Homepagina » Buitenaards » Maak kennis met de arts die buitenaardse implantaten verwijderde uit het lichaam van ontvoerden
Maak kennis met de arts die buitenaardse implantaten verwijderde uit het lichaam van ontvoerden

Maak kennis met de arts die buitenaardse implantaten verwijderde uit het lichaam van ontvoerden

In 1992 bleek uit een studie dat tot wel 3,7 miljoen Amerikanen geloven dat ze zijn bezocht door buitenaardse bezoekers. Er werd gelijk een naam voor deze ‘aandoening’ bedacht: het UFO abduction syndrome. Big Pharma zal er vast snel een pilletje voor hebben.

Er zijn grote groepen mensen die claimen te zijn ontvoerd door aliens, schrijft Motherboard. Er zijn ook onderzoekers die speuren naar fysiek bewijs voor deze ontvoeringen.

In een nieuwe documentaire volgen we dr. Roger Leir, een arts en ufoloog die beweerde dat hij buitenaardse nanotechnologie heeft verwijderd uit zijn patiënten.

Harde bewijs

Leir overleed tijdens het maken van de opnames.

De operaties die hij heeft uitgevoerd vormen een brug tussen de persoonlijke ervaringen met buitenaardse intelligenties en het harde bewijs dat hiervoor nodig is.

Filmmaker Jeremy Kenyon Lockyer Corbell was in eerste instantie sceptisch over buitenaardse implantaten, maar nu is hij er zeker van dat UFO’s echt zijn en worden bestuurd door aliens.

Corbell liep mee met Leir en de anonieme Patient Seventeen, die een klein stuk mysterieus metaal in zijn scheenbeen had. Hij mocht de hele operatie filmen.

Scalaire golven

Patient Seventeen zei ook sceptisch te zijn, al voegde hij toe dat hij als kind een aantal keren contact had gehad met buitenaardse wezens.

Dr. Leir claimde buitenaardse nanotechnologieën te hebben verwijderd uit 17 verschillende patiënten.

Kort nadat hij in 2014 het kleine stuk metaal uit het been van Patient Seventeen had verwijderd, overleed hij. Twee collega’s hebben het vreemde object geanalyseerd.

Volgens Leir zenden de mysterieuze apparaten zogeheten scalaire golven uit, een soort elektromagnetische straling die niet kan worden gedetecteerd met behulp van onze instrumenten.

Nikola Tesla deed al onderzoek naar deze scalaire golven. Sinsdien is het stil gebleven rond dit fenomeen.

Vreemd

Het stuk metaal werd naar twee verschillende laboratoria gestuurd voor analyse. De resultaten zijn op zijn minst vreemd te noemen. Verder onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad een buitenaards voorwerp is.

Corbell wilde met zijn film antwoord geven op een aantal vragen, maar hij heeft nu alleen maar meer vragen.

Hij riep de hulp in van een expert van de Universiteit van Californië, Alan Rubin, maar die wilde niet voor de camera verschijnen.

Tot op de bodem

Hij zei alleen dat de resultaten hem voor een raadsel stelden en dat meer tests nodig zijn om vast te kunnen stellen of het gaat om een buitenaards voorwerp.

Het voorwerp kwam in handen van wetenschapper Steve Colbern, een collega van Leir. Kort na het maken van de film reageerde hij opeens niet meer op telefoontjes en e-mails. Hij leek van de aardbodem te zijn verdwenen.

Vlak voor de première liet hij weer van zich horen en inmiddels heeft Corbell het voorwerp uit het been van Patient Seventeen in zijn bezit.

Hij is nu van plan deze zaak tot op de bodem uit te zoeken.

Bekijk hieronder alvast een trailer:

[Motherboard]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. “Volgens Leir zenden de mysterieuze apparaten zogeheten scalaire golven uit, een soort elektromagnetische straling die niet kan worden gedetecteerd met behulp van onze instrumenten”.

