Homepagina » UFO » Belangrijkste ufomeldingen en vreemde fenomenen van 2012
Belangrijkste ufomeldingen en vreemde fenomenen van 2012

Belangrijkste ufomeldingen en vreemde fenomenen van 2012

Zal uit DNA-tests blijken of Bigfoot werkelijk bestaat? Kunnen we een voormalig CIA-agent op zijn woord geloven als hij zegt dat in 1947 buitenaardsen zijn neergestort nabij Roswell?

We gaan kijken welke nieuwsberichten over onverklaarde fenomenen en UFO’s het afgelopen jaar de meeste aandacht kregen.

In april werd een ongeïdentificeerd vliegend object gefilmd boven Seoel, de hoofdstad van Zuid-Korea. Velen deden verwoede pogingen om de herkomst van het object te achterhalen. Het is nog altijd niet bekend waar het object vandaan kwam.

In mei zamelde Stephen McCullah 30.000 dollar in om een expeditie naar Congo te organiseren. Hij hoopt samen met zijn team fotografisch bewijs te kunnen terugbrengen voor het bestaan van een dinosaurus met een lange nek en vier poten die volgens getuigen nog rondwaart in het Congolese oerwoud. In onderstaande video analyseren onderzoekers een rotsschildering van een mogelijke dinosaurus in de Amazone.

In 2011 werd op de bodem van de Oostzee een opmerkelijke formatie aangetroffen. Het kostte de onderzoekers bijna een jaar om naar het gebied te kunnen terugkeren. Een duikersteam daalde eerder dit jaar af naar de formatie en fotografeerde een cirkelvormig object.

In maart opende een Smithsonian-museum in Las Vegas een tentoonstelling over Area 51. Mensen vroegen zich af waarom een gerenommeerd museum zo veel liet zien over een topgeheime militaire basis waar naar verluidt buitenaardse toestellen werden uitgetest. Tijdens de tentoonstelling waren onder meer de vermeende wrakstukken te zien van een UFO die in 1986 was neergestort in Rusland.

Zes maanden later kwam het museum opnieuw in het nieuws toen oud-luchtmachtkolonel Charles Halt de federale regering beschuldigde van het verdoezelen van informatie over UFO’s. Volgens Halt runt de overheid een geheim agentschap dat onderzoek doet naar buitenaardse bezoekers op aarde.

Afgelopen juli onthulde CIA-veteraan Chase Brandon dat hij op het hoofdkwartier van de inlichtingendienst op een doos was gestuit met het opschrift ‘Roswell’. In de doos trof hij foto’s en documenten aan die hem ervan overtuigden dat bij Roswell een toestel was neergestort ‘dat niet van de aarde afkomstig was’. Er werd volgens Brandon gesproken over ‘resten’ en ‘kadavers’. Een maand later zei de gepensioneerde luitenant-kolonel Richard French dat er twee UFO’s waren neergekomen bij Roswell.

Tijdens de Olympische openingsceremonie dit jaar leek het alsof er een schotelvormige UFO over het stadion vloog. Hoewel een topman van Goodyear bevestigde dat het om hun zeppelin ging bleven veel mensen overtuigd dat het een echte UFO was.

Eind november beweerde de Texaanse dierenarts Melba Ketchum dat ze na vijf jaar onderzoek het DNA van Bigfoot had weten te isoleren. Volgens haar evolueerde het wezen zo’n 15.000 jaar geleden uit de Homo sapiens en een onbekende primaat.

Tot besluit deed de Russische premier Dmitri Medvedev deze maand een boekje open over buitenaardsen in Rusland. Naast de lanceercodes voor de Russische nucleaire wapens krijgt iedere president ook een dossier met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden, aldus Medvedev. Hij wilde alleen niet zeggen hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt

De partij van premier Mark Rutte staat ...

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...