Buitenaards

Maak kennis met de arts die buitenaardse implantaten verwijderde uit het lichaam van ontvoerden

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1992 bleek uit een studie dat tot wel 3,7 miljoen Amerikanen geloven dat ze zijn bezocht door buitenaardse bezoekers. Er werd gelijk een naam voor deze ‘aandoening’ bedacht: het UFO abduction syndrome. Big Pharma zal er vast snel een pilletje voor hebben.

Er zijn grote groepen mensen die claimen te zijn ontvoerd door aliens, schrijft Motherboard. Er zijn ook onderzoekers die speuren naar fysiek bewijs voor deze ontvoeringen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In een nieuwe documentaire volgen we dr. Roger Leir, een arts en ufoloog die beweerde dat hij buitenaardse nanotechnologie heeft verwijderd uit zijn patiënten.

Harde bewijs

Leir overleed tijdens het maken van de opnames.

De operaties die hij heeft uitgevoerd vormen een brug tussen de persoonlijke ervaringen met buitenaardse intelligenties en het harde bewijs dat hiervoor nodig is.

Filmmaker Jeremy Kenyon Lockyer Corbell was in eerste instantie sceptisch over buitenaardse implantaten, maar nu is hij er zeker van dat UFO’s echt zijn en worden bestuurd door aliens.

Corbell liep mee met Leir en de anonieme Patient Seventeen, die een klein stuk mysterieus metaal in zijn scheenbeen had. Hij mocht de hele operatie filmen.

Scalaire golven

Patient Seventeen zei ook sceptisch te zijn, al voegde hij toe dat hij als kind een aantal keren contact had gehad met buitenaardse wezens.

Dr. Leir claimde buitenaardse nanotechnologieën te hebben verwijderd uit 17 verschillende patiënten.

Kort nadat hij in 2014 het kleine stuk metaal uit het been van Patient Seventeen had verwijderd, overleed hij. Twee collega’s hebben het vreemde object geanalyseerd.

Volgens Leir zenden de mysterieuze apparaten zogeheten scalaire golven uit, een soort elektromagnetische straling die niet kan worden gedetecteerd met behulp van onze instrumenten.

Nikola Tesla deed al onderzoek naar deze scalaire golven. Sinsdien is het stil gebleven rond dit fenomeen.

Vreemd

Het stuk metaal werd naar twee verschillende laboratoria gestuurd voor analyse. De resultaten zijn op zijn minst vreemd te noemen. Verder onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad een buitenaards voorwerp is.

Corbell wilde met zijn film antwoord geven op een aantal vragen, maar hij heeft nu alleen maar meer vragen.

Hij riep de hulp in van een expert van de Universiteit van Californië, Alan Rubin, maar die wilde niet voor de camera verschijnen.

Tot op de bodem

Hij zei alleen dat de resultaten hem voor een raadsel stelden en dat meer tests nodig zijn om vast te kunnen stellen of het gaat om een buitenaards voorwerp.

Het voorwerp kwam in handen van wetenschapper Steve Colbern, een collega van Leir. Kort na het maken van de film reageerde hij opeens niet meer op telefoontjes en e-mails. Hij leek van de aardbodem te zijn verdwenen.

Vlak voor de première liet hij weer van zich horen en inmiddels heeft Corbell het voorwerp uit het been van Patient Seventeen in zijn bezit.

Hij is nu van plan deze zaak tot op de bodem uit te zoeken.

Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Motherboard]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
6 jaren geleden

Blijft gewoon leuk die fantasieën..
Sprookjes blijven leuk voor mensen die ja geloven maar er is ook een andere kant van geloven
Niet zeker weten..

Richard
Richard
6 jaren geleden

Weten van niet weten is wijsheid.

P. Puk
P. Puk
6 jaren geleden

Kom nou eens met een steekhoudend verhaal als “alle verdere onderzoeken” achter de rug zijn en
er concreet kan worden gesproken van iets buitenaards of niet.

Aad
Aad
6 jaren geleden

“Volgens Leir zenden de mysterieuze apparaten zogeheten scalaire golven uit, een soort elektromagnetische straling die niet kan worden gedetecteerd met behulp van onze instrumenten”.

Hoe hebben ze dan kunnen vaststellen dat het scalaire golven waren als er geen meetinstrumenten bestaan om ze zichtbaar te maken?

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x