen die anderen een rad voor de ogen draaien.[/quote]Welke naam?

  De naam van praatjesmaker en luchkastelenbouwer? Want dat is het enige waarmee hij bekend is. Die meneer heeft alleen een naam in bepaalde alternatieve kringen met hopeloos naieve mensen en luchtfietsers die nog steeds in deze charlatan geloven na jaar na jaar niet nagekomen beloftes.

  0 likes
 24. #24 Wesley 05-02-2014 12:51

  Beste Wesley, de snerende op #21 Birgitte 05-02-2014 01:15 niet met mij verwarren.

  Want ik vrees echt dat die Keshe niet geheel fris in zijn hoofd is.

  0 likes
 25. Keshe is een bedrieger die mensen van alles belooft, maar niets kan waarmaken. Zo heeft hij een vriendin van mij, twee jaar geleden, beloofd dat hij haar kan afhelpen van haar oogkwaal… Tot nu zegt houdt hij haar bezig met steeds opnieuw te zeggen dat hij het te druk heeft.
  Zo’n mensen moesten ze een pak rammel geven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

wellink

Wellink waarschuwt: ‘EU kan uit elkaar vallen als we Italië niet helpen’. Zo reageert het internet

De Europese Unie kan uit elkaar vallen ...

corona

Nog eens 10 experts die een heel ander geluid laten horen over corona. ‘Dit is middeleeuws’

Website OffGuardian heeft opnieuw een lijst gemaakt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.