Buitenland

Oorlogsjournalist gooit een waarheidsbom op Oekraïne

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

We moeten Vladimir Poetin haten en alle kwaadaardige dingen die er over hem gezegd worden geloven, en van Oekraïne houden. Als je dat niet doet, ben je een fascist, bruinhemd, nazi, Poetin-apologeet, complotdenker en wappie.

Ze hebben gelogen over corona, ze hebben gelogen over collusie met de Russen en er speelt nog zoveel meer in Oekraïne waar niemand over praat, zegt oorlogsjournalist Lara Logan.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geselecteerd

“Ik houd er niet van om voorgelogen te worden en we worden op epische schaal voorgelogen,” benadrukt ze. Je hebt maar één keus: je moet 100 procent achter Zelenski staan. Dat terwijl hij een marionet is. Hij is geselecteerd, net als zoveel andere leiders,” stelt de journalist.

Het is een leugen dat deze oorlog over Rusland en Oekraïne gaat, zegt ze. “Poetin waarschuwt al 15 jaar dat hij niet lijdzaam gaat toezien hoe de globalisten de wereld overnemen en labs voor biologische wapens bouwen.”

Bijbels gevecht

Oekraïne is de spil in een grote witwasoperatie. Miljarden dollars zijn witgewassen via Oekraïne en we zeggen er niets van, aldus Logan.

Op Twitter schrijft de oorlogsjournalist dat dit de eerste oorlog tegen de gehele mensheid is. Ze spreekt van een ‘Bijbels gevecht’. “Geef nooit op.”

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
26 dagen geleden

Als de situatie omgekeerd was, zeg met Amerikaanse burgers die acht jaar lang beschoten werden, wat denkt u dat het Amerikaanse leger dan gedaan zou hebben? 
En als iemand het niet leuk vond, zou het Pentagon er dan iets om gegeven hebben? 
Natuurlijk niet.

Wodan
Wodan
26 dagen geleden

Ja , kijk maar naar biden’s zoon…. hunter, die zat graag in Oekraïne ……

Greet Resist
Greet Resist
26 dagen geleden

THE TRUTH IS A FORCE OF NATURE

Yvonne
Yvonne
26 dagen geleden

Daar heeft ze 100% gelijk in poetin is bezig die oekrie nazi’s en biolabs te vernietigen.Betaald door Obama en Biden regime USA wil de macht hebben over de wereld,vandaar dat de EU moet bloeden in alles

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x