  Hoe hebben ze dan kunnen vaststellen dat het scalaire golven waren als er geen meetinstrumenten bestaan om ze zichtbaar te maken?

  18 likes
 2. Hoe het zit met fysieke implantaten weet ik niet, maar het wordt beweerd dat iedereen in elk geval etherische implantaten heeft ontvangen. Dit om herinneringen aan vorige levens te onderdrukken en om te voorkomen dat wij ons zouden herinneren wie wij werkelijk zijn. Maar ook om ons klein te houden en om onze helderheid van geest, energie en onze intuitie te onderdrukken. Daarnaast was het bedoeld om te voorkomen dat wij de “matrix” in onze realiteit als zodanig zouden herkennen.

  Wees eerlijk: wie herinnert zich nu echt iets uit vorige levens? Soms lees je er een verhaal over, maar in het algemeen denk ik dat we allemaal nog steeds in duisternis leven als het om dit soort grote vragen gaat.

  Bekende locaties voor etherische implantaten zijn:

  – kroon chakra: dit implantaat zorgt ervoor dat je geen contact kan krijgen met de bron en het veroorzaakt dat je constant twijfelt aan jezelf
  – derde oog: staat erom bekend dat je contact met je hogere zelf vertroebelt raakt en je niet helder kan denken. Het belemmert je instincten
  – hoofd links: beinvloed je rationele denkvermogen (kan ook hoofdpijn veroozaken)
  – hoofd rechts: beinvloed je spirituele connectie en je intuitie
  – achterhoofd links: beinvloed je pijnappelklier, aggressie, vijandigheid
  – achterhoofd rechts: beinvloed je pijnappeklier, je menselijke kant en kan je passief maken
  – achter ‘t oor links: beinvloed duizeligheid, vermoeidheid
  – achter ‘t oor rechts: idem
  – nek hoog: kan pijn veroorzaken, stijheid, verlamming
  – nek midden: idem
  – nek laag: idem
  – rug hoog: wordt gebruikt om je op DNA nivo te controleren
  – rug midden: idem
  – rug laag: kan gebruikt worden om invloed uit te oefenen op je focus en aarden
  – hart: ondermijnt houden van jezelf
  – lever: veroorzaakt het blokkeren van energie
  – ingewanden: veroorzaakt problemen in de spijsvertering, de chakra’s en de energiestroom in de chakra’s

  Sommige implantaten zijn het beste te vergelijken met minuscule zwarte gaten.

  9 likes
  • Wat een kennis Mike, je maakt me nieuwsgierig.

   1 likes
   • Piet:
    Alles wat ik deel is kennis van anderen die mij erg aannemelijk overkomt. Het is voor mij ook een ontdekkingsreis. Er is echt veel meer aan de hand in deze wereld dan hetgeen we met het blote oog kunnen zien.

    Er zijn schepsels op aarde en in de ruimte die zich voeden met onze energie. Deze schepsels zouden graag zien dat wij blijven slapen.

    Er zijn gelukkig veel meer schepsels die ons te hulp schieten en ons proberen wakker te krijgen, zodat we ontdekken wie wij werkelijk zijn en waar wij allemaal toe in staat zijn. Wij zijn veel meer en wij kunnen veel meer dan ons verteld is.

    Zit net naar deze video te kijken (is vast ook interessant voor je):

    Bases 2017 Ireland Awakens Kerry Cassidy 1
    https://www.youtube.com/watch?v=39qVlGG8peU

    4 likes
  • Waar heb je dit gelezen over deze implantaten? Die wezens waar je het over hebt wist ik wel van maar dat wij allemaal energetische implantaten hebben? Niet iedereen heeft last van die dingen die jij benoemd, sommige staan wel in contact met de bron en hebben geen last van al die andere dingen. Dus in dat geval zou ook niet iedereen ze hebben…
   Denk eerder dat het blokkades zijn op je chackra gebieden die die wezens graag in stand houden?

