CoronaMens en Dier

Kijk: D66-Kamerlid beweert dat hydroxychloroquine en ivermectine mensen ‘zieker hebben gemaakt’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Als het coronabeleid om de volksgezondheid zou zijn gegaan, dan zou vroegbehandeling met medicijnen zoals ivermectine en hydroxychloroquine – en talloze studies wijzen uit dat dit werkt – zijn toegestaan. “Waarom zou je dat verbieden?” vroeg Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) donderdag tijdens het coronadebat.

“Het zijn veilige medicijnen, het wordt al decennia gebruikt, maar dat is verboden,” klaagde Van Houwelingen. “Daar is wel op gehandhaafd door de inspectie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Vanuit een volksgezondheidsperspectief is het niet te bevatten wat er gebeurd is,” vervolgde hij. “Het is absurd. Totaal absurd.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoe diep kun je zinken?

“En wat nog veel griezeliger is: 2,5 jaar lang zijn er allerlei mensen geweest – wetenschappers, experts, hoogleraren, virologen – die net zoals FVD hebben gezegd: het is absurd, we zitten op een totaal verkeerd spoor. En wat is er met die mensen gebeurd? Die zijn 2,5 jaar lang in de media weggezet als wappies en gevaarlijk. Het gaat nog veel verder: ze zijn hier in de Kamer bedreigd. De vorige minister van Volksgezondheid heeft over dat soort artsen gezegd: we moeten ze op hun vestje spugen. Er zijn Kamerleden geweest die hebben gezegd: we moeten die artsen hun BIG-registratie afpakken. Hoe diep kun je zinken?” vroeg Van Houwelingen.

“U hemelt hier dwarsliggers op die middelen hebben voorgeschreven die helemaal niet goed waren tegen corona, die mensen zieker hebben gemaakt – en dat zijn geen dwarsliggers, dat zijn mensen die bewust hun titel gebruikt hebben om mensen niet in hun gezondheid te bevorderen, maar zieker te maken,” beweerde D66-Kamerlid Wieke Paulusma.

Nooit eerder

“Er zijn tálloze studies [waaruit blijkt] dat ivermectine wel degelijk werkt bij vroegtijdige behandeling,” reageerde Van Houwelingen. “Dus als u de wetenschap wilt ontkennen, dan moet u dat doen, maar het werkt, het werkt, het werkt.”

In antwoord op Kamervragen van Wybren van Haga liet het kabinet weten dat er nog nooit eerder is ingegrepen bij het off-label voorschrijven van medicijnen. Alleen het off-label gebruik van hydroxychloroquine en ivermectine is verboden. “Waarom zou dat zo zijn?” vraagt Van Houwelingen.

Uit vrijgegeven Wob-stukken is daarnaast gebleken dat de douane in mei en juni 2020 ‘risicogericht’ zendingen heeft onderschept met onder andere hydroxychloroquine en chloroquine. Die zendingen zijn in beslag genomen.

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

158 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angelo
Angelo
1 jaar geleden

Nou d66, jullie staan natuurlijk te springen van ongeduld om de bewijzen betreffende de ziekmakende ivermectine en hydroxychloroquine met het gepeupel te delen. Dus laat maar zien, of..?

Lee
Lee
1 jaar geleden

D66 is het niet waard om deel uit te maken van het kabinet. Het is een weerzinwekkend, duivels clubje.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Wanneer zien we eindelijk dat misselijk mannetje dat eerlijke dokters op het vestje ging spugen achter de tralies?

Ron
Ron
1 jaar geleden

In Brazilie gewoon te koop in grootwarenhuis. Genomen van zodra lichte symptomen is gelijk aan genezen. Ivermectine laag gedoseerd dagelijks genomen voorkomt zelfs corona.

Back to top button
158
0
We lezen graag je reactie!x