Mens en Dier

VIDEO: Deze man zegt het mysterieuze wezen Bigfoot te hebben vastgelegd op camera

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Bigfoot-speurder zegt het mysterieuze wezen te hebben gevonden in een video die in 2008 is gemaakt. Sasquatch-onderzoeker MK Davis stuitte onlangs op de beelden die hij tijdens een wandeltocht in Bluff Creek in Californië heeft gemaakt.

In de bossen van Bluff Creek worden vaker Bigfoot-waarnemingen gedaan. Toen Davis de beelden maakte, zag hij het aapachtige wezen niet. Ook zijn vrienden hadden niets in de gaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Davis heeft de beelden bestudeerd en meent dat Sasquatch iets in zijn handen heeft of iets naar zijn gezicht brengt. “Het was erg donker toen ik filmde. Bovendien zoomde ik op dat moment in, dus ik heb verder niets gezien,” zei hij.

“Ik stond met wat vrienden op een berg waar we een karkas van een rendier hadden gevonden,” ging hij verder. “De botten waren gebroken en vervolgens was het beenmerg eruit gezogen. Pas toen ik de video opnieuw bekeek zag ik iets wits door het beeld bewegen. Dat is een tas die het wezen vasthoudt.”

Davis doet al bijna twee decennia onderzoek naar het mythische wezen, dat volgens de wetenschappelijke gemeenschap niet bestaat. Davis heeft de beelden verscherpt zodat het wezen beter zichtbaar is.

De beelden zijn gemaakt in het gebied waar ook Robert Patterson en Bob Gimilin in 1967 hun beruchte filmopname hebben gemaakt. In de opname is een vermeende Sasquatch te zien die door het bos loopt en richting de camera kijkt. Zou dit volgens jou een Bigfoot kunnen zijn? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x