Homepagina » Buitenaards » De mens stamt af van aliens. Volgens een vooraanstaande wetenschapper is dit het bewijs
De mens stamt af van aliens. Volgens een vooraanstaande wetenschapper is dit het bewijs

De mens stamt af van aliens. Volgens een vooraanstaande wetenschapper is dit het bewijs

Mensen die op aarde leven zijn afstammelingen van aliens. Dat heeft de Wit-Russische wetenschapper Pjotr Vitsjaz gezegd.

Hij deed deze uitspraak over de oorsprong van het leven op onze planeet tijdens een bijeenkomst over ruimtevaart afgelopen maandag in Minsk.

“Waar kwam de mens vandaan? Er is al veel gezegd over het feit dat wij de kolonisten zijn, dat mensen uit de ruimte kwamen,” citeerde zender Belsat hem.

Oude rotstekeningen

“Ik ben van mening dat er […] geen bewijs is dat de mens afstamt van de aap,” zei Vitsjaz.

“Kijk naar oude rotstekeningen,” zei hij volgens persbureau BelaPAN. “Op veel daarvan staan raketten en astronauten afgebeeld.”

“Waar kwamen zij vandaan? Waarom hebben voetafdrukken van mensen die vandaan de dag worden gevonden door archeologen een totaal andere omvang?” vroeg hij.

Buitenaardse oorsprong

We hebben geen bewijs, het is slechts een hypothese, aldus de academicus.

Het hoofd van de Wit-Russische Academie van Wetenschappen zei te hopen dat de theorie over een buitenaardse oorsprong van de mens ooit zal worden bewezen.

De bijeenkomst, waar onder meer 90 kosmonauten aanwezig zijn, duurt nog tot 15 september.

[Belsat]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louis. schreef:

  Hoe vaak is die afkomst al bewezen door oude geschriften en al zoveel aantoonbare gebouwen die niet door simpele mensenhanden gemaakt kunnen zij..

  20 likes
  • Arwijn schreef:

   Dat komt omdat mensen toen ook in een Pinnacle van ontwikkeling waren. Het waren andere technologieën, andere cultuur, een andere geschiedenis kennis. Het heeft NIKS met Aliens te maken!
   Als bouwen makkelijk word en goedkoop dan staat niks meer in de weg om extreem grote projecten aan te pakken, puur omdat het kan.

   3 likes
 • frans schreef:

  Officieel is niet bekend gemaakt aan de burgerij dat aliens bestaan!
  Laat staan dat de mens er door ontworpen is?
  De mens is het evenbeeld van zijn schepper. Nou die aliens zien er heel anders uit!
  Behalve dan misschien de bewoners van andromeda of de pleiyaden. Maar dat zijn dan niet weer de bedoelde aliens.
  Even wat steggelen ja.
  De blauwdruk van de mens , zijn etherlichaam dus, is het evenbeeld van zijn fysieke lichaam.
  Die blauwdruk heb je met hulp zelf ontworpen in de geestelijke wereld.
  In de geestelijke wereld zijn geen aliens toch? Die bevinden zich in het kosmische gedeelte buiten het Hemelse waar wij als mens dan weer vandaan komen.
  Ik probeer in mezelf wat chaos te ordenen.
  Hermes Trismechistos was toch de leider en stichter van de Egyptische cultuur. Een mens.

  2 likes
 • Richard D schreef:

  Tsja, ik hoef alleen maar naar de EU leden in Brussel te kijken en ik geloof deze wetenschapper direct.

  13 likes
 • Jaya schreef:

  We stammen af de aliens en deze zelfde Vishnu-aliens-wetenschappers zijn nog de enige die de mensheid kunnen redden van haar ondergang. Het bestaan is eeuwig en oneindig.

  3 likes
  • Wings schreef:

   Precies, we stammen niet allemaal af van de buitenaardsen, die dat wel doen hebben rh negatieve bloedgroepen, als je, je daarin verdiept, kom je overal achter en begrijp je het geloof, waarom er elite (koningshuizen etc) is, die denkt dat ze macht hebben over de bevolking, waarom er ooit mensen geleefd hebben op andere planeten, dat was ook zo nml. De maan en mars bv, daar waren ooit bewoners die er al lang geleden vertrokken zijn. Misschien wel richting de aarde.
   Misschien stammen we zelfs af van verschillende buitenaardse rassen, want ook wij hebben zg rassen, zou ook veel verklaren en is ook niet erg.
   Het is een leerzame weg als je deze gaat bewandelen, trouwens Erich von Danicken heeft er lang geleden al over geschreven en die man had zo gelijk met alles. Ik ben weer begonnen om zijn boeken nogmaals door te nemen. Hij wist het! Toen al.

