Buitenland

Kijk: Britten protesteren tegen 15-minutenzones waar ze in opgesloten worden

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Ze duiken overal op en het World Economic Forum is er laaiend enthousiast over: de 15-minutensteden. Eerder werd bekend dat Parijs een 15-minutenstad gaat worden en nu is ook universiteitsstad Oxford aan de beurt.

Het stadsbestuur heeft aangekondigd dat het Oxford gaat opdelen in 15-minutenbuurten of kleine 15-minutensteden. Je mag jouw 15-minutenstad niet vaker dan 100 keer per jaar per auto verlaten, anders word je beboet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Klimaatlockdown

Begin 2024 start een proef met deze ‘klimaatlockdown’. Inwoners van de stad worden onderverdeeld in zes zones ‘om de planeet te redden’ van global warming. Op toegangswegen worden elektronische hekken geplaatst die ervoor moeten zorgen dat inwoners binnen hun eigen zone blijven. Alles wat je nodig hebt, moet je binnen 15 minuten kunnen bereiken.

Inwoners mogen hun 15-minutenstad maximaal 100 keer per jaar verlaten, maar dan moeten ze eerst hun auto registreren, die vervolgens overal in de stad wordt gevolgd via slimme camera’s.

Media zwijgen

De inwoners van Oxford pikken het niet en gaan de straat op om te protesteren tegen de 15-minutenzones. “De media zwijgen natuurlijk,” schrijft journalist Sophie Corcoran. Ze laat weten dat ze tegen dit soort totalitarisme is.

“Aan het eind van deze week vliegen duizenden die tot de wereldelite behoren in hun privéjets naar Davos, terwijl ze mensen overal ter wereld beginnen op te sluiten in 15-minutenzones in hun steden,” aldus Corcoran.


4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

De mensenhouderij begint stilaan de veehouderij te verdringen…

Arwijn
Arwijn
2 maanden geleden

Dit hele systeem functioneer enkel en alleen op toestemming. Het enige wat je hoeft te doen is het negeren en gewoon doen wat nodig is.

mister nexit
mister nexit
2 maanden geleden

en de schapen slapen vrolijk verder , rutte zegt immers dat het een complottheorie is en gevoed wordt met desinformatie.

Waar blijft het wereldwijde verzet tegen het WEF en zijn leden ?

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
2 maanden geleden

De enige oplossing is om alle mensen die dit promoten op te sluiten in 1 ruimte en dan gedurende 15 minuten het zuurstofgehalte tot 0 (nul) reduceren.

Want een 15 minutenstad zal slechts een tussenstation zijn, op weg naar nog veel meer restricties.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

191
0
We lezen graag je reactie!x