Homepagina » Mens en Dier » VIDEO: Deze man zegt het mysterieuze wezen Bigfoot te hebben vastgelegd op camera
VIDEO: Deze man zegt het mysterieuze wezen Bigfoot te hebben vastgelegd op camera

VIDEO: Deze man zegt het mysterieuze wezen Bigfoot te hebben vastgelegd op camera

Een Bigfoot-speurder zegt het mysterieuze wezen te hebben gevonden in een video die in 2008 is gemaakt. Sasquatch-onderzoeker MK Davis stuitte onlangs op de beelden die hij tijdens een wandeltocht in Bluff Creek in Californië heeft gemaakt.

In de bossen van Bluff Creek worden vaker Bigfoot-waarnemingen gedaan. Toen Davis de beelden maakte, zag hij het aapachtige wezen niet. Ook zijn vrienden hadden niets in de gaten.

Davis heeft de beelden bestudeerd en meent dat Sasquatch iets in zijn handen heeft of iets naar zijn gezicht brengt. “Het was erg donker toen ik filmde. Bovendien zoomde ik op dat moment in, dus ik heb verder niets gezien,” zei hij.

“Ik stond met wat vrienden op een berg waar we een karkas van een rendier hadden gevonden,” ging hij verder. “De botten waren gebroken en vervolgens was het beenmerg eruit gezogen. Pas toen ik de video opnieuw bekeek zag ik iets wits door het beeld bewegen. Dat is een tas die het wezen vasthoudt.”

Davis doet al bijna twee decennia onderzoek naar het mythische wezen, dat volgens de wetenschappelijke gemeenschap niet bestaat. Davis heeft de beelden verscherpt zodat het wezen beter zichtbaar is.

De beelden zijn gemaakt in het gebied waar ook Robert Patterson en Bob Gimilin in 1967 hun beruchte filmopname hebben gemaakt. In de opname is een vermeende Sasquatch te zien die door het bos loopt en richting de camera kijkt. Zou dit volgens jou een Bigfoot kunnen zijn? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[MailOnline]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

patiënten

Van de covidpatiënten die binnenkomen in deze kliniek is ongeveer 40% volledig ingeënt

In veel landen met een hoge vaccinatiegraad ...

corona

Media geven toe: corona grijpt om zich heen in gebieden met hoge vaccinatiegraad

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x