   8 likes
 • deze schreef:

  voor zo ver ik weet stam ik af van mijn vader en moeder en vervolgens tot het begin waar in de mensheid ooit eens begon te ” bestaan ” of iets dergelijks
  verder maakt het mij geen hol ( bewoner ) uit !
  de stam ligt niet ver van de appel..

  2 likes
 • Dolex schreef:

  “Kijk naar oude rotstekeningen,” zei hij volgens persbureau BelaPAN. “Op veel daarvan staan raketten en astronauten afgebeeld.”

  Dat zou kunnen bewijzen dat vroege mensen bezoek uit de ruimte hebben gehad. Niet zozeer dat ze zelf uit de ruimte komen. Dan zijn rotstekeningen niet erg logisch.

  7 likes
 • Arwijn schreef:

  Wij stammen af van onze eigen hallucinogene archetypische waarnemingen. Natuurlijk…

  6 likes
 • guido schreef:

  Onze voorouders buitenaards, leuk maar het maakt niks uit waar we vandaan komen leef en geniet zolang je hier bent, alleen jammer dat er dan toch iets verkeerd is gegaan bij de eerste die deze planeet kwamen bevolken gezien alle pedo`s, phsygopaten, narcisten, moordenaars, enz die hier de boel verzieken. Gelukkig zijn er ook nog liefde volle mensen op deze planeet

  6 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Lees Wes Penre Papers !

  3 likes
 • Ray schreef:

  Ancient Aliens…….een geweldige serie op NGO.Wordt hoog tijd dat de `heilige geschriften`eens anders uitgelegd gaan worden.De waarheid komt toch wel aan het licht.Misschien dat mensen dan wel met elkaar kunnen leven in plaats dat we het leven hier tot een hel maken,alleen omdat er wordt vast gehouden aan achterlijke geloven die van geen kant kloppen.Was beter geweest dat die Ark nooit gebouwd zou zijn.Dat was nl. wel de bedoeling daar toen al duidelijk was dat het experiment `de Mens`mislukt was.Dat gelul over die ark zou je trouwens met een korrel zout moeten nemen.Kun je jezelf voorstellen hoe dat er uit gezien moet hebben…..Honderdduizenden diersoorten.van alles twee bij elkaar door elkaar heen…Alleen het voedsel zou al een probleem zijn.Nog niet te denken hoe ze die dieren allemaal uit elkaar zouden moeten houden.En hoe zouden die dieren zich weer opnieuw verspreid hebben over de verschillende wereld delen om nog maar een praktisch probleem te noemen.Als die ark al bestaan heeft dan moet dit haast wel een moederschip zijn geweest wat zich boven het aardoppervlak in plaats van een soort van schip wat over zee voer.Verhaal klopt van geen kant.En zo kunnen we nog wel even doorgaan.Engelen met vleugels die op wolken zitten bijv.waren gewoon extraterrestrials die hoger gingen dan het menselijk oog kon zien.Kerken zijn ,let maar eens op,allemaal in de vorm van een raket zoals we die kennen van het begin van het ruimte tijdperk…….Kan nog heel lang doorgaan zo…..Overheden hebben al sinds mensen heugenis contact en er wordt nog steeds een soort ruilhandel bedreven.Technologische kennis wordt ons gegeven in ruil voor edelmetalen.Meeste goud op de wereld is nep.Wolfraam met een dun laagje goud.Zoek maar eens op .De chinezen hebben dit bloot gelegd toen ze een partij goud wilden kopen van de Amerikanen wat uit fort knox kwam.Allemaal nep.De ware openbaring is nabij.we worden er voor klaar gestoomd.

  2 likes
 • Fred Barendse schreef:

  Ben het eens met een van de reageerders. Het maakt toch niet uit waar je vandaag komt. Allemaal uitbraaksels van het Ego. En trouwens wie van de Aliens zou interesse hebben in onze Aapplaneet, bevolkt door agressieve apen, die sinds hun bestaan, elkaar de hersenen inslaan? “Die Lui” hebben hier niets te zoeken. Allemaal Arrogante gedachtenspinsels.

  0 likes
 • x

  Check Also

  wereldbank

  Wereldbank tegen Wit-Rusland: Ga in lockdown en ontvang $940 miljoen

  De Wereldbank heeft Wit-Rusland in juni een ...

  wit-rusland

  Is dit de echte reden waarom de president van Wit-Rusland weg moet?

  Het is al geruime tijd onrustig in ...

  >