Homepagina » Mens en Dier » Uitvinder mRNA-vaccintechniek van LinkedIn gegooid: ‘Censuur in coronatijd’
vaccin
Foto: Pixabay

Uitvinder mRNA-vaccintechniek van LinkedIn gegooid: ‘Censuur in coronatijd’

De Amerikaanse arts-onderzoeker Robert Malone, één van de uitvinders van de mRNA-vaccintechniek, plaatste op zijn LinkedIn-pagina een ondubbelzinnig statement. Malone waarschuwt onder meer voor auto-immuunziekten na coronavaccinatie die zich mogelijk pas na maanden of jaren kunnen manifesteren.

Hij waarschuwt onder andere voor het risico op bloedstolsels, cardiotoxiciteit, onregelmatige menstruatie, trombocytopenie, cerebrovasculaire effecten en het reactiveren van sluimerende virussen. Malone werd vervolgens van LinkedIn gegooid. Op Twitter schrijft hij dat hij kopieën van zijn rijbewijs heeft moeten toesturen en dat LinkedIn gaat beslissen of zijn account weer hersteld wordt. “Censuur in coronatijd,” schrijft hij erbij.


Overheid niet transparant over risico’s

Malone zei op Fox News dat de overheid niet transparant is over de risico’s van coronavaccins. Hij deed deze uitspraak nadat YouTube een video had verwijderd waarin hij de potentiële risico’s van het coronavaccin voor jongvolwassenen en tieners besprak.

Het ging om een uitzending van de Dark Horse Podcast, waarin hij zei dat lipide nanodeeltjes in het coronavaccin, die het lichaam opdracht geven het spike-eiwit aan te maken, de prikplek verlaten en zich ophopen in organen en weefsel.

Dat is een feit

Malone zei verder dat het spike-eiwit cytotoxisch – giftig voor cellen – is en de bloed-hersenbarrière opent. “Dat is een feit. Het is aan de vaccinmakers om aan te tonen dat hun versie niet giftig is.”

Dus de ontwikkelaar van de mRNA-vaccintechnologie wordt gecensureerd door YouTube en van LinkedIn gegooid. Daarnaast halen ‘factcheckers’ hem door de mangel. Doorlopen, er valt niets te zien!

4.7 64 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Hahaha…de Elite-Parasieten zijn Zwaar in Paniek…

De Tsunami van informatie is NIET meer te stoppen…het enige dat de EliteParasieten nog kunnen doen is internet compleet uitzetten…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Robert Malone komt nog goed weg met alleen zijn LinkedIn-Account…Kari Mullis hebben ze gewoon uit de weg geruimd om lekker te kunnen Frauderen met zijn PCR-Test….

Tuftuf
Tuftuf
3 maanden geleden

Wat raar dat linkedin daarom vraagt. Er is geen groter sjoemeldocument dan het rijbewijs. In het buitenland accepteren notarissen en advocaten het rijbewijs als identificatie niet eens.

Annette
Annette
3 maanden geleden

Zoals zo vaak al vermeld wordt: DE WAARHEID MAG NIET VERTELD WORDEN.
Volgens mij beginnen de psychopaten steeds harder om zich heen te slaan. Dat zal op een x moment toch wel eens opvallen?
Ik denk dat het binnenkort tot een eindspel zal komen. Ik schrijf “spel”, maar het is natuurlijk alles behalve een spel. Het is bloedserieuze kost, met miljoenen en miljoenen mensen als inzet.
Het moet het meest volgzame schaap toch wel eens een keertje opvallen, dat er maar één geluid mogelijk is? Of is dat schaap inmiddels in een coma terechtgekomen en lukt het niet meer om eruit te komen?
Hoe meer er bekend wordt over bekende mensen die van social media worden afgeschopt, hoe volhardender een substantieel deel van de bevolking zal zijn.
Als je liegt mag je blijven, als je de waarheid spreekt, mag je oprotten.

x

Check Also

de jonge

De Jonge noemt verhalen over vruchtbaarheidsproblemen na coronavaccin ‘evidente onzin’

Donderdag was zorgminister Hugo de Jonge te ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x