UFO

Belangrijkste ufomeldingen en vreemde fenomenen van 2012

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zal uit DNA-tests blijken of Bigfoot werkelijk bestaat? Kunnen we een voormalig CIA-agent op zijn woord geloven als hij zegt dat in 1947 buitenaardsen zijn neergestort nabij Roswell?

We gaan kijken welke nieuwsberichten over onverklaarde fenomenen en UFO’s het afgelopen jaar de meeste aandacht kregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In april werd een ongeïdentificeerd vliegend object gefilmd boven Seoel, de hoofdstad van Zuid-Korea. Velen deden verwoede pogingen om de herkomst van het object te achterhalen. Het is nog altijd niet bekend waar het object vandaan kwam.

In mei zamelde Stephen McCullah 30.000 dollar in om een expeditie naar Congo te organiseren. Hij hoopt samen met zijn team fotografisch bewijs te kunnen terugbrengen voor het bestaan van een dinosaurus met een lange nek en vier poten die volgens getuigen nog rondwaart in het Congolese oerwoud. In onderstaande video analyseren onderzoekers een rotsschildering van een mogelijke dinosaurus in de Amazone.

In 2011 werd op de bodem van de Oostzee een opmerkelijke formatie aangetroffen. Het kostte de onderzoekers bijna een jaar om naar het gebied te kunnen terugkeren. Een duikersteam daalde eerder dit jaar af naar de formatie en fotografeerde een cirkelvormig object.

In maart opende een Smithsonian-museum in Las Vegas een tentoonstelling over Area 51. Mensen vroegen zich af waarom een gerenommeerd museum zo veel liet zien over een topgeheime militaire basis waar naar verluidt buitenaardse toestellen werden uitgetest. Tijdens de tentoonstelling waren onder meer de vermeende wrakstukken te zien van een UFO die in 1986 was neergestort in Rusland.

Zes maanden later kwam het museum opnieuw in het nieuws toen oud-luchtmachtkolonel Charles Halt de federale regering beschuldigde van het verdoezelen van informatie over UFO’s. Volgens Halt runt de overheid een geheim agentschap dat onderzoek doet naar buitenaardse bezoekers op aarde.

Afgelopen juli onthulde CIA-veteraan Chase Brandon dat hij op het hoofdkwartier van de inlichtingendienst op een doos was gestuit met het opschrift ‘Roswell’. In de doos trof hij foto’s en documenten aan die hem ervan overtuigden dat bij Roswell een toestel was neergestort ‘dat niet van de aarde afkomstig was’. Er werd volgens Brandon gesproken over ‘resten’ en ‘kadavers’. Een maand later zei de gepensioneerde luitenant-kolonel Richard French dat er twee UFO’s waren neergekomen bij Roswell.

Tijdens de Olympische openingsceremonie dit jaar leek het alsof er een schotelvormige UFO over het stadion vloog. Hoewel een topman van Goodyear bevestigde dat het om hun zeppelin ging bleven veel mensen overtuigd dat het een echte UFO was.

Eind november beweerde de Texaanse dierenarts Melba Ketchum dat ze na vijf jaar onderzoek het DNA van Bigfoot had weten te isoleren. Volgens haar evolueerde het wezen zo’n 15.000 jaar geleden uit de Homo sapiens en een onbekende primaat.

Tot besluit deed de Russische premier Dmitri Medvedev deze maand een boekje open over buitenaardsen in Rusland. Naast de lanceercodes voor de Russische nucleaire wapens krijgt iedere president ook een dossier met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden, aldus Medvedev. Hij wilde alleen niet zeggen hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x