Mens en Dier

Keiharde sneer naar De Jonge: ‘Je wilde dictatortje spelen. Je wilde macht’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de dag dat de coronapas wordt ingevoerd in Nederland draait minister De Jonge in de media het bekende riedeltje af. “Duidelijk is: als je je niet vaccineert, raak je zeer waarschijnlijk vroeg of laat besmet. Als dat te snel gaat, riskeer je alsnog veel ziekenhuisopnames in korte tijd,” zegt De Jonge.

“Vandaar dat we stap voor stap, en eerst met het coronabewijs, versoepelen,” aldus de minister, die stelt dat we ‘groepsimmuniteit gewoon moeten afschrijven’ vanwege de deltavariant.

Op social media schrijft hij dat het coronatoegangsbewijs nodig is ‘omdat te veel mensen nog niet zijn gevaccineerd’. “Dat is de realiteit.”

Coronapas in de zorg?

Het coronatoegangsbewijs is nodig voor de meeste horeca en evenementen. De Jonge wil ook kijken of er een wetswijziging doorgevoerd kan worden, waarmee de coronatoegangspas in de zorg ingezet kan worden.

Ook in andere sectoren zou de coronapas een praktisch middel kunnen zijn, denkt hij. Samen met de vakbonden en werkgevers wil hij bekijken of dat een optie is.


Columnist Ebru Umar trekt op social media hard van leer tegen de minister. “Als je nou een échte minister van Volksgezondheid was geweest, had je 1,5 jaar lang 48 miljard in de zorg gepompt. Structureel iets willen veranderen aan de zorg. Maar je wilde dictatortje spelen. Je wilde macht. Je wilde kijken hoe hoog er gesprongen wordt als jij spring zegt,” schrijft Umar.

4.7 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Het licht
Het licht
1 jaar geleden

Ik vraag me echt af waneer die hugo is word gearresteerd smerige duivel of reptiel

Ed Kas
Ed Kas
1 jaar geleden
Juultje
Juultje
1 jaar geleden

https://www.boerse-online.de/nachrichten/aktien/newsticker-corona-lauterbach-warnt-geimpfte-vor-corona-infektion-1030779446

Het kan dus nog gekker! Hier zegt de Duitse gezondheids minister; je bent pas echt immuun als je als gevaccineerde ook nog het coronavirus zou krijgen!
Toch zou hij een infectie niet willen riskeren, omdat je, ook als gevaccineerde, het risico op een heftig verloop hebt.
Bovendien ben je dan, als gevaccineerde, ook nog eens een gevaar voor de ongevaccineerden….

Tjonge jonge…. Waar gaat dit nog over?

Celia
Celia
1 jaar geleden

Hiermee wordt maar weer eens duidelijk dat onze regering er niet is voor de burger, maar dat zij tegen de burger is. Wie niet gehoorzaamt, wordt buitengesloten. Gisteren voor de laatste keer uit eten geweest omdat wij niet gevaccineerd zijn. Een kennis zei dat mijn man en ik “niet sociaal zijn” en dat wij “het niet voor onszelf moeten doen maar voor een ander”. Dit eindigt niet zomaar ben ik bang.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

154
0
We lezen graag je reactie!x