   1 likes
   • Op deze websites kun je er meer over lezen (geef daar de zoekopdracht “implant”):

    http://galacticconnection.com/
    http://2012portal.blogspot.nl/

    Zoals ik het heb begrepen zijn het niet alleen blokkades van chakra’s (zie bovenstaande tegel).

    Het kan heel goed dat niet iedereen alle implants heeft ontvangen of dat er mensen zijn bij wie niet alle implants functioneren zoals ze bedoeld waren. Denk dat deze mensen om die reden de “paranormale” (rotwoord, zou gewoon “normaal” genoemd moeten worden) gaven hebben in tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de bevolking.

    Als je ook bovenstaande video van Kerry Cassidy hebt gezien is het je vast opgevallen dat ze ook sprak over een “branderig gevoel bij het laten ontwaken van de kundalini”. Geloof dat dit wel eens gerelateerd zou kunnen zijn aan het ‘verbranden’ van deze implants.

    0 likes
 3. Lachwekkend artikel: een soort elektromagnetische straling die niet kan worden gedetecteerd met behulp van onze instrumenten. En hoe is het dan geconstateerd?

  2 likes
  • Bijvoorbeeld door toeval. Zo ken ik een persoon die röntgenfoto’s van zijn pols liet nemen na een sportongeval. De dokter vroeg hem bij de bespreking van de foto’s wat het kleine cilindervormige ding onder zijn huid in de pols was. Het was lichaamsvreemd en het was geen fout op de foto, er ‘zat’ werkelijk iets volgens de arts. De dokter is er verder niet op in gegaan en de patient was nog nooit behandeld op die plaats.

   2 likes
 4. Blijft gewoon leuk die fantasieën..
  Sprookjes blijven leuk voor mensen die ja geloven maar er is ook een andere kant van geloven
  Niet zeker weten..

  3 likes
 5. Weten van niet weten is wijsheid.

  3 likes
 6. En alweer pure uit de neus gepulkte onzin.
  Wat triest dat je bollocks moet verkopen om n leven te hebben

  3 likes
 7. Kom nou eens met een steekhoudend verhaal als “alle verdere onderzoeken” achter de rug zijn en
  er concreet kan worden gesproken van iets buitenaards of niet.

  2 likes
 8. De implantaten zijn komeetdeeltjes , en komen uit een andere dimensie nl de astrale net zoals de kometen. De ufowezens komen ook uit deze dimensie .

  1 likes
 9. Volgens sommigen komen de Aliens al duizenden jaren hier. Veel hebben ze niet bereikt dan, behalve dat ze een twistende mensheid hebben gezaaid. Of was dat juist hun bedoeling?

  0 likes
 10. heb zelf met opstelling volgens methode van Franz Ruppert mogen ervaren dat we reïncarneren. Met dezelfde methode is alle waarheid te achterhalen, immers alles wordt in het onderbewustzijns veld opgeslagen en we bezitten de mogelijkheden om die informatie naar boven te halen. Bovendien denk ik dat alles wat je in dit leven meemaakt en doet, gevolgen zal hebben voor je volgende leven.
  Misschien als dat door iedereen gerealiseerd wordt, de mensheid zorgvuldiger met elkaar en de planeet om zal gaan. Het gaat immers ook over het voortbestaan van je eigen bewustzijn. Zie de aflevering van Showroom uit 1978 over Feitze Bijmholt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

UFO's bestaan echt - en je had ze nooit mogen zien, zegt deze militaire functionaris

UFO’s bestaan echt – en je had ze nooit mogen zien, zegt deze militaire functionaris

Vorig jaar kwamen er uit het niets ...

Groot reclamebord: zet je schrap voor UFO Disclosure. Ben jij er klaar voor?

Groot reclamebord: zet je schrap voor UFO Disclosure. Ben jij er klaar voor?

Mensen die in de Amerikaanse staat Montana ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.